Ammattiautoilijan kuorma-autokortti maahanmuuttajille 150€

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jokaisella kaverillani on ihan itse maksettu kortti.
Neljästä lapsestani kolmella ei vielä ole ajokorttia joten kerro toki heille mistä sellaisen saa ilmaiseksi.
Tummaa kenkälankkia naamaan, ja värjäävät hiukset mustiksi. Pojat vielä vetäsee rutosti geeliä kuontaloonsa

Sitten esittäydytään viranomaisille paperittomana turviksena, ja bueno

Se on siinä (y):)
 
vierailija
TE-palvelujen mukaan vastaavia kursseja järjestetään silloin tällöin avoimenakin hakuna, jolloin hakukriteerinä ei ole maahanmuuttajuus vaan kaikki voivat hakeutua kurssille.
Tuossa näennäisesti perustellaan, että haku ei ole rasistinen, koska "joskus muulloin" siihen voi hakeutua kuka tahansa. Ja tällaiset selitykset menevät toimittajillekin läpi ihan tuosta noin vain. Mutta hei hetkonen... mietitäänpä miten tuo konsepti toimisi muissa asiayhteyksissä. Bussiyhtiö voisi ottaa kyytiin vain kantasuomalaisia, koska joka kuun toisena perjantaina kyytiin saa tulla ihan kuka tahansa. Tai työpaikkailmoituksessa voitaisiin hakea nuorta miestä, koska kyllä yritys aina "silloin tällöin" palkkaa vanhoja naisiakin. Ja kun TE-keskushan vielä edustaa julkista sektoria, niin miten olisi jos kouluun otettaisiin vain kantasuomalaisia poikia, sillä aina karkausvuosittain mukaan mahtuisi muitakin.

Mutta sama logiikka on täysin fine, kun "perustellaan" sitä miksi tällä kertaa koulutus järjestetään vain maahanmuuttajille.
 

Yhteistyössä