ELOKUISET LEIJONANPENNUT 2009 - kesäkuussa *POKS!*

Nyt tulee vaan pikaista oma napaista juttua, kun ollaan edelleen anoppilassa enkä oikeen ehdi kauaa tässä koneella istua.
Kaipaisin nyt vaan mielipiteitänne siitä, että mikähän mua oikeen vaivaa...
Nyt on ollut pari päivää sellasta kipua alavatsalla tai sitten se kipu on ihan tuossa jalkojen "yläpäässä". Tosi vaikee sanoa kummassa se kipu on.
No mut enivei, kävely on tosi hankalaa, samoin sängystä nouseminen tai siihen meneminen. Kaikki tuollaiset missä joutuu vähääkään taivuttaan itteään.
Istuessa ei satu yhtään eikä maatessakaan juurikaan ( paitsi asentoa vaihtaessa)
Tuntuu että vauva ois jo tosi alhaalla ja painaa tai sitten se on jotain muuta.
Kauhee niinku painon tunne tuolla alhaalla. Oon jo vähän huolestunutkin :/

Onko muilla vastaavaa...apua kaivataan. Kommentoin teidän juttuja, kunhan olen kotikoneella =)

Outiko 32+4
 
Outiko täällä kans on muutaman päivän ollut aivan ihme kipuja. Ensin tuli vähän villtelyjä, kuin kohdun kasvukipuja, mitä oli silloin n.16vkolla. Nyt särkee haaroväliin jo nousta autostakin ja eilen oli tosi hankalaa koko illan, tuntui painetta ja kipuilua alapäässä. En tiennyt oliko paine etu-vai takapuolella. Ja alkuyöstä heräsin monta kertaa, kun supisteli, ja oli pakko käydä joka kerta pissallakin. Loppuyö meni hyvin, en joko herännyt tai ei supistellut, ja nyt ei ole paineen tunnetta, mutta törkeät häpyliitoskivut ja alavatsaa särkee. Ja joka kerta kun kääntyy sängyssä, siihen herää aina. Sisko sanoi, että niin kauan ku ei supistele kipeästi, kaikki on normaaleja raskauskipuja. :) Mietin jaksaako tässä odotella ens keskiviikon neuvolaan..

Kikka89 täällä kans ongelma-anoppi ja mies on mammanpoika. Onneksi ei ole sekaantunut vielä hirveästi tähän raskauteen, mutta ensimmäiset kommentit : "vastasyntynyttä vauvaa ei voi laittaa pinnasänkyyn", "vastasyntyneellä pitää olla pitsilakkeja" (en itse tykkää hirveästi pitseistä jne., mieluummin peruspuuvillapipoja tms.).. Saa nähdä, meillä on varmasti liian "p*skaista" kasvattaa vauvaa, kun meillä on koirakin, enkä ole ylitarkka siivouksesta, imuroidaan kyllä joka toinen päivä. Huoh, tsemppiä vain sullekin, tiedän, että sitä me tullaan tarvitsemaan! Ja arvaa, jos lapsi joskus menee hoitoon anopille, se on varmasti täysin lellitty, että mummolassa on aina kivaa, kun saa karkkia jne.. :)

Patjasta ei liian paksua patjaa, vähentää myös kätkyt kuoleman riskejä jne. Tokikaan sitä ei ole varmaan täysin tutkittu, mutta ystäväni joka on lastenlääkäri sanoi, että 5cm riittää patjan paksuudeksi. Ja mielummin kovahko kuin pehmeä, eikä petareita jne. Ja kuulemma peruspatjalla pärjää, ei tarvitse olla "kookos"pehmusteita yms. :D

Vaavitar + tintta, ja eilen 30 POKS
 
Anoppeista täällä on kans vähä samaa ongelmaa kuin muilla. Itse kun haluaisin ostaa enimmäkseen vauvalle tarvikkeita. Niin anoppi ostelee, alkaa ärsyttämään kun kaikesta mitä minä olen ostanut niin pitää heti sanoa jotain.. mm. kun ostin vauva kirjan, siis sen mihin laitetaan kaikkia muistoja ja sellasta niin siitäkin se sano että et olisi saanu tuota ostaa että se tulee yleensä ristiäisissä. Kai nyt saan ostaa senlaisen kun minä haluan..?!

