Erektio ongelmat

  • Viestiketjun aloittaja ..naisten syy ?
  • Ensimmäinen viesti
Naisen erektio!
Luin muutama vuosi sitten artikkelin, jossa kerrottiin yhdysvalloissa kehitetystä naisille tarkoitetusta orgasmivoiteesta Creme Witara? tms. Hieromalla kyseistä voidetta naisen genitaalialueelle nainen saisi multiorgasmeja.

Artikkelissa todettiin lisäksi. Mutta voitesta ei ole mitään apua, mikäli naisen verestä puuttuu oksitosiini niminen aivolisäkehormoni.
Oksitosinihormoni aikaansaa naisella nänni- ja klitoriserektion, emättimen kostumisen, ja on edellytys orgasmin saamiselle.

Oksitosiinihormoni poistuu naisen verstä mikäli nainen on huonolla tuulella, vihainen, tai äkäinen, koska adrenaliinihormoni syrjäytää oksitosinin naisen verestä. Tällöin nainen ei syty, eikä kiihotu, yrittipä mies mitä keinoja tahansa.

Ilmeisestikin kysymyksessä on vastaavanlainen erektio-ongelma, kuin miehellä. Mikäli naisella ei nännit ja klitta seiso, eikä häppäreihin virtaa riittävästi verta, niin eipä naisellakaan seisokkia synny, eikä emätin kostu.
 
Niinpä niin.
Milloinkahan te naiset opitte ymmätämään, että mieskin on tunteva ihminen. Teillä arvon naisilla on ilmeisestikin koodattuna ne paratiisikäärmeen geenit.

Siellä paratiisissahän oli joku Aatami ja Eeva. Sitten se Eeva antoi sille Aatamille jotain kiellettyä hedelmää ja sitten ne molemmat lempatttin sieltä paratiisistä tänne maan päälle jatkamaan samaa kärsimysnäytelmää.

Ilmeisestikin psykoanalyytikko Sigmun Freud oli oikeilla jäljillä teorioissaan. Hän lähti ajatuksesta, että nainen ajattelee ja toimii kohdullaan. Tähän teoriaan hän päätyi tutkimuksissaan jotka liittyivät naisen hysteeriseen käyttäytymiseen.

Sana hystera on kreikankielen sana ja tarkoittaa kohtua. Freudin mukaan kohtu säätelee naisen käyttäytymistä. Toisaaltaan tämä teoria olisi hyvä ottaa uudelleen tarkasteltavaksi, koska Freudin aikakaudella ei ollut käytössä hormonaalinen ehkäisy, jolla manipuloidaan ja sekoitetaan naisen luonnollista kuukautis ja hormonaalista kiertoa.

y.o.y kirjoitit ""miehillä on vikaa korvien välissä"". Naisten kohdalla voisi todeta, että naisella on korvienvälissä olevan vian lisäksi vikaa jalkovälissä. Hormonimanipulaatio, eli hormonaalinen ehkäisy on sekoittanut monen naisen sekä ylä-, että alapään. Tästä syystä ilmeisestikin myös keskustelua käydään useasti vaginamonologina. Eli vaginat höpöttävät omiaan.
 
Toimii molemminpäin.
Minä en ainakaan ukkoa painosta mihinkään. Jos se on juopotellut, eikä sillä seiso ja kotihommat jäävät väliin, käyn vieraissa. Olen ukolleni kertonut, että jokainen ryyppyreissu ja vaimon laiminlyönti johtaa vieraaseen sänkyyn. Aikaisemmin se tehosi hyvin, tänä vuonna olen joutunut kahdesti käymään vieraissa. Ukko valittaa, mutta itsepä on päänsärkynsä aiheuttanut. Vieraalla seisoo aina.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä