EI TOSIKOILLE

Hyvä URSULA.

Näin vapun jälkimainingeissa olen alkanut miettimään, onko olemassa mitään toimivaa keinoa saada teekkari opiskelijat olemaan vähemmän tyhmiä kännissä. Voisiko heidän vappu-pulloilleen esim. tehdä jotain ratkaisevaa? Muuten tämä ei minua häiritsisi, mutta täälä rakkassaa kaupungissamme teekkareiden sun muun haalarikansan olemassaoloa ei voi välttää, varsinkaan näin vapun tienoo.
 
tää on niin hauska!!! ihana! :LOL: :LOL: :LOL:

Rakas Ursula.

Mieheni yrittää epätoivoisesti opetella itse kihartamaan munakarvansa, mutta tuloksena on aina paistettua munaa. Mikä neuvoksi, kaljua ei huoli.

Anoppini mielenterveys heittelee, hän oli eilen MUKAVA, miten auttaa vanhaa pierupoloa saamaan äkäisyytensä takaisin?

Jeesusteippi on lopussa, ja en saa poikaa sidottua seinään riehumasta, kaupat kiinni. Mikä neuvoksi?

Ja vielä minuun itseeni: En ole vieläkään syönyt neljä päivää sitten ostamaani suklaata. Onko minussa vikaa? Ja en ole toisaalta sitä lapsellekkaan tarjonnut, olenko huono äiti?
 
ä21
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.04.2006 klo 17:22 etana-elli kirjoitti:
tämä kysymys on lainattu eräästä vanhasta suosikkilehdestä =) eli:

tyydytin itseäni nakilla, nakki katkesi sisään. mitä teen? :eek:

:LOL: :LOL:
sulla pitää mennä neuvolaan.olet raskaana,jos nakin pala jäi sisään...vauva haukkasi palasen :LOL:
 
Kuihtuva
Mikä avuksi kun aamuisin on sellainen olo ettei haluaisi ikinä nousta sängystä. Päivät menee pää kuin harmaassa sumussa ja kaikki itkettää. Mikään ei kiinnosta ja mistään ei innostu. Mitään ei haluaisi eikä mistään haaveile.
 
Miksi olen niin tyhmä,että syön dippi kasitkkeen ja puoli pussia sipsejä kerralla ja sitten oksettaa..kyytipojaksi veidin vielä colaa :ashamed: Ja miten saan tuon ukon nuhjakkeen ylös tuolta sängystä ja tekemään hommia? Mikähän sillä on kun ei nouse?
Kiitos jo etukäteen =)
 
Minna-H
Hyvä Ursula, kiitos vastauksista.
Jälleen uusi kysymys: Esikoiseni katseli mummoa, kun tämä vaihtoi pyjamaa, ja kysyi mummolta: "Miksi sinulla on kaksi mahaa ja missä sinun napa on?"
Minulta taas tyttöni kysyi saunassa: "Miksi sinun tissit roikkuu?"
Mitä vastaan?
 
Ursula täällä jälleen!

Tindepekkarumasana! Teekkariongelma ei ole lainkaan helposti ratkaistavissa, sillä ko. väestönosan kyseenalaisilla vapunviettotavoilla on pitkät perinteet, joiden muuttaminen ei hetkessä onnistu. Suosittelenkin lämpimästi, että siirryt ensi vuonna vapun viettoon maaseudun rauhaan, jossa koko pitäjän ainoa ikiteekkari osaa hiipiä hyvin hissukseen vappuaamun silliaamiaiselle Lions Clubin kabinettiin.

Revontulien tyvär! Sinulle näyttää kasaantuneen monta viheliäistä ongelmaa. Ensimmäinen kysymyksesi koski siitintupeen (kehotinhan jo joitakin aikoja sitten käyttämään vähemmän rahvaanomaisia nimityksiä). Neuvo puolisoasi seuraavasti: Kuumenevaa piippausrautaa älköön käytettäkö, ettei lähellä olevia herkkiä erogeenisiä alueita vahingossa poltettaisi! Sen sijaan kihartaminen onnistuu pehmopäällysteisillä patukkapapiljoteilla. Toiseksi kysyit anopistasi. Älä suotta hätäile, mukavuus on lienee vain tilapäinen äkillisestä säätilan lämpenemisestä johtuva oire, joka menee itsestään ohitse. (EI kai vaan nimimerkkisi taakse kätkeydy miniäni Mirjami?) Kolmas kysymyksesi koski ilmastointiteipin loppumista ja siitä seuranneita ongelmia. Suosittelen lämpimästi, ettet enää ostakaan teippiä poikasi kiinnittämistä varten. Kyllä 26-vuotiaan peräkamaripojan voi laskea vappuaattoa viettämään, mikäli hän lupaa olla vilkuilematta tyttöihin ja tulla klo 21:een mennessä kotiin. Eniten olen kohdallasi huolissani viimeisestä kysymyksestäsi: Jos suklaa on todellakin ostettu kokonaista neljä päivää sitten ja vieläkin syömättä, on syytä huolestua. Jos kyse ei voi olla raskauspahoinvoinnista, epäilen syyksi sairaalloista saamattomuutta. Tee asialle pian jotain! Sen sijaan se, ettei äiti tarjoa lapselleen suklaataan on tavallinen ja haitaton ilmiö niin kauan, kun suklaa ei ole lapsen näkyvillä.

