Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ai Kärtsä ja Bojan naivat toisensa kuuluisalla Vendutce-järvellä risteilyllä? 💖 Täähän on ihan ficcimatskua, kuka tarttuu? Se järvi on sitten vaaleanpunainen ja täynnä valkoisia delfiinejä ja sateenkaarikaloja.
 
vierailija
Miten me joka ikinen voitaisiin parantaa ilmapiiriä kaikissa ketjuissa? Olemalla provosoitumatta? Yrittämällä vastata ystävällisesti toisille ja jättää vastaamatta trolleille? Pitää taukoa jos huomaa, että käyttää palstaa omien negatiivisten tunteidensa kaatopaikkana? Antamalla shippaajien shipata ja menemällä itse siihen keskusteluun, jossa kokee viihtyvänsä parhaiten?
👍
 
vierailija
Mäkin tulkitsin sen niin että lokakuussa tulee levy ulos.

Onko uudella levyllä muuten joku muukin tuottamassa kuin Zare ja Joksut? Loppumiksauksissa varmaan menee syyskuu, mutta luulen että suurin osa äänityksistä on jo tehty.

Näkisin että Kärppy ehtisi hyvinkin lomansa aikana murun luo Sloveniaan
Juu en mäkään kyllä saanut sellaista kuvaa, että siinä levyn teossa oltaisiin enää niin pahasti jäljessä. Kyllä se varmasti lokakuun lopussa saadaan julkaistua nythän heillä on aikaa tehdä sitä levyä ja tosiaan suurin osa äänityksistä on varmaan tehty jo
 

Yhteistyössä