Broilerinkoipi kammo!

  • Viestiketjun aloittaja Miten niistä saa hyviä?
  • Ensimmäinen viesti
..
siitä broilerinlihasta tekee nykyään pahaa se, että ne on väkirehuilla ja hormoneilla turvotettuja stressaantuneita lintuja - jos olette joskus maistaneet oikeata kanaa tai edes luomubroileria tiedätte eron kanaruoan ja kanaruoan välillä.

noita koipiahan ei ihan oikeasti erkkikään pysty nykyään syömään!
 
..

[/quote]
Täällä onkin suht nirso porukkaa, varmaan ovat tottuneet kaupan valmiseineksiin. Kanankoivet ovat ihan hyvää kotiruokaa.[/quote]


haloo: tässä puhutaan nyt oikean kotiruoan tekemisestä oikeista ja hyvistä raaka-aineista. Minen valmiseineksiin koske, ja arvostelen nimenomaan huonolaatuisia raaka-aineita!
 
shihtzu
Koivethan on paras osa kanasta, liha edes maistuu jollekin. Mitä lähempänä liha on luuta sen parempaa se on, rintapalojen liha taas on yleensä kuivaa ja ei niin hyvää, joten suosin koipia.
Minä vaan kypsennän ne uunissa ja sitten riivin lihat irti ja sekoitan riisin sekaan.
 
joo
Alkuperäinen kirjoittaja ..:
siitä broilerinlihasta tekee nykyään pahaa se, että ne on väkirehuilla ja hormoneilla turvotettuja stressaantuneita lintuja - jos olette joskus maistaneet oikeata kanaa tai edes luomubroileria tiedätte eron kanaruoan ja kanaruoan välillä.

noita koipiahan ei ihan oikeasti erkkikään pysty nykyään syömään!
Uskon tuon.
Valitettavasti kaupoista ei oikein saa muuta kuin broilerin lihaa :/
Harvoin siksi ostan kanaa. Myös eettisessä mielessä tekee pahaa kun on nähnyt miten niitä raukkoja kasvatetaan ja niin jalostettuja että kasvavat n. 7 viikossa! teurastuskuntoon.

Mutta tässä ketjussahan moni kertoi inhon syyksi mm. että kun liha pitää repiä irti siitä luusta.. iik! yök! Eli ilmeisesti ne samasta lihasta (+teurasjätteestä ) tehdyt pullat yms. on parempia? :x

 
tyy
Rintafileen liha on ihan saman hintaista. Koivistahan menewe puolet roskiit luina ja nahkoina. Osta filettä ja jatka vihanneksilla. Jos laittaa parsaa niin mies ja lapset ei syö ja sitä riittää sulle viikoksi.
 
afrikannorsu
Jos kaikki muu puudutta niin pese ja keitä. Siivilöi liemi talteen ja raavi lihat takas liemeen. Suurusta ja mausta. Parasta niin! mä en kans kestä uunikoipia koska niitä on syönny niin pajon.
 
näin
Minä teen näin:
Virutan kunnolla marinadin pois + revin nahkan irti. Viillot pintaan, maustan curry + aromisuola + paprikajauhe jne... vuoassa uuniin ja saa olla reilut pari tuntia.
 

Yhteistyössä