Apua, attakaa! Vauva huutaa yötä päivää jalat ja kädet kankeina!

  • Viestiketjun aloittaja auttakaa hyvät ihmiset!
  • Ensimmäinen viesti
.....
Tuota, outoa jos lapsi ollut hengityskoneessa ja ollut keskonen, ettei muka pääse hoitoon. Luulisi, että olisi sitäpaitsi tarkkailussa eli kävisi sairaalassa tarkastuskäynneillä kerran kuussa. Näin ainakin pääkaupunkiseudulla. Oma oli 2pv hengityskoneessa synnyttyään ja ekat 6kk käytiin kerran kuussa sairaalassa ja seurasivat kasvua ja kehitystä. Mulle sanottiin, että jos vauva sairastuu, suoraan lastenklinikalle, oli aika mikä hyvänsä, ei mihinkään terveyskeskukseen. Musta on tosi outoa, että jos sun vauvalla on ollut synnyttyään hengitysvaikeuksia ja on syntynyt rv35 ettei muka kävisi seurannoissa. Onko 2kk korjattua ikää vai oikeaa? Lapsihan on vasta 3 viikkonen jos lasketaan lasketusta ajasta.


Nyt kai sulla on mies kotona, soitat sinne sairaalaan missä synnytit ja kerrot tilanteen. Tai soita terveyspäivystykseen, kertovat mitä pitää tehdä. Todennäköisesti käskevät lähteä päivystykseen.
 
"Äiti"
Lastenklinikka ottaa vastaan kaikki hätätapaukset ympäri Suomen! Mikäli perustelet hätäsi ja vaadit tutkimuksia, ei he käännytä sua. Tiedän tämän kokemuksesta. Varsinkin klo 19 jälkeen ottavat ulkopaikkakuntalaiset vastaan, kun omat terveyskeskukset ovat kiinni.

onko miehesi töissä viikonloppunakin? Etkö voi mennä tänään lastenklinikalle?

terveys on työtä tärkeämpää.
 
terkka
Vastasinkin sulle jo aiemmin. Eli nyt sitten b-vaihtoehto, lastenlääkärille mars. Jos vauvan vointi on pahentunut, voitten mennä vaikka sairaalan päivystykseen (ilman lähetettä) mut jos vauva on samanlainen kuin kaksi kuukautta on ollut, pyydät maanantaina neuvolasta lähetteen kiireellisenä tai menette sitten ykistyiselle. Niin ja te tosiaan asutte siellä eteläsuomessa, siellä on yksityisiä päivystyksiä viikoloppunakin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22285385]mistä teitä kusipäitä sikiää? on se vaan niin helppoa, kun itse on niin täydellinen! jos vauva ollut samanlainen koko ajan, niin ei sitä heti välttämättä tarvitse kiireellä sairaalaan kuskata. toki olisi voinut mennä aiemmin jo lääkäriin, mutta kun kaikki ei vaan ole niin täydellisiä kuin sinä ja muut kaltaisesi! jos ette pysty muuhun kuin ilkeilyyn täällä, tehkää kaikille palvelus ja menkää vaikka kiillottamaan sitä kruunuanne![/QUOTE]

Öh...jos rv35:lla syntynyt keskonen, jota on alussa hoidettu tehohoidossa, alkaa heti kotiutumisen jälkeen huutaa raajat kankeina kaiken valveillaoloaikansa, niin kannattaisi ottaa heti samantien yhteys siihen sairaalaan, josta on juuri kotiuduttu eikä seurailla viikkokaupalla kotona jos lapsen olo ei helpotu yhtään.
 
muuta en ehdi nyt...
[QUOTE="vieras";22296529]Selvisikö jo, mitä vastiketta ap käyttää? Hänen pitäisi ehdottomasti lopettaa NAN ja Tutteli. Ja kokeilla Nutrilon Comfort:ia.[/QUOTE]

soija ja maissi ei sovi eikä niissä keinomaidosissa oleva maltodekstriini. Miksi, ei semmosta pidä kotona miettiä vaan vaihtaa heti, ostaa vaikka sairaalasta äidinmaitoa vauvalle. En tiedä, mutta maltodekstriini ja soija pitäs saada pois jotenkin niistä lastren ruoista, kun niistä tulee liian moni kipeeksi:
http://koti.utanet.fi/~paula/maalla/Bacillus.htm
 
