Apuja tarvitsevat vauvakuumeiset keväällä

Diinu: Kaikki tieto on tervetullutta. Lähinnä tässä yritän mietiskellä, miksi en onnistunut raskautuun enempää kuin 3kertaa reilun kahden vuoden aikana/minkä takia raskaudet menee aina alussa kesken. Ja jos siinä sivussa sais piinaviikot/menkat siedettävämmäksi, niin olisi vain bonus. Mutta koska oon onnistunut luomusti raskautuun, niin oletettavasti siis ovuloin. Mikähän muu vois olla pielessä..hm.. pitääpä harrastaa lisää itsepohdiskelua.. ;)
 
+ :heart: Siinä se, viikkoja vasta 3+3. Olisikin ollut tavallista lyhyempi kierto, jos ei ois matkustaja napannu kiinni. Ei tätä osaa uskoa, yhteensä 2 vuotta yritettiin!
Onnea kaikille jatkoon, minä jään sulattelemaan tätä uutista! :heart: :heart:
 
Minime onnea, ihania uutisia :heart:

On: pp13, huomenna testipäivä. Miulla ei alkanutkaan vuoto vielä lugejen läpi, kerran vain silloin pari yötä sitten tuli vähän verta pyyhkiessä. Menkkakivutkin vähentyneet ja valkkaria tulee ihan huolella... En silti usko plussaan, kun eilen oli se ovistestikin nega... Vaan pitää yö pihistellä pissaa (yleensä käyn öisinkin pissalla, olen tosi huono nukkuja...) ja aamupissasta testata. Vaikken plussaan usko niin silti jaksan hippasen toivoa...
 
Kiitos onnitteluista! =) En kyllä vielä käsitä edes koko asiaa, mutta ajan kanssa ja viimeistää sitten. kun maha kasvaa. "Onneksi" jotain oireita jo on. :D

Täällä on muillakin testipäivät käsillä, toivottavasti nyt kevät tuo plussia roppakaupalla tähän pinoon! ;)
 
Heippa kaikille, jotka vielä muistaa ja tervehdys uusille!

Vihdoin tuli kutsu lapsettomuuspolille. Nyt odottelen menkkojen alkua, että pääsen varaamaan sinne ajan ja siitä se kuumeilu taas lähtee. Palaan varmaankin listoille vielä tämän kuun aikana :D

++++++++++++ :whistle: ja tsemppiä yrityksiin!
 
ONNEA minime!!! Kahden vuoden jälkeen voittoarpa osui kohdalle!!

Tää täällä totes tänään että alko jo tiputtelemaan ihan sikamaisen aikaisinkin vielä... Noooooh... onpahan menust oni ennen tutkimuskäyntiä ainakin jos jotain positiivista etsii...
 
minime Suuret onnittelut! Johan se olikin sun vuoro plussata, kun yritystäkin jo noin pitkään. :heart:

Teto Pidän sulle peukkuja!

ON: Kaveri oli nähny unta, että oon raskaana. B) Voikun oisinkin! Viimeksi, kun plussasin esikosta ja kerroin siitä tälle samaiselle kaverille niin hän sanoi, että oli nähnyt unta että odotan. Hurjaa. Tänään kp 31, mutta eiköhän tässä melkein viikon vielä joudu odottelemaan ennenkuin kannattaa odotella menkkoja tai plussaa. Oishan se "outoa" jos ekasta kerrasta tärppäis, ku viimeksi meni 1,5 vuotta. Tosin, onhan se vähän eriasia, kun nyt kuitenkin sai heti alkuunsa noi clomit käyttöön.
 
Minimelle onnea hirmuisesti :flower:

Krizze: oon kuullu, että terot ei ainakaan edistäis ovulaatiota ja näin ollen vois estää raskautumista. Mut en tosiaan tiiä, koskeeko se vaan niitä, joilla ei se ovuloiminen tahdo muutenkaan tapahtua??

