Apteekista saatava hampaan paikkausaine

vierailija
Perustuisiko se siihen, että kovettuessaan se paikka-aine ei enää pääse sieltä reistä pois. Harva hampaan reikä kai on ihan sileäreunainen ja siisti. Nestemäinen aine pääsee kyllä sinne väleihin, mutta kovettunut ei enää liikahdakaan.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti:
eipä mulla ole mitään esteitä onneksi, viovat laittaa mitä vaan. pää asia ett kestäis muutavaa vuotta pitempään.
Onhan sulla lääkityksiä joilla on aina yhteisvaikutus vaikket sitä tiedäkään!
 
vierailija
"Tuloksemme korostavat tarvetta lisätutkimuksille liittyen eteisvärinän lääkehoitokäytäntöihin sekä mahdollisiin eroihin eri suorien antikoagulanttien soveltuvuudessa korkean aivohalvausriskin potilaille.

Tutkimus on saanut taloudellista tukea Bayer Oy:ltä."
 
vierailija
"Sidonnaisuudet:
Antti Rissanen: Palkkiot osallistumisesta tutkimuksen toteutukseen (Bayer), korvaus käsikirjoituksen kirjoittamisesta tai tarkistamisesta (Bayer). Fredrik Herse: Palkkiot osallistumisesta tutkimuksen toteutukseen (Bayer), korvaus käsikirjoituksen kirjoittamisesta tai tarkistamisesta (Bayer). Jari Rossi: Työsuhde (Bayer). Niina Säävuori: Työsuhde (Bayer). Risto O. Roine: Asiantuntijatehtävät (Bayer), konsultointi (Bayer, BMS-Pfizer), asiantuntijalausunto (Orion Pharma), luentopalkkiot (Bayer, BMS-Pfizer), osakkeet/optiot (Orion Pharma), kliiniset tutkimukset (Bayer Oy, BMS-Pfizer). Sami Pakarinen: Luentopalkkiot (BMS/Pfizer, Bayer, Boehringer–Ingelheim, Abbott, Suomen kardiologinen seura, Biotronik, MSD), korvaus koulutusaineiston tuottamisesta (Abbott, BMS/Pfizer), matka-, majoitus- ja kokouskulut (BMS/Pfizer, Apotti)."

"QUOTE="viisikymppinen isoäiti, post: 34085021, member: 121856"]
joo, huomiseksi sain ajan ja pelottaa jo valmiiksi
[/QUOTE]
 

Yhteistyössä