Brion junarata

Meillä alkoi kuopuksen elämä käydä pitkäveteiseksi.... eli sataa vettä aina vaan ja omat lelut alkavat olla nii-in tylsiä, että kukaan ei arvaakaan. Ja pahus, kun synttäritkin ovat vasta vkloppuna, niin ei vielä uusia leluja ole....( vaikka todellisuudessa leluja on nurkissa vaikka kuinka, ne eivät vain nyt kelpaa!!)
Sitten hoksasin! =)
Esikoisen junarata lojuu kaapissa, ja siinä on paloja ja junia ja taloja ja rosvo ja pollari ja poliisilaitos......ja nyt on kuopus onnellinen. Leikkii radalla jo toista tuntia!! =)
Onko teillä näistä ratapalikoista tykätty? Oletteko ostaneet aitoa Brioa vaiko kenties myös Micki-paloja?
 
Kyllä meilläkin jo tykätään siitä kovasti vaikka poika on vielä vähän pieni leikkimään junaradalla. Yleensä rakennamme paloista mäen jota pitkin hän laskettaa junia alas. Kavereidenkin vähän isommat lapset viihtyvät radan parissa kummasti. Meillä on miehen peruja Brion junarata. Itse tulin ostaneeksi Bilteman junaradan kun en tiennyt että anoppilasta löytyy toinen rata. Palat sopivat toisiinsa täydellisesti. =)
 
Kiva kuulla, että Biltemasta saa noita sopivia paloja...ovat varmaan pikkuisen halvempiakin kuin aidot Briot! =) Meidän kulmille kun tulee Biltema lähiaikoina, niin pääsen sinne sit miekin ostoksille, eikä vain mies! =) Ja siskolikka oli ostanut sieltä tosi makeen laukun n. vuosi sitten...jos nekin katsastais.... mitähän kaikkea kivaa siellä onkaan??!
 
Mie en tiedä sopiiko tuo Ikean rata yhteen tämän Brion kanssa... tietääkö kukaan??

Meillä rata on edelleen kovassa käytössä ja joulupukki toi siihen vähän lisäosia. Toivelistalla on vielä toinen pattereilla kulkeva veturi... =)
 
Meillä on enimmäkseen brion osia ja pikkasen mickiä. Mickit sopii täydellisesti brion osiin. Meillä radalla ja muilla osilla leikkivät pojat 6v. ja 1v. Tyttöä tuo ei ole ikinä kiinnostanut, hän on sellainen prinsessatytteli.
 

Yhteistyössä