Olin eilen baarissa kaverien kanssa, juoden kokista niin kyllä tuntui kun vauva potki kovaa kun musiikki soi :D


tyttönen90 & sintti 30+2 :heart: :heart:
 
Outiko musta voisi kuulostaa just siltä, että vauva on jo niin alhaalla, että liitokset venyy.
Itsellä ihan tuskaa ylösnouseminen, kyykkiminen ja kyljenkääntäminen, tuntuu että koko alapää hajoaa ja kävellessä vihloo enempi niinkuin nivusia. Ja mitä enempi touhuan kaikenlaista, sitä kipeempi olen seuraavana päivänä.
Ja esikoisesta ainakin neuvola sanoi, että johtuu siitä, kun vauva on laskeutunut niin alas. Ja sama taas, paitsi alkoi aikaisemmin, viikolla just neuvolassa totesi vauvan pään olevan jo ihan jumissa, kun niin alhaalla on.
Mutta kannattaa toki soitella neuvolaan, jos huolestuttaa, sitä vartenhan ne on! :hug:

Anopeista: mulla on loistoyksilö! :D Alkuun oli hieman ongelmia, kun esikoinen syntyi, mutta enempi johtuivat varmasti siitä, että anoppi oli silloin hurjan masentunut. Mieheni isä, siis hänen aviomiehensä liki 40vee ajalta, kun kuoli ihan just ennen esikoisen syntymää. Ja sitten lapsukainen meni ja syntyi edesmenneen isoisänsä syntymäpäivänä. Mutta, muuten on kyllä ihan mukava ja kunnioittaa meidän tapaamme kasvattaa lapsemme. Enempi saisi olla ns. maisemissa, nimim. lapsenvahtia vailla... :whistle:

Ihana auringon paiste pihalla, joten täytyy mennä taas pilaamaan huominen päivä! Siis hankkimaan itsensä kipeäkis, kun rikkaruohoja kitkee kyykyssä... :LOL:

Treelo 33 tasan :eek:
 
Outiko koita googlettaa liitoskivut. Mulla kans noita samoja tuntemuksia, ei ollenkaa mukavan tuntusta. |O

Tänään on siivoiltu ja siirrettiin esikoisen sänky omaan huoneeseensa, saas nähdä suostuuko yönsä siä nukkuun vai kömpiikö meidän viereen.

mamika & turo 30+0 POKS POKS POKS
 
Kiitoksia tiedoista =) Mukava kuulla, että muillakin on vastaavaa, vaikka eihän tää mitenkään mukavaa olekaan! Mutta siis ettei ole ainoa joilla on näitä ihme kipuiluja.
Itseä meinaa vaan aina välillä huolettaa se, mikä on normaalia ja mikä ei.

outiko 32+4
 
vilmalle piti jo aikasemmin laittaa että onnea perjantain poksuista! :flower:

Vatsanympärysgalluppiin mulla on 98cm.

