ensikengät

  • Viestiketjun aloittaja äippä-83
  • Ensimmäinen viesti
äippä-83
auttakaa!!!millon ostaa ensiaskel kengät ja minkälaiset??poika on 10kk vanha ja otta muutamia askeleita ja kun on talvi tulossa ostaako suoraan sellaiset "talvisaappaat"?vcao oottako minkälaisét???
 
Meillä aloiteltiin ensin ihan sisätiloissa harjottelemaan sellaisilla ensiaskelsandaaleilla. Kenkiin totutteleminenkin voi viedä aikaa, kun ne ei välttämättä pienen mielestä ole ollenkaan tarpeelliset... ;)
 
sama ongelma, tosin meillä ei ensiaskeleita vielä oo otettu, mutta kengät ajateltiin hommata silti jo talveksi, onhan poika jo marraskuussa 1v. ja lopputalvesta jo varmasti kävelee. Ongelmana on vain että mistään ei oo löytyny tarpeeksi pieniä kenkiä, kun koko 19 on aivan liian iso :eek:
 
Hanna75
Ehkä kantsii ostaa sisäkäyttöön sellaiset kevyemmät ensiaskelkengät, joilla lapsi voi harjoitella kengillä kävelyä. Talvikengät on aika raskaita pieneen jalkaan, ja vasta kävelemään opettelevan voi olla niillä hankala ulkona tepsutella.
 
anskuli-80
Me ostettiin ensiaskel kengät..Kenkäkaupassa neuvoottiin mitkä on hyvät..Niissä pitää olla mm. 1.5cm kasvuvaraa..Nii tyttö on nyt 9kk..Ei kävele muuten kuin kävelytettäessä.Talveksi meil on sellaset huopikkaat.
 
Meillä poika ens viikolla 11 kuukautta. Ostettiin ensiaskel kengät ja talvikengät. Myyjä suositteli meille ensiaskel kengän kooksi 21 ja talvikenkien kooksi 22. jalanpohjan mitta oli jotain vähä yli kymmenen senttiä.
 
Meidän pienempi nyt 10 kk ja minä olen myös jo haalinut kengät talveksi tuttavilta. Huopikkaat meillä kans ja myös elefanttenin goretex-kengät koko 20. Villasukkahan sinne pitää mahtua! Niin ja meilläkin niitä kenkiä tarvitaan varsinaisesti varmaan vasta vuoden vaihteen jälkeen. Kukaties. Huopikkaat varmaan kuitenkin hyvät ja lämpimät sekä kevyet jos istuu rattaissa.

Meillä jo tassuteltu pari kuukautta tuettuna, mutta eilen kun koitin ulkona ihan kevyitä elefanttenin kesäkenkiä(ensiaskel) niin ei kyllä osannut niillä kävellä. Jalat vääntyili sinne tänne :D
 

Yhteistyössä