Englantilaisia tytön nimiä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hei! Ehdottakaapa mulle englantilaisia tytön nimiä tai englantilaista nimiyhdistelmää.

Yritämme keksiä lapsellemme kansainvälistä nimeä, mieheni perhe on englantilainen ja oma sukunimemme myös. Kauniita nimiä on niin paljon että haluaisin kuulla ehdotuksia muilta siitä millainen englantilainen nimi toimisi myös suomeksi nätisi ja istuisi suomalaiseen suuhun.

Mitkä ovat siis teidän lemppareita englantilaisista nimistä?
 
vierailija
Pitääkö sen siis olla myös suomalainen nimi? Tai siis englantilaisen lisäksi löytyä suomalaisesta nimikalenterista? Jos pirtää niin tulisi mieleen ainakin seuraavat:

Anna
Amanda
Jenny
Ellen
Linda
Melinda
Miranda
 
vierailija
Kiitos ehdotuksista! Nimen ei ole pakko olla suomalaisessa nimipäiväkalenterissa mutta olisi kiva että se olisi helposti myös suomalaisten lausuttavissa vaikka englantilainen onkin. Tärkeintä kuitenkin meille on, että on nimi nätti :)
 
vierailija
Meillä anoppi oikein vaatimalla vaati, että lapsella pitää olla kansainvälinen nimi:D Olin sitten lopulta hänen kanssaan samaa mieltä, joten silloin tuli tsekattua näitä nimilistoja paljonkin. Meidän suosikeiksi tulivat lopulta sellaiset nimet, jotka on helppo lausua sekä suomalaisittain että sitten tarpeen vaatiessa ns. englanniksi: esim. Jenny, Iris, Olivia, Anna, Marie, Jade
 
vierailija
Mun suosikeita suomenkielisitä (ainakin vähän) kuulostavista englantilaisita nimistä on Kate, Olivia, Anna, Mary, Jade ja Ellen. Sopii suomalaiseen ja englantilaiseen suuhun! Esim. tuo Maryhan voisi suomessa olla vaan Mari ja englantilaisille sukulaisille Mary. Sama Jaden jne kanssa... :)
 

Yhteistyössä