Kuihtuva! Oireesi viittaavat masennukseen, mutta koska kyselet neuvojani palstaltani etkä lääkäriltä, lienee kyseessä jokin vaarattomampi ilmiö kuten sydänsuru, alkuraskauden oireyhtymä tai vappuaattoa seuraavan päivän syndrooma. Kahteen ensimmäiseen auttaa aika ja kolmanteen silli ja vesi Buranan kyytipoikana.

Minnie! Kyllä minuakin huolestuttaisi, jos kerralla söisin vain puoli pussia sipsejä dippikastikkeen kera. Miksi ihmeessä jätät puolet syömättä? Et kai vain ole anorektikko? Tarkkaile syömisiäsi, ja ota uudelleen yhteyttä Ursulaan, mikäli tilanne ei muutu. Toinen kysymyksesi on hieman tulkinnanvarainen. Jos tarkoitat sitä, mitä luulen sinun yrittävän saada minut luulemaan tarkoituksestasi, en ymmärrä, miksi hommia ei voi hoitaa sängyssä. Jos taas tarkoitat jotain muuta, ole hyvä ja muotoile kysymyksesi tarkemmin. Mitä seisomisongelmaan tulee, useinhan siinä tukea tarvitaan!

Minna-H. Olen ilahdutettu siitä, että vastaukseni ovat olleet avuksesi arjessasi! Ja tässä tämänkertaiset neuvoni: 1) Lapselle tulee selittää, että isoäitien kohdalla pätee sellainen totuus, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tämä koskee erityisesti hieman tai enemmän pyöreähköjä isoäitejä. 2) Äidin tissit taas roikkuvat siksi, että on mukavaa, että on monenmuotoisia tissejä: törröttäviä, huomaamattomia, hyökkääviä, roikkuvia, harittavia jne. Tissimuotojen moninaisuus antaa iloa arjen harmauteen!

Tässä kaikki tällä kertaa. Iloista vappuiltaa toivottaa
URSULA, kotikutoinen palstaterapeutti
 
Rakas Ursula!

Kuinka voisin vierottaa kuopukseni (ikää 5kk) kahvin haistelusta??? Vaikka keittelisin itselleni kupposen kuumaan hissun kissun hiljakseen kartanomme pohjoissiivessä, niin välittömästi kartanon eteläsiivestä, suljettujen ovien takaa, vaunukopasta kuuluu parahdus - päiväunet ovat päättyneet, ja kofeiiniaddiktimme haluaa osingoille.

Nimim. Päiväkahvi rusinapullan kera maistuu ilman vauvakuolaa paremmalta...
 
Aurinkoista päivää armaat palstailijat! URSULA on jälleen täällä!


miniä! Ongelmasi ei ole lainkaan harvinainen, et ole yksin. Kateudentunne on tuttu myös minulle samasta syystä! Rakkaan Yrjänän äitikään ei mielestäni suhtaudu meihin miniöihinsä tasapuolisesti! Syytä en ymmärrä, olenhan minä sentään ollut hänen miniänään kaksikymmentä vuotta kauemmin kuin tämä uudempi tulokas. Mahtaneeko sitten johtua juuri siitä, että hän on suuresti kiitollinen tälle uudelle miniälle siitä, etttä pääsi viimeinkin liki viisikymppisestä peräkamarinpojastaan, ja sai kamarin omaan käyttöönsä? Yksityiskohtia tarkemmin tuntematta en voi sinua perusteellisesti neuvoa, mutta ehkä kateudentunnettasi lievittää se, että
anopin miniäänsä kohtaan suuntaamien positiivisten tunteiden määrä on suoraan verrannollinen anopin suorittamiin vierailuihin ja niihin liittyviin komeroihin kurkistuksiin.

hih-hih! Ursula on paininut saman ongelman kanssa kahden vanhimman lapsen kanssa. Nuorin sen sijaan ei ollut lainkaan yhtä kahviaddiktoitunut, joten hänen vauva-aikanaan sain varsinkin aamukahvit nautituksi häiriöittä. Luulen, että sinun on paras kokeilla eräänlaista harhautusta: keitä kahvit termospulloon lapsen vielä ollessa hereillä. Tämä hämmentää häntä niin, ettei hän osaa lainkaan vastustaa nukuttamista. Välittömästi vauvan nukahdettua syöksy kartanosi siivestä toiseen ja nauti kahvisi rauhassa. Lapsi ei osaa reagoida termarista tupsahtavaan tuoksuun näin pian nukahtamisensa jälkeen. Tämän luulisin tepsivän!

