Ainoa oikea hallituskokoonpano. Piste.

Ja sitten voitte lopettaa jatkuvan kiistaan siitä, kuka on surkein ja aloitusten tehtailun yhä enemmän kännnissä ja läpällä. KAIKKI.

Se on PERVIHKRI

Persut pitää huolen suomalaisista
Vihreät siitä, että Suomesta on vielä jotain jäljellä suomalaisille
ja Kristilliset siitä, että sopua syntyy sen verran, että jotain päätöksiä saadaan aikaan. Pääministerin tulisi olla kanssa siis kristillisistä.

Kiitos ja näkemiin!
 
vierailija
Eipä ole juurikaan mitään väliä mikä tai mitkä puolueet hallituksessa häslää koska mikään ei muutu. Olen edelleen virkamieshallituksen kannattaja. Politiikka repii eikä rakenna.
 
vierailijapersu
Ja persut hankki sen mamuvyöryn ja vihreet on ihan daijui. ja persut on ihan öyh ja vihreet pilaa kaiken.. Tiedetään. Siksipä tämä onkin ainoa toimiva ratkaisu Suomelle.
Silloiset persumokat on ihan muuta kuin nykypersujen tekemiä!

Takinkääntäjä-hillotolppa Soini on vastenmielinen ja epäluotettava populisti, peenjauhaja

Mestarimme Jussi on huippupätevä ja luotettava :)
 
  • Haha
Reactions: ForeverMulan
Silloiset persumokat on ihan muuta kuin nykypersujen tekemiä!

Takinkääntäjä-hillotolppa Soini on vastenmielinen ja epäluotettava populisti, peenjauhaja

Mestarimme Jussi on huippupätevä ja luotettava
No, eiköhän nykyiset persut mokaile sitten toisissa asioissa. Kyllä näitä uutisissa joka päivä luetaan. Viimeiseksi noi opettajien haukkuminen ja poliittiselle listalle käräyttely.


Missä on vihreät, että saan heillekin kertoa, että miten huonosti jokin asia menee, tää juttu muuttuu multa yksipuoliseksi:unsure:
 
Perussuomalaiset ja Vihreät eivät voi olla samassa hallituksessa koska politiikkansa ei ole yhteensopivaa. Piste.
Onpas! Käytännössä molempien politiikka suosii suomalaista! Ilman sovittelevaa hallituskumppania siinä mukana ei varmaan mikään päätös mene läpi, mutta siksipä siihen noi kristilliset heitin. Siitä voi keskustella, että onko se nyt sitten oikea sovittelupuolue, mutta muuten ajatuksessa ei ole mitään virhettä. -> haaste!
 

Yhteistyössä