Apua hammassärkyyn!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Syövän jäljiltä hampaani menivät paskaksi. Nyt aina vaanii hammaskipu, mutta tällä hetkellä on taas todella paha kausi. Sietämätön kipu. Varmasti kaikissa hampaissa on jotain vikaa, ei ole vain muutama hammas. Alkoholit, tupakan purut, suolavedet, jatkuva peseminen ja suuvesi ja käsien hieronta on kokeiltu. Särkylääkkeitä olen ottanut myös paljon. Rahat ei riitä hoitoihin, enkä halua tekohampaita. Onko vielä jotain kikkaa tai jotain tököttiä mitä ostaa jolla kipu lievenee edes vähän? Tavoite on, jos voitan joskus rahaa niin paljon, niin menen laittamaan suun kuntoon. Jonkun tonninhan se on per hammas. Onko kellään neuvoja tähän särkyyn?
 
vierailija
Ei ne parane muuten kuin hoitamalla. Tarvitaan poraa ja paikkoja. Ei se ehkä esteettistä tee mutta jos hampaissa on jotain pelastettavaa niin kipujen pitäisi helpottaa.
 
vierailija
Ehkei julkisella maksa kovin paljon, kipujen takia pääset nopeahkosti hoitoon. Tai kysy hammaslääkäriltä hinta-arviota ja suostut tutkimuksiin/hoitoihin, jotka pystyt maksamaan tai saisitko sossusta maksusitoumusta tai jotain.
 

Yhteistyössä