Jään odottamaan viestejänne tänne auringon valaisemaan työtilaani.
Terveisin URSULA, kotikutoinen palstaterapeutti
 
pöökö
Hyä hyä! *taputtaa karvaisia käsiään* :D

Yksi pieni kysymys olisi minullakin Ursula rakas.

Osaatko kertoa miten saisin auton takalasin rikkojan kiinni ja miten häntä olisi syytä kiinnijäämistapauksessa kohdella?
 
Vakkari vieraana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.04.2006 klo 22:36 URSULA kirjoitti:
Tervehdys taas rakkaat palstalaiset! URSULA on palannut vapunalusvapailta ja on taas valmiina palvelukseen: Siispä enemmittä viivyttelyittä asiaan:

Pikkuviikinki! Jos pinna palaa tai muuten turmeltuu, uuden voi hankkia esim. pyöräkorjaamosta. Sieltä kannattaa kysellä varsinkin pitkää pinnaa! muutama varapinna ei ole pahitteeksi kenellekään, ei varsinkaan äideille.

Minna-H Esikoisesi kysymykseen on olemassa selkeä vastaus: silloin kun hän oli vauva, pikkusisko eli äidin ja isän unelmissa. Samalle Minna-H:lle toinen vastaus: 'Suu kiinni-komennon jälkeen iltaisin lasten tulee hengittää nenän kautta, paitsi jos nenä on tukossa. Silloin saa suuta avata hengittämiseen tarvittavan määrän ääneti.

Vakkari vieraana! Sinulle ja jälkeläisillesi tiedoksi: Syntyy tyttöjä ja poikia, koska tarvitaan äitien ja isien alkuja!
Moona-Liisa! Seuraavan kerran ajoita selkäsi kipeytyminen puolisosi lomaa tai vapaata edeltävään iltaan, niin ei tule lapsenhoito-ongelmia!

Anna! Ymmärrän ahdinkosi, mutta älä hätäile. Mikäli kiertosi on tosi säännöllinen, voit jo testata, muussa tapauksessa odota vielä. Oireet eivät ole luotettava mittari; ainoan kerran kun Ursulalla oli oireita ennen testausta, tuli negatiivinen tulos. Muilla kerroilla oireilu on alkanut myöhemmin. Hormoni- ym. lääkitys ei kuulu Ursulan toimivallan alaan, joten siihen en ota kantaa. Oman kokemukseni voin silti kertoa: Kuusi vuotta kakkosen syntymän jälkeen lääkäri tutkimuksissaan totesi, että ainoa munasarjani on siinä määrin mitätön rakkulainen mötikkä, että on turha toivoa sen kehittävän munasolua siittiön hedelmöitettäväksi. Hormonihoidon avustuksella raskauteen voisi olla pieni mahdollisuus.
Päätimme pidättäytyä hoidosta ja tyytyä saamiimme lapsiin. Kuuden vuoden kuluttua tutkimuksista syntyi luomulapsi!


Tässä kaikki tällä erää! Hauskaa ja huoletonta vappua toivottaa
Ursula, kotikutoinen palstaterapeutti!
Ps. Laaja-alainen tietämykseni on edelleen hyödynnettävissänne
Vakkari vieraana kiittää vastauksesta. Näinhän se tietysti on, miten en sitä itse tajunnut! :flower:
 
Hyvä Pöökö! Auton takalasinrikkojat ovat ihmisryhmä, jonka jäseniä on hyvin vaikea saada kiinni. Suosittelisin akkuvarusteisen tai aggregaatilla toimivan valvontakameran asentamista autosi välittömään läheisyyteen, sillä onhan vanha totuus se, että rikollinen palaa aina rikospaikalle. Toinen mahdollisuus on se, että maastoudut itse väijymään autosi lähistölle rikollisen paluuta. Käsittely lienee itsessään parasta jättää viranomaisille, ettet vain saa syytettä esim. säikyttelystä tai pahimmassa tapauksesssa pahoinpitelystä!

Rikollisen metsästykseen onnea toivottaa
Ursula, kotikutoinen palstaterapeutti
 
pöökö
Kiitos Ursula.
Täytynee hommata veljiltä maastopuku lainaan ja sutia tytön kasvoväriä naamaan. Ja eiku väijymään B) Voi vaan tulla pitkä rupeama.
Poliisi hoitaa, mutta olis vaan niiiiiin mahtavaa puristaa tyypiltä vellit housuun :whistle:
 

Yhteistyössä