Britax Multi-Tech ja Maxi Cosi -turvaistuimet

meillä toi multitech,eikä mitään huonoa sanottavaa! suosittelen!
meillä mennään vielä selkä menosuuntaan(11,5kk), ja se asentaminen jäi suosiolla isännän hommaksi! vaati kuulemma hieman paneutumista,mutta pysykin kyllä toooosi tukevasti kiinni!
 
Meillä ostettiin pojalle toi kun oli n.10kk. Nyt on 13kk ja selkä menosuuntaan matkaa. Meillä myyjä asensi ton istuimen, mutta kerran oon siirtäny toiseen autoon ja takasin eikä ole ollenkaan hankalaa! ihan ite siirsin ilman miehen apua.

Tositilanteessa ei olla oltu ton kanssa mutta on kyllä niin jämäkän olonen että varmasti turvaa. Istuma-asento hieman pysty että ihan pienellä en suosittelis.
 
Itse suosittelisin Maxi-Cosin Mobia. Saa toki vain selkämenosuuntaan, mutta on pitkäikäinen. Varustettu tukijalalla ja saa säädettyä ajon aikana. Meillä ko. istuimessa matkustaa n. 2,5 vuotias ( n. 95 cm ja 15kg ). Hyvin mahtuu vielä istuimeen.

Ainoa miinuspuoli on, että istuimen selkänojan korkeus tuntuisi olevan matalampi kuin esim. Britax Securassa joka meiltä myös löytyy.

Harkitsimme tuon Multi-Tech:in hankintaa sen tultua myyntiin, mutta lastentarvikeliikkeen myyjä kertoi, ettei lapsemme olisi pystynyt siinä enää selkämenosuuntaan matkustamaan. Jalkatilaa on vähemmän kuin, esim Securassa tai Mobissa. Näistä molemmista löytyy jalusta istuimen alta, joka kuulemma lisää jalkatilan määrää.
 
Meillä kans just uusi Multi tech. Minustakin jalkatilaa jäi vähän (selkä menosuuntaan)..mutta tässä on myös kyllä tuo jalusta jolla sitä sai lisää...
Kovin on ollut hankala alku istuimen kanssa. Todella tukeva ja turvallisen oloinen istuin,mutta vöitä TODELLA hankala kiriä/löysyttää... Ei onnistu ihan tuosta noin vaan.. tarvii kyllä voimaa ja hermoja.. Onko muilla samaa ongelmaa?? Jos ei, niin miten saatte ne helposti kirittyä/lösytettyä?? (meillä istuin kasvot menosuuntaan..)
 
Vastaan Niiskuneidille, vaikka viestistä on jo aikaa..

Suositus on että lapsen voi laittaa turvaistuimeen (siirtää pois kaukalosta) sitten kun lapsi istuu tuetta. Epäilen ettei 5-kuinen ihan vielä.
 
Ja toppahaalarissa ei saisi ede Ihan Oikeasti laittaa lasta turvaisuimeen-Vöiden virheellisen kiinnityksen (kristyksen) mahdollisuuden riski kasvaa niin sunnattomasti. Tuohon onkin näppärä sellainen kaukalopussi, missä on vyöt sisällä-Näkee vöiden kireyden, että pysyvät olkapäillä, ja tulevat varmasti oikein!
Mtta kukin tavallaan, onneksi enemmissä määrin ihmiset nykyään tekevät näin, kuin sullovat vauvoja toppakamoissa kaukaloon.
 
Meillä on Maxi-Cosin Tobi ollut siitä lähtien kun poika 5kk iässä ei mahtunut enää kaukaloon. Suosittelen lämpimästi, poika mahtuu edelleen mainiosti 2,5 v siihen ja vielä varmaan ainakin vuoden. Erittäin helppo asentaa oikein ja siirtää autosta toiseen!
 
Kannattaa ehdottomasti käydä sovittamaan autoon istuimia ensin, varsinkin, jos on hankkimassa istuinta, jossa selkä menosuuntaan. Meidän V70 Volvoon ei lopulta mahtunut muu, kuin Hts be safe Combi (Gracoa ei koitettu), niin että vielä mahduin itse etupenkille.
 
Ei nyt varmaankaan enään ap:lle ole apuja, mutta ehkä joku toinen saa jotain irti meidän käyttäjä kokemuksista.

Meille tuli Britax Multi-Tec istuin viime syksynä ja vielä on lapsi 2v.7kk selkä menosuuntaan. Jalka tilaa on entiseen Hts:n Be safe (en muista mikä istuin) istuimeen nähden todella paljon jalkatilaa ja meillä ei ole kiinnitysalustalla istuin. Jalat mahtuvat vielä hyvin olemaan, mutta sehän miten mahtuu olemaan on ihan lapsen koosta kiinni ja mittasuhteista. Meidän napero on ollut pitkäselkäinen ja alaraajat suhteessa selkään lyhyet, nyt hiljaksiin alkaa mittasuhteet sopusuhtaistumaan (anteeksi jos ihan väärin tuo sana) Meillä vyöt kiristyy hyvin selkä menosuuntaan, mutta joskus kun on istuin siirretty toiseen autoon ja on ollut kasvot menosuuntaan niin olen huomannut et vöiden kiristys on vaikeaa, istuinta täytyy ottaa autonistuimen selkänojasta hiukan irti jotta onnistuu istuimenvyöt kiristämään/löysentämään. Olen pitänyt istuimesta todella paljon, on tilava ja kätevä kun saa säädettyä niitä sivutörmäyssuojia.
 

Yhteistyössä