ei ihmisen elämä lie kiinni muutamasta eurosta

Hoplop teki kovan ratkaisun – Vanhempien vati nurin
Monet vanhemmat ovat tyytymättömiä Hoplop- ja Leo’s Leikkimaa -sisäleikkipuistojen taannoiseen hinnankorotukseen.
Samaan konserniin kuuluvat leikkipuistoketjut alkoivat kesäkuun alusta perimään sisäänpääsymaksua jokaiselta lapsen mukana tulevalta aikuiselta. Aikuisten sisäänpääsymaksun suuruus on nyt 2,90 euroa.

Iltalehti kysyi lukijoiltaan, mitä ajatuksia muutos herättää. Lukuisissa vastauksissa kerrotaan, että käynnit vähenevät hinnannousun myötä.
 
vierailija
ehkä ei niinkään mutta harmittaahan se pikkulasten vanhempia kun kaikki kallistuu ihan hurjasti ja samaan aikaan hoplop takoo huipputulosta
Hoplop etsii hintojen kipurajaa, millä saa vielä tulosta entisestään parannettua. Nytkin voi käydä niin, että kävijämäärä hetkeksi notkahtaa ja taas ihmisten totuttua korkeampaan hintatasoon palaa kävijämäärä entiselleen. Näin kävi: esim huvipuistoissa.
 
vierailija
Oleellisempaa on, että vuonna 2016 yhden lapsen kanssa vierailu maksoi 16 euroa ja nyt se siis tulee maksamaan 26,80, jos mukana on vain yksi vanhempi. Se on 68 prosentin hinnankorotus alle kymmenessä vuodessa. Käsi ylös, jonka eläke tai palkka on noussut samassa tehtävässä ja samassa ajassa 68 prosenttia. 2,90 euroa on pikkuraha, mutta sekin pitää pystyä perustelemaan. Jos duunareiden palkat eivät ole nousseet eikä palvelutaso parantunut kuin vaikkapa kymmenellä prosentilla, on kyseessä sellainen korotus, joka syystäkin laittaa miettimään asioita uusiksi.
 

Yhteistyössä