M86 kyselit miten raskaus on ylipäätään sujunut. Mun mielestä mulla on sujunut aika hyvin, vaikka toukokuun alkupuolelta en olekaan töissä ollut. Kotona olen kuitenkin pystynyt hommailemaan omaan tahtiin ja nyt olen ilokseni huomannut että pystyn kävelemään pitempiäkin lenkkejä, välillä pitää vaan hidastaa. Silloin kun jäin töistä pois niin kilometrin matka tuntui liian pitkältä. Vointi on ollut mulla koko ajan hyvä, pahaaoloa ei missään vaiheessa mulle tullut. Maha on niin pieni että esim. nukkumista se ei ole haitannut. Vaivoja ei ole vielä ollut mutta kerkeää varmasti tulemaan. =) Joten tsemppiä kaikille jotka esim. nukkuvat huonosti tai muuten olo on tukala.
Tänään itseasiassa kävellessä mietin kuinka kivaa olisi päästä kunnon lenkille. Vaikka raskaus onkin sujunut hyvin niin välillä olisi kiva taas olla ei raskaana. No aika tuntuu kyllä menevän niin nopeasti että siihenkään ei kauaa mene kun vauva on vierellä.

Päksäkkä 30+5 :heart:
 
SpringSummer
Heippa kaikille.
En ole ehtinyt kirjoitella vähään aikaan, joten kiitos Mandy81 uudesta pinosta. Lisäksi onnitteluja ja voimia niitä tarvitseville! Kuulumisia tulee niin paljon, etten ehdi kommentoida vaikka haluaisin. Lukemassa käyn kyllä joka päivä. Niin ja tervetuloa uudet!

meelaie ainakin kirjoitti kantoliinoista. Kerroinkin jo aikaisemmin että me ostettiin tutulta Hug-a-Bub kantoliina josta olen kuullut paljon kehuja. Käyttöä täytyy vielä harjoitella.

M86 kyseli raskauksista, että miten on mennyt. Mulla on ollut todella vaivaton raskaus, vatsa on pieni - sf n. 23-24 cm ja ei tuu maha todellakaan tielle. Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin, ainahan sitä miettii. Oon jaksanut hyvin töitä ja opiskelua.

Onko muita paljon liikkuvia elokuisia? Mä oon liikkunut edelleen paljon, käynyt erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla ja pitkillä kävelyillä. Tiedän kyllä että monella vaivat ja supistukset on estäneet liikuntaa, voimia kaikille niiden kanssa painiville! :hug:

outiko oli ainakin kirjoittanut ikävistä kipuiluista, ja moni muukin. Välillä aina ajattelen, että pitäiskö tässä kropan muuttuessa tulla enemmän kolotuksia? :/ Mutta varmasti hyvä näin, kaikkea sitä miettiikin.

kikka89 kyseli anopeista, mulla ei sellaista ongelmaa ole, mutta muuten mietityttää että miten sitä jaksaa kuunnella muiden ihmisten (hyvää tarkoittavia) ohjeita oman lapsen kasvatuksesta...

Iloista sunnuntaita kaikille!

t. SpringSummer 31 tasan =)
 
outiko : Just tollasta on mun joka päivä ollut tässä jo jonnin aikaa... :|

Paineentunne
on niinkin kova että välillä mietin isommalla hädällä käydessä että "kohtako sieltä tulee pää", enkä siten uskalla pinnistellä oikein yhtään. Kaverille jolla oli melko riskialtis raskaus jo alusta asti, oli sanottu ettei pytyllä saa ollenkaan pinnistellä ettei vauva lähde syntymään.. Tuohan sitten mun mielessä pyörii, ja kärsinpähän sitten ummetuksesta kun en uskalla yhtään tikistää..

Taas ihan laatujuttua
:D

Kimalle rv.28+5 ja poju n.9,5kk
 
Mittasinpas minäkin vatsanympäryksen: 100 cm. Kääks! =) Pituutta mulla on 168 cm ja painoa tällä hetkellä n. 66 kg (ennen raskautta 57 kg)

Tsemppiä kaikille kivuista kärsiville! :heart:

Mandy ja nappula 31+6
 
Vatsanympäryksen innostuin minäkin ekaa kertaa mittamaan ja sain tulokseksi 97 cm. :)

Nyt aloitan kattoo formulaa ja sen jälkeen vaalivalvojaisia. Ei nähty formulaa suorana, kun oltiin mökillä.

Luminella ja matkustaja 31+1
 
Heippa!