ON: kierto jatkuu, ei edelleenkään MITÄÄN raskausoireita :| Tästä kierrosta tulee taatusti pitkä, jotenki on sellainen tunne :headwall: Huomenna varailen labra-aikaa.. Oon niin varma että mulla on muutaki pielessä kuin se pco. Loppusyksystä se mun gyne sitä ounastelikin, ettei mulle terot auta ja todennäköisesti multa löytyy pcon lisäksi jotain muuta vikaa...
Toisaalta tuntuu, että haluais heti tietää, mut kyllä sitä myös pelkääkin niitä tuloksia. Eniten kuitenkin pelkään sitä, ettei mitään löydy ja jäis vaan selittämättömästi lapsettomaksi.

Tulis nyt se täti, niin pääsis uuteen kiertoon. huoh....
 
minimelle paljon onnea! Hienoa että pitkä yrittämisenne on nyt kantanut hedelmää :flower:

ON: tänään on kp 12, kävin follikkeliultrassa ja löytyi 21 mm kokoinen follikkeli. Tilanne on siis hyvä, mutta niin se oli kyllä 2 aikaisemmassakin clomi-kierrossa. Viikonloppuna on edessä peittojen heiluttelua; ovis lääkärin mukaan joskus sunnuntain tienoilla. Jollei lh-huippua ala tikuilla kuulumaan, niin pistän pregnylin viikonloppuna.

Hyvää ja keväistä viikonloppua!
 
Pp 14, testi nega niinkuin arvelinkin :'( Ei edes haamun haamua taikka viivan paikkaa tullut. Heräsin yöllä puoli kolmelta hirveään pissahätään ja samalla tein testin, enkäpä sitten loppuyönä saanutkaan unta kun masentelin tuota :/ Kaikeksi onneksi noiden unien jälkeen oli vain yksi lapsi hoidossa tänään ja hänkin lähti jo puolilta päivin, niin nukuin sit päikkärit.

Luget jätin pois, viimeisen otin eilen illalla, saa nähdä milloin vuoto alkaa. Yhtään ei ole menkkaolo. Soitin jo Kuopioon, tässä kuussa jos kierto menee kohdilleen, eli ei ovis osu viikonloppuun, päästään taas hoitoon. Juuri oli tullut siittiöitä ja lupasivat varata meille satsin! Eli yksi stressi vähemmän, viime kuussahan jouduin soittelemaan ympäri Suomea klinikoille että mistä löytyisi siittiöitä...

Nyt tässä kierrossa ajattelin ottaa käyttöön kaikki mahdolliset "muka apukeinot", vehnänalkioöljyt ja greippimehut ja vieläkö punaviininkin ottaisin, jospa se kolmas kerta toden sanoisi meidän kohdalla! Pojan odotus käynnistyi yk2 ja tytön yk1, huoks. Taidan olla vähän malttamaton :ashamed:

Eli nyt sitten valitettavasti odotellaan tätiä kylään :(
 
9.4.2010 PERJANTAI




HAAVEISSA ESIKOINEN



Siffis......................yk 11.......................................KP 38/30
wannabemama.....yk 15.......terot.........................KP 34/32-33
Tiijona....................yk 1........................................KP 33/
yrittäjä83..............yk 1v.......lugesteron.................KP 28/28
kipinäkenkä...........yk 1,5v...clom, metut, menop...DPO 13
Santtuli.................yk 2,5v....puregon, pregnyl........KP 27/42
E2vm86................yk 1........................................KP 26/27-35
Hlemmur................yk 8........clomit, terot..............KP 26/
Nasu-80.................yk 12......................................KP 25/26-34
Krizze...................yk 2v........................................KP 12/21
neulainen..............yk 3........terot...........................KP 9/53-90
Kirsikka09..............yk 3........clomit........................KP 9/30
Miuku84................yk 10......vyöhyket, homeop.....KP 3/27-28
TaCa......................yk...........koti inssi, clomit.........KP
Miisaliini.................yk 5........fremarit, IUI
RemppaEmppa.......yk 1v
sasuma..................yk 14
Haaveileva-85.......yk 01/09
tanza
Adalmis
Amf



