ensi viikolla aika aborttiin.. pitääkö miehelle kertoa?

  • Viestiketjun aloittaja leas
  • Ensimmäinen viesti
Jos siis ihan rehellisiä ollaan (melkein yhtä rehellisiä kuin ap:kieh:) niin ei naisella mitään velvollisuutta ole kasvattaa alkiota, sikiötä ja lopulta synnyttää sitä, hoitaa ja kasvattaa ja antaa elämäänsä miehen vuoksi, joka kerran on spermansa eukkoon lykännyt. Omasta tulevaisuudestaan, ruumiistaan, äitiydestään, perhekoostaan ja mielipiteistään saa ihan jokainen nainen päättää.

Miehille sellainen vinkki, että jos haluaa oikeasti isäksi, kannattaa neuvotella asia naisen kanssa kuntoon ennen kuin alkaa nussia kimpassa. Koska kun testi näyttää plussaa, on neuvotteluvaraa melko vähän. Ja jos nainen ei halua sitoutua mieheen, lapseen, äitiyteen ja sen tuomiin vaatimuksiin lopuksi elämäänsä, on hänellä täydet oikeudet tehdä ratkaisut myös asettaen itsensä etusijalle. Siinä tilanteessa ainakin omalta kohdaltani voin sanoa, että kaikki jeesustelu, murhaaja- vertailut, syyllistäminen ja raamattuvetoinen propaganda vain vahvistaisivat sitä ajatusta, että tähän sekopäiden seurakuntaan ei ainakaan kannata yhtään mukulaa tehdä.
:flower:
 
"elia"
Missä vaiheessa ihmiselle on tullut oikeus päättää toisen elämästä ja kuolemasta? Ihminen ei pysty elämää antamaan kenellekkään, ei myöskään ole oikeutta ottaa sitä pois.Abortti on murha ja siihen ei ole koskaan perustelua, joka antaisi siihen mitään pätevää oikeutta. Jumala on Hän, joka antaa elämän ja Hänellä on oikeus ottaa se pois, ei ihmisellä. 6.käsky Jumalan antamassa laissa on "älä tapa" voidaan kääntää myös "älä tee salamurhaa" ja siitähän abortissa on kyse, sala murhasta. Kysyn vain teiltä, jos teillä olisi lapsi, joka olisi vaikka 2-vuotias, kuinka moni teistä tappaisi sen vain ihan huvikseen tai esim. epäsopivan elämäntilanteen takia? On ihan turhaa väittää, että lapsi on vain sikiö kohdussa, eikä ihminen. Ne, jotka näin väittävät tekevät näin vain, koska haluavat madaltaa moraalisesti abortin sellaiselle tasolle,ettei se herätä niin suurta syyllisyyttä.Jos joku on kuitenkin tehnyt abortin niin Jumalan sana Raamattu vakuuttaa, että "sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut ,että Hän antoi ainoan poikansa Jeesuksen Kristuksen, ettei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä". (Joh 3:16) Jumala rakastaa ihmistä ja Hän kutsuu parannukseen jokaista riippumatta siitä mitä pahaa tai hyvää ihminen on tehnyt. Kun kadut syntejäsi ja pyydät Jeesuksen sydämees,i sinä saat syntisi anteeksi, vaikka olisit tehnyt mitä pahaa tahansa ja sinä pelastut ja saat rauhan sydämeesi.
 
"Vieras"
Ei tarvitse kertoa, mutta se olisi reilua miehellesi. Jos et tästä abortista halua kertoa, niin pitäkää ihan muuten vaan juttutuokio tulevaisuudestanne. Lasten haluaminen tai ei haluaminen on niin iso asia elämässä, että olisi miehellesi reilua antaa mahdollisuus valita haluaako olla sun kanssa vai jatkaa elämässä toiseen suuntaan ja mahdollisuuteen tulla joskus isäksi.
 
[QUOTE="vieras";28200814]

Oli abortti perusteltu tai ei, ajattelee sitä miten murhana tai ei... niin naisen mieli on rakennettu vain niin, että todella pahalta se tuntuu jälkeenpäin. Sen tulet huomaamaan. Siksi toivon, että sinulla olisi siinä tuki mukana. Vai oliko tämä tosiaan pelkkä provo?![/QUOTE]

No kokemuksesta voin sanoa, että eipä tuo nyt mitään kauheaa dramatiikkaa aikaansaanut, enkä menettänyt yöuniani vuosiksi eteenpäin, tuntenut itseäni huonoksi ihmiseksi tai mitään muutakaan sellaista, mitä kuvaat. Että puhu vain omasta puolestasi.
 
joopa jooii
Kai käyt yksityisellä abortissa?

Julkisella näkyy sit sun tiedoissa myöhemmin. Ja jos tuut joskus uudelleen raskaaksi, niin kirjoihin ja kansiin merkitään aiemmat raskaudet ja muut.
mulla on kaksi aborttia kunnallisella tehty ja sitä ennen yks synnytys ja noiden aborttejen jälkeen yks synnytys. Niin eipä näy mulla neuvolakortissa kun aikaisemmat synnytykset ja abortteja ei oo niihin laskettu. Sano vielä itse neuvolassa,että ne pitäs laittaa,mutta hän käyttää sen verran maalaisjärkeä ettei niitä laita,jos ei sitä erikseen halua.. Just siitä syystä,että niitä saattaa muutkin lukea.
 
vitunvittu
On se helevettiä miten tuollaset tulee raskaaksi jotka tekevät abortteja, jotka eivät lasta halua! tää on nii väärin, ja me joilla ei tärppää,ni ei tärppää! PASKAA!
 

Yhteistyössä