Reissusta kotiuduttu.

Pikaisesti kommentoin jotain.

Anopista, en pääse valittamaan. Mukava tyyppi kaikenkaikkiaan. Vaikka ollaan tosi erilaisia niin pystytään puhumaan melkein mistä vaan.

Vatsanympäryksestä ei hajuakaan :D

Outiko, kuulostaa samalle kivulle kuin mulla oli joskus kuukausi sitten. Vauva oli silloin tosi alhaalla poikittain. Helpotti kun se ymmärsi vähän nousta ja kääntyä.

Kiitokset poksuonnitteluista vähän myöhässä :)

Voimia kaikille kipuileville :hug:

Vilma ja Elma 30+2
 
Hei, siis mitä ihmettä?! :eek: Onko täällä useitakin sellaisia kellä sf on rv 30+ ollut 24 luokkaa?!

Minulla tosiaan tiistaiksi varattu aika sinne Jorviin ultrattavaksi kun neuvolassa nousi häly vatsan pienestä koosta. Niin no olihan tässä sekin ettei se paino minulla ole tosiaan vähään aikaan noussut ollenkaan, ja kaikki arvot on matalaakin matalammalla, mutta silti.

Olen itse pieni, vähän reilu puolitoistametrinen. Onko muilla tullut sanomista neuvolassa näillä mitoilla?

Leevin 1vee- synttärit on vietetty, ja kivasti meni! Leeviä kiinnosti kyllä enemmän lahjojen pakkausmateriaalit kuin lahjat, mutta oli tuo nyt vähän odotettavissakin :D Äitee ja isi puolestaan saivat eilen vapaaillan, kun sukulaisten ja kummien kahvitusten jälkeen anoppi lupasi jäädä yöksi jos halutaan lähteä johonkin. Käytiin testaamassa livebändi-karaoke Flamingossa ja loppuillaksi sitten kavereiden kanssa karaokebaariin. Vitsit et oli kivaa :D

Nyt vaan väsyttää ihan mielettömästi... ei tosiaan sovi yhtään enää nämä yövalvomiset. Ennen oli enempi sääntö kuin poikkeus että vkl valvotaan aamuneljään :D

Eipä muuta... tänään taisi tulla 31+0 muuten?

kielletty
 
unikuu108
Alkuperäinen kirjoittaja SpringSummer:
Onko muita paljon liikkuvia elokuisia? Mä oon liikkunut edelleen paljon, käynyt erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla ja pitkillä kävelyillä. Tiedän kyllä että monella vaivat ja supistukset on estäneet liikuntaa, voimia kaikille niiden kanssa painiville! :hug:
hei. mä liikun aika paljon kun mun duuni on sellasta. nytkin tulin äsken vasta töistä..kun ei maha tai mitkään kivut vaivaa niin voi tehdä ja olla kunhan tuntuu hyvältä.
painavat jutut olen jättänyt suosiolla muille ja kiipeilyt..
mut eipä tule ylimääräistä painoa ja pysyy hyvässä kunnossa kun liikkuu. selviää paremmin synnytyksenkin..
itseasiassa mä olen paljon laihemmassa ja sorjemmassa kunnossa kuin esikoisesta.
alapään lihakset ei taasen ole niin hyvässä kuin ekan kanssa,mut ehkä mä vielä ne kuosiin saan..




 
Kaunis masu Piritta :)

Liikkumisesta, vähän meinaa nihkeää olla. Lenkkeillessä supistelee, ei kipeästi, mutta ei se hyvällekään tunnu ja mahaan pistää. Mut yritän silti. Pyöräily tuntui viime viikolla pitkästä aikaa hyvälle, sitä yritän jatkaa. Kaikkea mahdollista hyötyliikuntaa ja venyttelyjä oon yrittänyt pitää yllä.

