ASUMISJÄRJESTELYT

  • Viestiketjun aloittaja Neljän äiti
  • Ensimmäinen viesti
Neljän äiti
Kertokaa monilapsisen perheen asumiskokemuksia. Mikä "systeemi" teillä toimii. Pitäisikö lapsilla olla omat huoneet vai pitäisikö huone jakaa sisaruksen kesken? Kertokaa myös lasten iät ja sukupuolet.
 
meillakin 4 ipanaa,3poikaa ja tytto.meilla 3 makkarii,pojat 3sin omassaan,aika iso huone jossa kohta 4v.ja 7v.kerrossangyssa ja 12v. on toisella puolella huonetta sellanen kirjotuspoyta alhaalla,sanky ylhaalla juttussa.tytto kohta 10v.on sitte omassa pikkumakkarissaan.
 
Meillä oli entisessä kodissa kaikille lapsille omat huoneet (kuopus ei kyllä ehtinyt siellä edes syntyä), mutta nykyisessä isukki tarvitsee oman työhuoneen (5h+k). 4v ja 2v tytöt nukkuvat samassa huoneessa, mutta heillä on leikkihuone leluineen erikseen. Kuopus 9kk nukkuu vielä meidän makkarissa. Kyllä se 6h+k olis melkein ihanne... nimenomaan kun tarvitaan työhuone/vierashuone.
 
Hanhiemo
Vaihdettiin juuri asmisjärjestystä aika epäedullisesti,niin et vanhin 12v poika,jolla kaikkee vaikeutta,on nyt omassa kämpässä,muut 3 samassa;isolla likalla parvi,parven alla pienimmän tytön sänky ja nuoremmal pojalla puoliparvi toisella seinustalla.Vauva tulee tietty meidän makkariin nukkumaan.Tila alkaa todella olla kortilla,mutta mistä löytyis vuokraviisiö?????
 

Yhteistyössä