Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eikö se itsenäinen suomalainen projekti mainittu musiikinteon yhteydessä. Tjäreborgin mainos ei oikein vaikuta siltä eikä se edes ollut varsinaisesti Bojanin projekti edes kun Kärden yhteistyö.

Ja en usko Härtsän kappaleeseen kyllä Bojania.
 
vierailija
Ei lomaa voi kutsua projektiksi eikä Kyproksesta tee finnishiä se, että K oli siellä mukana. Ja toi vastaushan tuli B:ltä kun kysyttiin yhteisbiisistä eli varmasti on kyseessä musiikkiin liittyvä projekti. Joko K:n kanssa tai ilman.
Se oli kyllä niin epäselvä se vastaus, että vaikea oikeasti tietää mitä siinä tarkoitettiin. Sanoi myös maybe siinä eli olikohan edes mikään varma juttu ollenkaan.
 
vierailija
Se oli kyllä niin epäselvä se vastaus, että vaikea oikeasti tietää mitä siinä tarkoitettiin. Sanoi myös maybe siinä eli olikohan edes mikään varma juttu ollenkaan.
Sehän oli, että jos asiat kehittyy siihen suuntaan, johon ne on menossa, niin jotain voi tapahtua melko pian. Eli ei tosiaan mitään varmaa oo luvattu. Mutta tuskin viitattiin mihinkään lomasuunnitelmiin kun puhe oli musiikista, collaboration or even an independent finnish project.
 
vierailija
Hei tuli nyt yhtäkkiä mieleen et laittoiko bojan instastooriin silloin maaliskuussa sen keilausillan jälkeen kuvan d-vitamiinipurkista🤔 Luin just bojere ficciä ja siellä K sanoo huolehtivansa, et bojan saa häneltä d-vitamiinia ja siinä se kyllä tarkoitti jotain muuta you know😅
 
vierailija
Joo ja veikkaan että ei ole K:n kanssa, joten toi H vois olla mahdollinen.
Musta tuo taas ei kuulosta ollenkaan uskottavalta. Uskon että jos jonkun kanssa tulee yhteisbiisi, niin kyllä se on K itse. Samaa mieltä myös sen kirjoittajan kanssa, joka ei uskonut loman olevan se independent Finnish project. Kyllä minäkin ajattelen sen liittyvän johonkin työjuttuun, ei lomaan. En usko että B:llä olisi tuossa yhteydessä tullut mieleen mainita loma ja vielä noilla sanoilla, jotain muuta sen täytyy olla. Toivottavasti se toteutuu.
 
vierailija
Hei tuli nyt yhtäkkiä mieleen et laittoiko bojan instastooriin silloin maaliskuussa sen keilausillan jälkeen kuvan d-vitamiinipurkista Luin just bojere ficciä ja siellä K sanoo huolehtivansa, et bojan saa häneltä d-vitamiinia ja siinä se kyllä tarkoitti jotain muuta you know
Ei se ollut mikään pelkkä D-vitamiinipurkki, vaan vitamiinisekoitus, jossa oli sinkkiä ym. Viittasi biisin sanoihin.
 

Yhteistyössä