Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Päälavan screenejä on useita ja ne on ympäri sitä häkkyrärakennelmaa. Jos on vähän porukkaa niin ehkä niille ei vielä ole tarvetta tai sitten ne vaan ei näy kunnolla päivänvalossa. Stooreissa oli siitä toisesta rantalavasta myös pätkää eli se missä K esiintyy. Siinä näkyy tuo scriini takaseinällä, mikä on sijoitteluna kyllä vähän outo, mutta kai se kuitenkin näkyy jotenkin kauemmas. Siinä lavassa on myös tuo catwalk samaan tapaan kuin Liettuassa.
Jostain viimevuoden videoista näkyi että rantsulla on joku skriini myös yleisön keskellä eli taimmat näkee sieltä jotain. En vaan tiedä onko se vaan päälavan käytössä vai käytetäänkö sitä myös tuolla toisella lavalla.
Ja hetkinen. Tuolla summersoundin fiidissä on näköjään parempaakin videota viime vuodelta tältä Flor de cana/urban lavalta . Yhteispostaus hiphopslv + summersound+ 3 muuta.
Tössä näkyy hyvin tämä päälava. Ei näistä screeneistä kyllä mitään näkisi, vaikka kuvattaisiinkin. Pelkkää grafiikkaa pyörii vaan.

 
vierailija
Meillä ei ole Suomessa festareilla mitään erikoisen näköisiä päälavarakennelmia kuten muiden maiden festareilla, mutta skriineihin panostetaan täällä senkin puolesta. Jopa keskikokoisilla lavoilla on yleensä hyvät skriinit.
 

Yhteistyössä