Mulla sf-mitta oli 28+ 24 cm. Tuskin on ihan kauheesti kasvanut siitä. Että pienimasuinen olen minäkin, vaikka ilmeisesti käyrillä mennäänkin :)

Onko Kikan vatsaan tullut liikettä? :hug:
 
Ilmeisesti nää mun kivut on sitten loppuraskauden liitoskipuja. On vaan oikeesti ihan todella kivuliaita. Kävely sattuu ihan kauheasti ja just kaikki asennon vaihdot tekee helkkarin kipeetä :| Ei puhettakaan että pystyis minkäänsortin liikuntaa harrastamaan..

Tekis kyllä toisaalta mieli soittaa huomenna neuvolaan, ihan vaan varmuuden vuoksi. Saisin ittelleni miele rauhan kun pääsis lääkärille ja se kattois tilanteen, ultrais jne.

Musta tuntuu että mun maha on pingottunut viikonlopun aikana tosi paljon ja se on ihan kivikova. Ja vauva liikkuu ihan kauheasti kokoajan.
Ja lisäksi maha vaan paisuu paisumistaan, mittasin just mun vyötärönympäryksen ja tulos 120cm! eli siis ihan lyhyessä ajassa kasvanut taas 10 cm.
Ja sf mitta viime viikolla ( RVk 31+6) oli sen 31cm..

Huomenna pitäisi ommella pinnasängyn verhot valmiiksi. Sitten onkin melkein kaikki jo valmiina vauvaa varten. Isyyspakkaus pitäisi vielä jaksaa koota kasaan..onneksi sillä ei oo vielä ihan kauhee kiire, kun ei oo äitiyspakkauskaan vielä tullut.

Outiko 32+4
 
SpringSummer
kielletty mulla on koko ajan ollut vatsa pieni. Neuvolassa asiasta on kyllä puhuttu, mutta ei mua ole (ainakaan vielä) eteenpäin lähetetty. Ymmärsin neuvolantädin puheista että tärkeintä että vatsa kasvaa pikkuhiljaa, toisilla isompana toisilla pienempänä. Mutta saas nähdä nyt mitä seuraavalla kerralla sanotaan. On se aina vähän hermostuttavaa kun miettii onko lapsivettä tarpeeks ja kasvaako vauva... täytyy vaan luottaa että kaipa nuo eteenpäin laittavat tutkittavaksi jos tarvetta...

SpringSummer 31+0
 
no niin nyt on koko päivä tyhjennetty vessaa ja pesty poistettu listat ymm... huomenna tulee sisko tekeen remppaa sinne. miten voikin reilu 2m2 veskiin mahtua tavaraa! |O ja miten sitä säilyttääkin niin kaikkea, löytyi 10v sitten ostettuja hiustenhoito tuotteita ymm purkkia ja purnukkaa! :eek: roskiin lähti! kuitenkin jäi iso kassillinen muka tarpeellista tavaraa + sitten meikit ja muut härvelit! mut ihanaa kun saa uuden veskin! tapetoidaan ja maalataan ei sen kummempaa mutta luulis muuttuvan ulkonäkö kun puunväristä päästään valkoiseen! :D

pekunalle ja tuikkis 30+0 POX
 
Kiitos kaikille jotka vastaili tuohon mun vatsanympärysgalluppiin :flower:
Mulla taisi olla sit kaikista pienin mitta, mutta oli muillakin aika lähelle samaa. Mä eilen katselin viime raskauteni aikaista raskauspäiväkirjaa, ja rv 31 mitta oli ollut tasan 100cm. Nyt on rv 30 ja mitta vain 92cm. Esikoisesta mulla oli vielä suurempi vatsa kuin tokasta, mutta siltä odotusajalta ei oo mitään mitään mittoja ylös kirjoitettuna. Varmaan noiden edellisten raskauksien suurempien mittojen takia tämä nykyinen masu tuntuu niin pieneltä...
Oon kyl miettinyt sitä että onkohan lapsivettä tarpeeksi jne... Onneksi ainakin vauvan liikkeet tuntuu hyvin, että toivottavasti kaikki kuitenkin kunnossa.
Mulla on huomenna neuvola, että siellä voisin varoiksi mainita aiheesta.

