Covidin uudelleentartunta-aika minimissään 28 päivää Australian terveysviranomaisten mukaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Australian terveydensuojelun pääkomitean - Australian Health Protection Principal Committee (AHPPC) uuden tiedotteen mukaan uusien covid-19 varianttien uudelleentartunta-aika on enää 28 päivää

"Koska uusien covid19-varianttien aiheuttamia tartuntoja voi esiintyä jo 28 päivän kuluttua edellisestä COVID-19-infektiosta toipumisen jälkeen, AHPPC on ilmoittanut, että uudelleentartunta-aikaa on lyhennetty 12 viikosta 28 päivään."

Date published: 8 July 2022
Type: News
Intended audience: General public

Siinä vidut teille nuhaa joka kuukaudeksi.
 
vierailija
Britanniassa raketoi?


Mitä vihtua tää nyt on. Britannian tilastoissa jo neljättä päivää peräjälkeen joka päivä tasan 301 tilastoitua koronakuolemaa. Onko tässä joku virhe (ensimmäistä kertaa koko tilastoinnin aikana), vai jakaako ne ihan sairaasti kasvaneita koronakuolemalukuja useille päiville tasaisin luvuin. Omikron BA.5:n sanotaan olevan keuhkovaarallisempi, mutta nämä luvut ovat jo ihan jotain muuta. Britannian 7 päivän keskiarvo jo 215 koronakuolemaa päivässä tuon tilaston mukaan. Jos pitää paikkansa niin nyt on menossa hirmuinen koronakuolemien nousu.


Statistiikka läytyy Google-haulla "covid britannia" vaihdat vaan "Uudet tapaukset" tilalle "Kuolemat" ja sieltä "Kaikki" tilalle "30 päivää".
 
vierailija
nonni ukki ja tyttö oli tukholmassa viime viikolla. ja nyt kummatkin kipeenä. mä tulin yöksi vahtiin tyttöä ja ukilla korona joten se tytölläkin. eli nyt sit varmaan mullekkin tulee.
 
vierailija
Juurihan ne kertoi miten Ruotsin yhteiskuntajätevesissä on ennätyksellisesti koronavirusta, tätä hyvin tarttuvaa omikron BA.5 muunnosta.
kiina pitää täysin eristää lännestä. sieltä tulee rihkama ja vittumaiset pandemiat. lisäksi tukee venäjää ostamalla sieltä raaka aineita. eli tukevat lasten teurastusta ja sellasen maan kanssa ei pidä käydä kauppaa. käykööt kiina ja venäjä keskenään kauppaa. kaikki eurooppalaiset yritykset vekka sieltä. siirrytään lähituotantoon. siinä kiinalisia miljardöörejäkin potuttaa kun minnekkään ei enään pääse.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija post: 34078666:
Ei ehdi edellisestä toipua ennen seuraavaa. Mut hei voi olla koko ajan saikulla. Ainakin niin kauan kun kroppa kestää.
Noudattaa kuunkiertoa kuten se eka epidemia Wuhanissa osui uudenkuun päivänä.
 
vierailija
[QUOTE: vieralija, post: 34079412"]
Noudattaa kuunkiertoa kuten se eka epidemia Wuhanissa osui uudenkuun päivänä.
[/QUOTE]
Syy pandemiaan oli siinä et heidän perinne sattui samaan aikaan: kaikki matkusti asemien kautta uudenvuodenviettoon.
 

Yhteistyössä