allergiatietäjiä paikalla?

  • Viestiketjun aloittaja tupu
  • Ensimmäinen viesti
tupu
sattuisinko saamaan täältä tänään apuja..
meillä on maitoaltistus meneillään, nyt viidettä päivää tyttö 1,3v sai maitoa. jo sairaalassa tuli ihan hentoista ihottumaa ja jotain pientä on tullut näinä päivinä mutta ei niin etteikö menisi sopeutumisoireina kun tyttö niin herkkis. tänään sitten alapää ja posket lehahti punaiseksi ja tulikuumiksi ja ihottumaa tuli alapäähän enemmän, tyttö itkuinen kuin mikäkin. lämpöä oli 37,9 ja lapsi oli ihan kipeän oloinen. kuume lääke auttoi.
mutta voi onnetonta.. tyttö sai epähuomiossa velipojan mandariinista tänään myös, mistä ei ihan täyttä varmuutta ole saatu että sopiiko vai ei. en kyllä uskalla meidän lekurille edes soittaa kun pitää minua ihan kykenemättömänä tähän ruokavalio touhuun muutenkin.
mitähän tekisi?
 
vieras
Kun kerran sai sairaalassakin ihottumaa, oireet on tn. maidosta. Punainen alapää ja punaiset posket on perinteinen maito-oire. Eli soitat lääkärille, et puhu mitään mandariineista ja lopetat altistuksen.
 
tupu
entäs sitten, kun oireet on hoidettu kuntoon niin kokeilenko vielä mandariinin erikseen ja jos se onkin se niin palaanko sitten taas maitoon? perskatti että pitikin mennä sotkemaan monen viikon tiukka työ.
 
vieras
Todennäköisesti oireet aiheuttaa maito. Mandariinin voit kokeilla myöhemmin, jos asia häiritsee. Meillä on maitoaltistus lopetettu, kun on tullut ekat iho-oireet. Riippuu lääkäristä, miten pitkään haluavat altistaa, mutta jo sairaalassa näkyvä ihottuma olisi joillekin jo riittänyt.
 

Yhteistyössä