En kehtaa mennä lääkäriin

Jouduttiinko sitä kohtaa puuduttamaan tms? Ajatus lääkärille menemisestä on todella kiusallinen.
Tutulle naiselle tapahtui vastaava ja hänkin odotteli liian pitkään.

Jos odottelet "en kehtaa"-asenteella hieman lisää, puudutetaan varmasti, koska silloin joudutaan ongelmasi leikkaamaan. Leikkauksen jälkeen joudut sitten miettimään, kenelle tutuista/sukulaisista esitettynä pyyntö desinfioida leikkauskohtaa/vaihtaa sidettä on vähiten kiusallinen.

Lääkäriin A.S.A.P.!

jotkut lääkärit saattavat jopa pitää näkemästään... ;)
 
Viimeksi muokattu:
Varmasti lääkörit ovat nähneet työssään paiseita ja eivät ehkä säikähdä helposti mutta pitäisi saada nyt rohkaistua itsensä ja menemään sinne perse paljaana ja mustelmilla

Voithan sä odottaa kunnes mustelmat ovat hälvenneet. Mut toisaalta nyt on kuitenkin ruhkaa ennen jouua, niin ku nyt menet niin ei lääkäri ehdi niin kiinnittää huomiota ja unohtaa hetkessä kun on jo uusi vaivainen tunkemassa vastaanotolle.

Tois oikeasti vaivaa eniten sua. Ketään muuta, ei edes lääkäriä, ei niin kiinnosta.
 
vierailija
Ehkä lääkäriäkin suurempi kynnys on se ajanvaraus kun täällä täytyy soittaa, ei voi netistä varata aikaa, ettö täräytänkö suoraan ajanvaraukseen että ”moi, järkky paise perseessä, pitäs päästä lääkärille”
Kyllä ja sanot, että se on niin kipeä ettet voi istua. Toisinsanoen patti invalidisoi elämääsi ja sille on tehtävä jotain. Sinut otetaan akuuttina tapauksena muuten joudut odottamaan lääkärille pääsyä viikkoja.
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-

Yhteistyössä