äskeinen olet mitä syöt!!

  • Viestiketjun aloittaja tosi tärkeetä :P
  • Ensimmäinen viesti
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
siin oli selitetty et aineenvaihdunta menee sekaisin plaa plaa..ihan dokuhan tuo oli ja näkyi kauas jo asenne...
pitääpä kattoo se nettitv:stä ku ehtii..
hitsi ku jaksais ottaa noista neuvoista itekki vinkkiä nii vois olo kevetä itelläki, syön paljon valk.viljatuotteita ja sokeripitoista ruokaa.. :/
 
mää
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
ootteko huomannu että paljon kalliinpaa syödä oikein..
nojaa, en sanois noin, esim meillä joka aamu ja ilta kaurapuuroa,maksaa hurjat 60 senttiä paketti,ja pitää pitkälle päivään kylläisenä, siihen lisäks täysjyväleipää salaatilla ja kurkulla,päivällä perunat ja salaatti,jotain lihaa yleensä kans,iltapäivällä joku jogurtti ja täysjyväleipää ja illalla taas puuroa

ei tuuo kovin kallista oo ja mahassa hyvä olo koko päivän
 
Minusta se painonpudotustahti oli ihan järkevä, n. 1 kg/viikko! =) Monesti jos laihduttaa nopeasti paljon, tulos ei ole niin pysyvä. Nyt tuo täti näytti opettelevan ihan uuden tavan syödä, se ehkä jää pysyväksi paremmin, kun ottaa rauhallisesti!
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Femme Fatale:
Minusta se painonpudotustahti oli ihan järkevä, n. 1 kg/viikko! =) Monesti jos laihduttaa nopeasti paljon, tulos ei ole niin pysyvä. Nyt tuo täti näytti opettelevan ihan uuden tavan syödä, se ehkä jää pysyväksi paremmin, kun ottaa rauhallisesti!
joo mut ku aattelee nii tuossa määrässä on jo nestettä kudoksissa tuon 7 kiloa jotka lähtee aluks vauhilla,sittehän se varsinainen laihtuminen vasta alkaa eli rasva häipyy..siks olis oottanu enemmän tuloksia niinku olis pitänytki tulla..
 
tietooo
Ammattinimike: palveluvastaava
Opinnoissasi erikoistut catering-alan asiakaspalveluun ja myyntitehtäviin. Palveluvastaavana tulet hoitamaan ruokien ja juomien myynti-, tarjoilu- ja jakelu- sekä ruokatilausten vastaanottotehtäviä. Tilaus- ja edustustarjoilun hoitaminen kuuluu palveluvastaavan työhön. Hänen erikoisosaamistaan on kansallinen ja kansainvälinen
ruoka-, juoma- ja tapakulttuuri. Opiskelussa kiinnitetään huomiota tilanneherkkyyden oppimiseen, hyvän organisointi- ja vuorovaikutustaidon kehittymiseen.

Tulevia työpaikkojasi ovat esimerkiksi henkilöstöravintolat ja pitopalveluyritykset.
 

Yhteistyössä