HAAVEISSA TOINEN



vasu............................yk 6.................................KP 60
Diinu............................yk 1..............clomit..........KP 32/30-32
Calypso.......................yli vuosi........clomit...........KP 12/29
dindei



HAAVEISSA KOLMAS



Christie...............yk 2..................clomit, inssi....KP 21/23
Teto....................yk 2.................inssi................KP 30
Dora2010............yk 8.................terot...............KP 23/


HAAVEISSA NELJÄS



MiiJane...............yk 2v.......................................KP 12




TAUSTALLA / MYÖHEMMIN PLUSSAAVAT:
markke, Emma2, memmiliini, toive81





:heart: PLUSSANNEET :heart:



2009

Lokakuussa: Jeyn (yk 10)

Marraskuussa: Laura-vm86 (yk 8), ärrieri (yk 3), Jonetta (yk 4), neitim (yk 10-11)

Joulukuussa: Sartsa83 (yk 23), titityy80 (yk 8)


2010

Tammikuussa: Ilona G (yk 2)

Helmikuussa: Ella-83 (yk 14)

Maaliskuussa: Silent whisper (yk 13), vaahtokarkkiunelma (yk 8), AaVee (yk 15), Nallekarkki (yk 2 )

Huhtikuussa: minime (yk 2)






_____________________________________________________
Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä, päivitetään tiedot ja sen jälkeen poistellaan viime päivttäjän nimi alusta ja guote lopusta.











 
Tetolle pahoittelut negasta. Voi itku. :hug:
Se on kyllä aina yhtä hirveetä todeta, että ei siihen testiin piirry sitä toista viivaa, ei sitten millään...

).( Negahan se tännekin tuli. Jotain ehkä oltiin miehen kanssa testissä näkevinämme, mutta kai sen pitäis nyt dpo 13 jo selvemmin näkyä. Eiköhän tää ollu taas tässä.
Yhteen yritykseen taitaa aika riittää ennenkuin poli menee tauolle. Siispä uutta (pettymysta) yritystä kohti käy meidänkin tiemme. Tulis vaan ne menkat sieltä ajallaan...
 
Teto & kipinäkenkä Pahoittelu kummallekin negasta. :( :hug:

Calypso Sullahan on hyvä tilanne muniksissa. =) Hyvän kokoinen folli ainakin!

ON: Kp 33. Voi että tuntuu pitkältä tämä kierto. :ashamed: Ja kun jotenkin sen lopputuloksen jo tietää etukäteen niin masentaa. Alamahaa nipistelly monena päivänä, mutta voi olla mitä hyvänsä joten jätän asian omaan arvoonsa.
 
Tänään siis kp 1/27-35 ja yk 2

olikin ihan lyhyt kierto, sitä vähän toivoinkin. Minkäänlaisia tuntemuksia ovulaation suhteen en havainnut (en ehkä edes osaa kunnolla tarkkaillakaan), tässä kierrossa alkaa heti menkkojen loputtua tikutus, katsotaan jos sillä sitten bongais.. Jos ei ni sit pohditaan lisää.

:hug: Hlemmur ja Teto

toivottavasti tulee pian lisää noita iloisia uutisia kuten Minemen :)

peukkuja kaikille
 
Itsellä tänään kp 14 ja tänään vihdoinkin se viiva ovistestissä vahvistunut huomattavasti. Mahaa nippaillut jo kiitettävästi ja eilen limaa ihan urakalla, naureskelin, että tuli sitten kanamunan puolikas limojen perusteella housuun. :) Minä ainakin uskon greippimehun vaikuttaneen limoihin, koska ei mulla tuollasta ennen ole ollut. :) Viime kierrossa plussat oli kp 15 ja 16. Nyt enää kaksi testiä jäljellä, joten sietää tässäkin kierrossa olla. Enempää en osta! :D