Mullakin on ollut noita liitoskipuja ja paineentunnetta alapäässä. Niitä mulla on ollut molemmissa edellisissäkin raskauksissa, ja ne taitaa olla ihan normaaleja tässä vaiheessa raskautta. Varmaan vaan lisääntyy loppua kohti:headwall:

Varailin meille menoliput Viroon tiistaille. Huomenna iltapäivällä olis ohjelmassa kämpän siivous ja matkalaukkujen pakkaus. Vähän jännittää, kuinka jaksan pitkän matkan, kun lähdetään täältä ajelemaan jo päivällä 13 maissa ja yöllä ollaan varmaan vasta 1 aikaan perillä. Pitkä matka on, ja sama matka sit vielä kesäkuun lopulla takasin. Miehen mieliksi täytyy yrittää kestää, kun hän haluaa vielä käydä kotiseudulla ennen vauvan syntymää :)

pekunalle Kiva idea tuo isoveli-pakkaus =) Aloin heti miettimään jos tekisin isoveli- ja isosisko-pakkaukset meidän lapsille :D

En muista pitiköhänvielä jotain kommentoida... no, palailen sitten myöhemmin jos tulee jotain mieleen...

RangaTanga RV 30 tänään :heart:
 
Pitäisikös meiltäkin kertoa kuulumisia välillä =)
Minäkin pääsin viime viikolla kesälomalle, ihana nyt kun saa vain olla. Lääkärineuvolassa olisivat antaneet selän vuoksi sairaslomaa, mutta silloin oli enää kuusi työpäivää jäljellä niin sain puhutta ympäri että oon loppuun asti :D
Tuo lääkärineuvola oli 28.5 ja silloin 28+0 tällaisia lukemia
Painon muutos per viikko + 447
RR 130/68 ( vissiin jännitän kun kotona saan aina pienenpiä lukemia, vaikka ainahan digimittari huijaa jonkin verran :saint:
liuskat molemmat miinusta
Kohdunpohjan korkeus 26
Lapsiveden määrä normaali
Paino arvio 1165
RT tarjonta
B-mitta 70.1

Nyt täytyy vaan yrittää pitää itsensä aktiivisena, kun ei oo enää töissä ja siellä tuli liikuttua aina koko päivä. Miehelle käytiin ostaan pyörä ja rullikset, en tahdo vaan pysyä samassa vauhdissa mukana..
Vaunuiksi ostettiin Emmaljungan Duo Edge Sportti rungolla ja sitten Gracon kaukolo. Haettiin nämä haaparannasta niin saatiin paljon halvemmalla mitä paikallisilta myyjiltä. Nyt vain kissa tahtoo nukkua vaunuissa, on yritetty pitää sitten suljettujen ovien takana :LOL:

Outiko taisi puhua paineen tunteesta alapäässä/jaloissa, täällä myös samantapaisia vaivoja. Tuntuu kuin olisi kauhea vessahätä mutta mitään ei sitten kuitenkaan tule ( toki meillä myös siellä vessassa ravataan) :D yhtenäkin yönä heräsin kun vihloi niin kovasti juuri tuosta nivustaipeesta että piti käydä lämmittämässä kauratyyny että sai jatkaa vielä unia. Sitten suonenvetoa on ollut sellaisina päivinä kun ei ole juonut tarpeeksi vettä.
Muilta vaivoilta vielä onneksi säästytty :)
Voimia kaikille jotka kamppailee parisuhteen kanssa :heart: Meillä mies on onneksi suhtautunut hienosti mun kiukutteluihin, tuntuu hyvältä kun tietää että toinen on nyt tukena ja sitten vauva aikana myös. Itse ei vaan jotenkin osaa näyttää nyt tunteitaan, ennen raskaus aikaa ei ollut mitään ongelmia. Mutta yritän aina selvinä hetkinä muistuttaa miehelle että kyllä minä välitän ja rakastan edelleenkin, että hormoonit ne vain jyllää :p
Toivotaan nyt sopivan lämpimiä ilmoja B)
Muratti ja maha-asukki 29+3
 
Outiko, soita ihmeessä neuvolaan, jos sua asia vaivaa. Meitä varten ne siellä on!

