Bussilla matkustaminen Vantaalla.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En ole liikkunut bussilla maaliskuun jälkeen, ensi viikolla täytyisi mennä mammografiaan julkisilla. Uskaltaako Vantaalla mennä bussiin vai olisiko taksi turvallisempi? Kuulun riskiryhmään.
 
vierailija
Minäkään en ole matkustanut bussilla helmikuun jälkeen, eli omaa kokemusta ei ole, mutta äitini sanoi että tosi tyhjiä ovat yleensä, ja monesti ne menee pysäkin ohi ennen kuin aikataulun mukaan pitäisi. Ehkä kannattaa varata hyvin matkustusaikaa, katsoa mikä tilanne siinä bussissa on ja jos liikaa väkeä niin tilaa taksi.
 
vierailija
Minäkin olen liikkunut bussilla viimeksi maaliskuussa, mutta viime viikolla jouduin täällä Vantaalla, Metsola - Tikkurila, bussi 735, kulkemaan. Paniikki oli päällä, kun siitä oli niin kauan. Bussi oli melko tyhjä, muutama matkustaja, melkein kaikilla onneksi maski päällä. Koivukylästä tuli ulkomaalaisia kyytiin ilman maskia. Kyllä se jännittää, kun tämä korona leviää. Seuraavan kerran otan suosiolla taksin, ei tarvitse stressata. Jos harvoin joutuu käymään jossain, parempi maksaa taksi, kuin vaarantaa terveytensä. Itsekin riskiryhmää.
 

Yhteistyössä