Ollaan otettu varman päälle, ja heiluteltu peittoa kohta jo viikko melkeistäpä joka päivä. Kiwaahan se on!!! :kieh:
Luin jostain, että mitä enempi on seksiä, sitä enempi tyttösiittiöitä tulee. Niitä joteskin erittyy helpommin ja kai jos tuotanto on kovilla, niin on jotenkin todistettu tyttösiittiöiden olevan enempi elinkykysiä, tiedä sitten. Mulle on ihan sama, kumpi tulisi, jos olisi tullakseen. Meillä on talossa aikaslailla miesvalta. :) Meillä on uusioperhe ja lomat ollaan aina suurperheenä-- 6 lasta!!! :) Ihanaa! :)

Joskos nyt taas kokoisi perheen, ja lähdettäisi ulkoilemaan. Ihana ilma, ihana kevät! :)
 
11.4.2010 SUNNUNTAI




HAAVEISSA ESIKOINEN



Siffis......................yk 11......................................KP 40/30
wannabemama.....yk 15.......terot.........................KP 36/32-33
Tiijona....................yk 1........................................KP 35/
yrittäjä83..............yk 1v.......lugesteron.................KP 30/28
kipinäkenkä...........yk 1,5v...clom, metut, menop...DPO 15
Santtuli.................yk 2,5v....puregon, pregnyl........KP 29/42
Nasu-80.................yk 12......................................KP 27/26-34
Krizze...................yk 2v........................................KP 14/21
neulainen..............yk 3........terot...........................KP 11/53-90
Kirsikka09..............yk 3........clomit........................KP 11/30
Miuku84................yk 10......vyöhyket, homeop.....KP 5/27-28
Hlemmur................yk 9........clomit, terot..............KP 2/
E2vm86................yk 2..........................................KP 1/27-35
TaCa......................yk...........koti inssi, clomit.........KP
Miisaliini.................yk 5........fremarit, IUI
RemppaEmppa.......yk 1v
sasuma..................yk 14
Haaveileva-85.......yk 01/09
tanza
Adalmis
Amf



HAAVEISSA TOINEN



vasu............................yk 6.................................KP 62
Diinu............................yk 1..............clomit..........KP 34/30-32
Calypso.......................yli vuosi........clomit...........KP 14/29
dindei



HAAVEISSA KOLMAS



Dora2010............yk 8.................terot...............KP 25/
Christie...............yk 2..................clomit, inssi......KP 23/23
Teto....................yk 3.................inssi, Luget.......KP 1


HAAVEISSA NELJÄS



MiiJane...............yk 2v.......................................KP 14




TAUSTALLA / MYÖHEMMIN PLUSSAAVAT:
markke, Emma2, memmiliini, toive81





:heart: PLUSSANNEET :heart:



2009

Lokakuussa: Jeyn (yk 10)

Marraskuussa: Laura-vm86 (yk 8), ärrieri (yk 3), Jonetta (yk 4), neitim (yk 10-11)

Joulukuussa: Sartsa83 (yk 23), titityy80 (yk 8)


2010

Tammikuussa: Ilona G (yk 2)

Helmikuussa: Ella-83 (yk 14)

Maaliskuussa: Silent whisper (yk 13), vaahtokarkkiunelma (yk 8), AaVee (yk 15), Nallekarkki (yk 2 )

Huhtikuussa: minime (yk 2)






_____________________________________________________
Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä, päivitetään tiedot ja sen jälkeen poistellaan viime päivittäjän nimi alusta ja guote lopusta.













 
Onnea minime plussasta!!! Itsekin pyrin kymppi lasissa samaan tässä kierrossa! :)

Huomasin aloitettuani "disperin-kuurin", että varsinaiset kuukautiset jäivät todella lyhyiksi ja niukoiksi (kuukautisia ennen tuli viikon ajan enemmän ja vähemmän veristä vuotoa). Yleensä tuhrutteluvuoto jatkuu aika pitkälle oviksen tuntumaan, mutta nyt vuoto loppui kuin seinään. Jospa se enteilisi enemmän "oppikirjamaista" kiertoa. :LOL:

Ajattelin nyt tässä kierrossa käyttää enemmän rahaa ja aikaa oviksen tikuttamiseen. Mitkä on teidän mielestänne parhaat ja luotettavimmat testit ja kannattaako tikuttaa kaksi kertaa vuorokaudessa? Mitä muita konsteja, kuin juomalla greippimehua, kannattaisi ottaa käyttöön??
 
