Apteekin testillä "roskishaamu"??

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Testasin tänään kp 26/26 ns. roskishaamun. Eli noin 15-20min testiajan jälkeen tuli haaleaakin haaleampi viiva näyttöön. Voiko tuo olla mitään vai onko vain joku tuon testin "ominaisuus"?

Onko kellään tuollainen tarkoittanut plussaa?
 
Esikoisen kohdalla tein testin paria päivää ennenkun olis menkkojen pitäny alkaa ja näytti negaa. Kaivoin testin roskista myöhemmin jostain syystä ja siinä oli haamu. Seuraavat testit sit näyttikin jo plussaa
.
 
"Tiuku"
Siihen testiin ei kyllä tule viivoja mistään muusta kuin istukkahormonista, vaikkakin periaatteessa sun on tehtävä uusi testi. Sitä oli vaan vasta niin vähän veressä.
 
oijoi
ainoastaan kerran sain selkeän harmaan haamuviivan testiin kun en ollut raskaana, silloin kysseessä joku halpis liuskatesti. aina kun haamuviivassa on ollut häivähdyskin väriä, on se tarkoittanut raskautta. apteekin omalla en ole ikinä saanut väärää haamua tai plussaa.
 
"vieras"
Meidän Apteekin oman roskishaamu on nyt 7-vuotias kohta Koululainen :) huomasin haamuviivan vasta piolen vuorokaudenn jälkeen illalla kotiin palatessa mutta + se oli. Vahvistui muutaman päivän jälkeen.
 

Yhteistyössä