Pekunalle on ollut ahkerana :D Mä sain yksi ilta kans sätkyn ja siivosin koko vessan, silitin pöydälle uuden liinan, järjestelin kaapit jnejne. Ja kello lähenteli puoltayötä.. Siinä vaiheessa kun kaivoin juuriharjan kaapista niin sain ystävällisen käskyn lähteä nukkumaan :D

RangaTanga, mukavaa reissua teille! Myöhästyneet onnittelut poksuista! :flower:

Muratin neuvolakuulumiset bongattu :)

Tyttönen, heh, aika suolainen hinta t-paidasta :LOL: Olisko tossa virhe?
 
Ihan hävettää vielä näyttää nassuaan täällä, mutta taustalla olen seuraillut vaikka tuppisuuna pysytellytkin. :ashamed:

Kaikki on sujunut hyvin normia raskauskremppaa (tajuttomat liitos- ja nivuskivut, närästys, uniongelmat, maitobaarin avonaiset hanat, paskamutsisyndroomaa..) lukuunottamatta, vaikka aika raskaalle kolmas kerta jo tuntuukin. Tytöille ja suvulle raskaudesta kerrottiin 18+ viikolla ja hyvin innokkaasti on ylläri otettu vastaan vaikka lapset tunsinkin pettäväni 8- ja 5½ v. ikäerollisella pikkusisaruksella.

Rakenneultrassa (20+3) kaikki kuin oppikirjasta ja innokkaan tyttölupauksen (valkoinen viiva etanoiden välissä ) ultraaja antoi, vaikkakin nlantädin mukaan siihen ei ole uskomista kun lupaus tehtiin ensimmäisestä pikaisesti bongatusta peppukuvasta, ilman sisuskalujen tutkintaa (munasarjat, kohtu tms.). Tyttötunne ja -toive on kyllä ollutkin, mutta aiemmista tytöistä poikkeavien oireiden takia on ainakin etunimi myös pojalle.

Viimepäivinä tyttötunne on ailahdellut poikaepäilyyn ja uniakin ylläripoitsusta on nähty. Tyttöjen keskisykkeet ovat olleet 150-160, ja tällä tulokkaalla keskisyke on matala (alle 140) ja edellisessä nlassa 29+3 liikesykekkin vain 128!

27+4 sokerirasituksen tulokset alle raja-arvojen, paineet & pissat ok ja viimeisin sf 27cm (29+3). Vy-mitaksi sain eilen illalla 121cm, mut hei bmi:kin on 33 :whistle: Paino on tähän mennessä noussut nlatädin mukaan 7½kg (eka nlasta 8+6 lähtien!), itse taas saan lukemaksi 10-12kg (lähtöpainosta).

Profiilissa tuorein massu eiliseltä (30+2). Paljasta pintaa mutta turha väittää pornoksi luonnon muokkaamaa vauvan kotia :D Sukupuolta saa veikkailla ;)

-iinaZ & Kolmonen 30+3
 
Vaavitar ja vilmav2 kattelin tuosta listasta että meillä kaikilla on hyvin samoihin aikoihin lasketut ajat että päästään hyvin suurella todennäkösyydellä yhdes nauttiin remontista! :LOL:

Tää paistaa aurinko viikon tauon jälkeen! Ihmeellinen kesä, ei voi muuta sanoo! :eek:

mamika & turo 30+1
 

Yhteistyössä