Tännekin tuli täti kylään, eli tänään kp1, yk3, inssi + luget taas ohjelmana... Luget tekikin pitkän kierron nyt, vaikuttaakohan luget seuraavan oviksen ajankohtaan..? Lugejen kanssa ei muuten ollutkaan nyt ollenkaan tuhruvuotoa vaan hanat aukesi suoraan, yleensä miulla pari päivää tuhruttaa ennen menkkoja.

Pahoittelut muillekin tädin kohadanneille :hug:

Miuku84 mie testaan ovista ihan prisman halpis Fertest merkkisillä testeillä, on näyttänyt tosi hyvin oviksen miulla. Sitten kun on viivat alkanut vahvistua, olen varmistellut vielä CB:n digitestillä. Lääkäri sanoi miulle että kannattaa testata sekä aamulla että illalla.

Mie otin ihmeen rauhallisesti ensin negatestin, mutta tänään kyllä itkustin ihan kunnolla sitten kun menkat alkoi. Turhauttaa! Vaikka ei tässä nyt pitkään ole yritetty, mutta jotenkin ajattelin että raskaus alkaisi helposti niinkuin aiemminkin, varsin kun vissiin lahjoitetut siittiöt on ihan laatukamaa ja miulla on osunut ajoitus kohdilleen ja limakalvokin on hyvä, ja nyt oli vielä luget apuna... Pah, nopeammin olen raskautunut oman miehen simpoilla ihan luomuna :headwall: Piru tätä perinnöllistä sairautta!

Kävin vielä tytön haudalla itkustamassa lisää, siellä käyn aina purkamassa pahimmat masennusitkut :'( Nyt on silmät turvoksissa...

Noh, uusin toivein uuteen kiertoon, jospa tämä alkaisi onnistua... Ei kyllä kohta ole varaa näihin hoitoihin...
 
:flower: Onnittelut Plussista :heart:
ja pahoittelut negoista :hug:

Pakko taas avautua täällä, vaikkakin oon tän kierron ollu sivusta seuraajana...
Mä siis söin clomit ja piikittelin Fostimonit ja Pregnylin, mut hoito keskeytettiin kun h-hetki olis ollu pitkäperjantaina :(
Nyt on siis ihan järkyttävät raskausoireet noista kaikista mömmöistä, ja ottaa niin prkleesti päähän! :snotty: Alkais edes menkat..
Ja seuraava kierto tulee jäämään luultavasti viimeseks, ei yksinkertaisesti oo enempään varaa :ashamed:
 
Teto, kipinäkenkä, Hlemmur ja muut tädin tai negojen kiusaamat :hug:

Christie ikävä kuulla että pitkäperjantai sotki hoitokuviot. Tsemppiä uuteen yritykseen!

MiiJane76 toivottavasti ahkera peittojen heiluttelu tuo tärpin :)

Diinullahan on kierto jo pitkällä, plussatuulia :whistle:

ON: ovis oli vissiin su, ja la-su vietettiin aikaa vällyjen välissä. Onneksi muuten ovis oli viikonloppuna, kun arkisin on välillä joutunut etsimään kalenterin kanssa sopivaa kellonaikaa, tosi hauskaa :/ Nyt sit näkee tuoko 3. clomikierto toivotun tuloksen. Sovin lääkärin kanssa että syön vielä neljännen, jos ei tärppää. Jossain vaiheessa pyydän sit lähetteen julkiselle, jos ei kevyet hoidot tuo plussaa.
 

Yhteistyössä