sori kun utelen, mut
En jaksanut lukea koko ketjua, mutta olen kokenut saman. Meillä lapsi kirkui ja huusi raajat jäyykänä AINA kun oli hereillä. Tavattiin käsittämätön määrä erikoislääkäreitä, neuvolalääkäreitä, sairaalassa, yksityisellä lastenlääkäriasemalla ja lastenklinikalla. Mitään apua ei ollut. Kokeiltiin kaikki tipat, olla ilman mitään tippoja, maidoton dieetti, jotain allergiakorviketta, vyöhyketerapiaa: ei mitään apua yhtään mistään. Lasta tutkittiin, mutta mitään ei löytynyt. Lapsi oli "terve".
Kokeilitko vuohenmaitoa tai sen pohjalta tehtyä korviketta? täytys olla luomua sekin et auttaa, koska syynä voi olla ne muuntogeeniset rehut ja torjunta-ainejäämät heinässä ja viljassa, kun niitä ihan yleisesti käytetään tavallisesti tuotetuissa rehuissa:-(
 
alkuperäinen
[QUOTE="vieras";22296529]Selvisikö jo, mitä vastiketta ap käyttää? Hänen pitäisi ehdottomasti lopettaa NAN ja Tutteli. Ja kokeilla Nutrilon Comfort:ia.[/QUOTE]

Ei todellakaan enään sitä! Ollaan kokeiltu nyt tässä sitäkin ja rupesi huutamaan kahta kauheemmin. Alkaa tuntumaan todella epätoivoiselta.
 
alkuperäinen
Alkuperäinen kirjoittaja alkuperäinen;22308851:
Ei todellakaan enään sitä! Ollaan kokeiltu nyt tässä sitäkin ja rupesi huutamaan kahta kauheemmin. Alkaa tuntumaan todella epätoivoiselta.
Tiesitkö muuten, että tää Nutrilon Comfort on entinen Tutteli Omneo..Juu, että ei kiitos Tuttelia enään, mutta kiitos kumminkin ehdotuksesta.
 
alkuperäinen
Nyt sain ajan lääkärille, tulee 2.11 neuvolalle. Hyvin,hyvin,hyvin pitkän selityksen jälkeen tää happamasti antoi mulle ajan. Toivottavasti lääkäri olisi sitten hiukan mukavampi ja asiallinen.

Se joka haukkui että mulle ei kelpaa mikään, niin ei pidä kyllä paikkaansa. Kerroin vaan niinkun asia on, mikä siinä minun tekstissä oli sellasta joka kieli etten muka kelpuuta mitään?????
 
vielä..
Ei kannata kaikista idiooteista ottaa päänvaivaa :) Jokainen tääl haukkuu, tai suurin osa. Tsemppiä sulle ap, taistelet vaan ties et pääset lääkäriin lapsen kanssa ja saatte apua. Halauksia!
 
alfred
Ahaa, et siis ole saanut lääkärille aikaa vaikka olet yrittänyt? Siinä tapauksessa anteeksi kärkevä kieleni.

Vaikka silti ihmetyttää:yleensä kun pienet lapset pääsee jonojen ohi. Tuokin aika vasta marraskuussa minkä sait. Vaadi sitten kunnon tutkimukset ja hoitoa, pidä pienesi puolia!
 
alkperäinen
Ahaa, et siis ole saanut lääkärille aikaa vaikka olet yrittänyt? Siinä tapauksessa anteeksi kärkevä kieleni.

Vaikka silti ihmetyttää:yleensä kun pienet lapset pääsee jonojen ohi. Tuokin aika vasta marraskuussa minkä sait. Vaadi sitten kunnon tutkimukset ja hoitoa, pidä pienesi puolia!
Tätä minäkin ihmettelen, onko tosiaan nykyään näin. Kun odotin,pääsin jonojen ohi ja nyt kun lapsi on maailmassa niin kintaalla viitataan. Niinkun just kun kerroin tuosta tk reissustakin niin kysyi multa ekana, miksi sä tänne tulit ja että noh kyllä vauvat itkee juu ja sitten vielä et no kyllä korvat voidaan EHKÄ katsoa! Ja tämän sanoi vastaanottoapulainen, eli sanoi tavallaan lääkärin puolesta mutta eipä sillä,oli se lääkärikin sanonko mistä..niin se Eremenko tosiaan..
 

Yhteistyössä