Ano siirtymässä sinimustiin?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hah, tää oli hyvä teksti edustaja Laaksolta :D

"Olen pitänyt tapauksesta Ano suuni kiinni, koska elämän tyyliini on aina kuulunut, ettei omia kivitetä, oli ne sitten nykyisiä tai entisiä. Poikkeus on ne entiset jotka kivittää minua tai porukkaani.
Nyt tuo Anon kivitykselle tuli se raja, kun en minäkään ole enää hiljaa. Mies joka rahoittaa vaalikamppanjansa talousvaikeuksissa olevan firmansa kassasta ja hakee valtion korona avustukset ja on vuodesta toiseen kilometrikorvauksien ykkösnimi (jollainhan ne vaali velat on maksettava)
Samainen mies haukkuu kaikki muut ja esittää jotan helvetin marttyyria ja sankaria. Tämä mies ei ole sankaria nähnytkään, vaan allekirjoitanutkin on joutunut samassa valiokunnassa hoitamaan asiat Anonkin puolesta jo ennen koronaa. Korona jälkeen miestä ei ole juurikaan Helsingissä näkynyt ja valiokunnassa vielä harvenmin jos ollenkaan. (Hyvä jos etäkokouksissa)
Jos korona on jonkun maailmalla vaikuttavan rahamiehen järkkäämä veivaus, niin minkä ihmeen takia mies pysyy Juvalla piilossa eikä tule työmaalle? Allekirjoitanut on koko korona ajan ja sitäkin ennen vetänyt koko valiokuntaa Perussuomalisten osalta kun ko. Herra rakentelee grillikioskia Juvalla.
Pahalta tuntuu sanoa samalta listalta läpi pääseestä, mutta turhin ukko koko eduskunnassa!!
En voi ymmärtää miten 3000 ääntä voi noin pahasti mennä korvien väliin."


 

Yhteistyössä