Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Bojanin piirtämisen vaikeudesta josta täälläkin on monesti keskusteltu. :D Tämä artisti kyllä piirtää mielestäni hänet hyvin.
Uskaltaisin olla eri mieltä, hyvin hän tiedostaa omat haasteensa kyllä silti. Eli näyttää vaan keneltä hyvänsä nätiltä pojalta, mutta jos ei esim. vaatteista tunnistaisi Bojaniksi, niin ei oikein mistään.

Täytyykö tässä alkaa itsekin yrittämään. 😀
 
vierailija
Minulla on vieläkin pahasti kesken se viime vuoden elokuussa aloitettu Bojere-maalaus. Ärsyttää, mutta terveys on heikentynyt niin paljon, ettei ole ollut mahdollista saada sitä valmiiksi. Luonnosvaiheessa Bojan oli minusta kohtalaisen näköinen, mutta tilanne saattaisi tietysti muuttua täysin, jos kuva valmistuisikin. :) Mutta tämä taitaa nyt jäädä arvoitukseksi.

- Joymuffin
 
vierailija
Mä en oikein osaa mennä vielä tähän aikaan nukkumaan, mutta ehkä kohta pitää yrittää ja luovuttaa päivystäminen tämän päivän osalta. Ihan hauskaa ollut odottaminen ja mayhemointi, mutta toivottavasti silti ei montaa päivää enää tarvitse jatkaa 😅
 
vierailija
Unohtui äsken vauvalla kirjoittaa tämä vielä tuohon onko Härtsä Suomessa -juttuun: katot ja johdot sikseen, miksi Härtsä olisi raahannut pahvi-Kärtsän mukanaan Balkanille ja iskenyt sen johonkin puskaan?
Ehkä Boitsulla on oma pahvi-Kärtsä siellä, vienyt sen Suomesta mukanaan. 😉 Vaikka musta se stoorin ympäristö näytti kyllä ihan Suomelta.
 

Yhteistyössä