Alkionsiirto, keskenmeno, lääkityksen lopetus?

Hei!
Klinikka on loppuvuoden kiinni, joten ajattelin kysyä täällä, jos jollakulla olisi kokemusta tai muuten parempaa tietoa.
Meillä oli alkukuusta pakastealkion siirto, ja 19. päivä testi näytti plussaa. Nyt kuitenkin joulupyhinä alkoi tulla runsaahkoa vuotoa, joka eilen yltyi ja päättyi kahden selvän "möykyn" ulos tuloon :(
Kysymys on, että voisinko lopettaa lääkkeet (lugesteron ja zumenon), vai pitäisikö varmuuden vuoksi jatkaa niin kauan kuin testit näyttävät plussaa tai pääsen ultraan? Vähän vaikea tilanne, en saa varmaan ultra-aikaakaan enää tämän vuoden puolelle.
 
Ilmeisesti sulla on ollu lääkkeellinen siirto kun zumenonkin mukana, eli sinuna kyllä ehdottomasti jatkaisin lääkkeitä niin kauan kun keskenmenosta ei oo täyttä varmuutta! Alkuraskauden vuodot, jopa runsaammatkin, on hyvin tavallisia, mutta nyt jos lopetat lääkkeet vaikka raskaus jatkuiskin, se keskeytyy varmasti. Kotitesteihinkään ei välttämättä kannata aina luottaa, kuulema ne voi alkaa jossain vaiheessa haalistua ja näyttää jopa negaa, kun hcg-määrä on jo niin suuri että se tavallaan ylittää testien "ymmärryskyvyn".
Onko sulla testattu verikokeella hcg:tä ja voisko sellaseen saada lähtetettä mitään kautta (esim. äitiyspoli)?

Voimia lisätietojen odotteluun, toivottavasti kaikki ois kuitenkin hyvin!
 
Minulla on kyllä lähete hcg:n testaamiseen, klinikalta antoivat pari kappaletta kaiken varalta. Mutta onko tuosta hyötyä, käsittääkseni hcg voi pysyä ylhäällä parikin viikkoa keskenmenosta? Minulla on gyne varattuna 7.1. ja klinikka on auki seuraavan kerran 4. päivänä, joten ehkä sitten on paras vain jatkaa lääkkeitä sinne asti.
 
Niin, en tiedä onko se yleensä kuitenkin km:ssa laskusuuntanen, ainakin jos alkio(t) ja muuta materiaalia on tullu pois eikä oo keskeytyny keskenmeno, missä istukka vielä ehkä jatkais toimintaansa. Mutta voihan niitä lääkkeitä tosiaan varuiksi sinne ultraan saakka jatkaa, tuskin siitä haittaakaan voi olla!
 

Yhteistyössä