Minusta samalla vaivalla ois tehny oikean piirakan/kakun. Ja uunissa paistettuna tulis huomattavasti parempaa. Jäätelön/kermavaahdon kanssa oli kuitenki syötävää.
Tosi hyvin onnistui. Kiitos reseptistä. :flower:
Yhtä nopea ja helppo kuorrutusehdotukseni on laittaa päälle porkkanakakkutyyliin kaupan valmis appelsiinituorejuusto tai sitruunarahka. Sitä ei kyllä kotoa yleensä löydy valmiina, niinkuin tuon kakun aineksia.
Kertokaa miltä maistui, jos kokeilette.
Munki oli pakko alkaa kokeileen, just on kakku uunissa Täytynee kahlailla tätä ketjua jossain vaihees läpi, jos vaiks sais jotai kivoja makuvinkkejä, muitaki ku tuo suklaa..
Muoks. NAAAAAMMM!!!! Pidin 5 minsaa ja hiukkasen kuiva tuli, varmasti sillä 4 minsalla tulee parempi kakku. Täytyy testaa uusiks
No niin, piti tulla kertomaan. Testattu on ja hyväksi havaittu! Mä vedin päälle tomusokeria ja anoppi tykkäs kovasti. Olisitte nähneet sen naaman kun sanoin, että on mikrossa tehty!
Pitihän sitä itelläki kokeilla ja ihan hyvää tuli, päälle tein mokkaruudun suklaakuorrutteen
Ainut ongelma oli että en saanu kakkua irti vuokasta, piti siis leikata palat siitä suoraa. Miten te muut ootte saaneet kakun irti? Tein siis sellaseen uunivuokaan (posliiniseen) ja voitelin kyllä öljyllä ennen taikinan laittoa..