Asokämpästä eroon?

  • Viestiketjun aloittaja "Muuttaja"
  • Ensimmäinen viesti
"Muuttaja"
Muuttamisesta.
Miten päästä eroon asokämpästä?
Irtisanomisaika 3kk, mutta vapautuvat vuokrakämpät eivät odota niin pitkälle. Tänään jos irtisanoo niin luovutus olisi 7.7., mutta tarjolla on uusia VUOKRA kämppiä 1.5. alkaen vaan.
Loukussa ollaan. Päällekkäistä vuokraa mahdoton maksella. Uskaltaako ottaa riskin ja irtisanoa sekä toivoa että tärppää?
Vai voiko sopivan kämpän löytyessä vuokrayhtiö varata millään sitä kämppää esim 2kk? Jos siis tossa 1.5. vapautuvaan saatais tarjous; voisko siihen kirjotettaa sopimukset ja muuttopäiväks 1.7. JOLLON vasta alkais se vuokrasopimus. Siirtääkö yhtiöt ikinä eli pitää tyhjillä jotakuta varten?
Nykyisessä kosteusvaurioo. Ei haluta uuteen asoon. Joku kuitenki kysyy :)
Sekavaa. Tajusitteko? :D

Ja siis ongelmana iso.
Vuokrakämppiä tulee aina noin kuukauden luovutuksella vastaan, mutta Asossa on kiinni sen 3kk.
Uskaltaako vetää riskillä? Irtisanoa ja odottaa kunnes tarjolle tulee 1.7. vapautuvia??

Löysin nimittäin vapaana olevan kämpän ja mietin tässä että kannattaako sinne soitella ja kysyä jos sen ottais vastaan 1.7. vaikka se on vapaana jo nyt.
Pitääkö kukaan vuokrayhtiö 2kk tyhjillään?? (Huhtikuun vuokran ovat kuitenkin jo menettäneet..)
Onko mtn toivoa? Kokemuksia siis haen :)
 
vuokranantaja
En usko, että pitävät tyhjillään hupiin niitä asuntoja... Siinä kuiteski menettävät parisen tonnia rahaa, riippuen vuokran määrästä... Eli joko pelaat riskillä, tai maksat päällekkäisyydestä.
 
mä...
Riskillähän teidän on koko homma hoidettava, jos mielitte muuttaa. Kyllä niitä asuntoja aina jonkinlaisia edes on ettei ihan taivasalle tartte jäädä. Mutta sitä ei voi tietää, mitä asuntoja silloin on vapaana, kun te pääsette muuttamaan.

Luulen aika vahvasti, että saavat kahvihuonenaurut, jos pyydät vuokrafirmaa pitämään asuntoa teille kaksi kuukautta varattuna ja ottamaan takkiinsa ties miten suuren summan...
 
vierass
Aika utopistista odottaa, että pitäisivät teille varalla paria kuukautta saamatta mitään maksuja.

Kysele vuokrafimoista teille sopivaan aikaan vapautuvia, kyllä siellä voi sellaisiakin olla, joiden tiedetään vapautuvan myöhemmin, muttei niitä varmaan tässä vaiheessa kovin aktiivisesti ilmoitella. Samaten voit ilmoitella, että halutaan vuokrata alkaen silloin ja silloin.
 
Aso-kämpästä pääsee eroon nopeamminkin, jos seuraava asukas löytyy ennen tuota kolmen kuukauden irtisanomisaikaa. Itse aikoinaan pääsin asosta eroon kuukaudessa, kun asunnolleni löytyi heti seuraava ostaja.
 
njaa
No tuol näyttää täl hetkellä olevan aika paljon asuntoja jotka on olleet jo pitkään vapaina. Että jos vuokranantaja tykästyy vuokralaiseen ja pitää tätä luotettavana, niin saattaahan se hyvinkin suostua tällaiseen sopimukseen että odottaa sen muutaman kuukauden.

Neuvottelulla se selviää.
 

Yhteistyössä