ärsyttää noi koiranpaskat tien vieressä...

  • Viestiketjun aloittaja ai niin meidän rakki päästää vaan pienet tortut
  • Ensimmäinen viesti
Greippi
Jälleen kerran joudun tähän toteamaan, että on se kumma ettei omissa kengänpohjissani eikä pojan haalarissakaan ole vielä koskaan ollut koiranp*skaa. Ja joillain on koko ajan. Mistähän tämä mahtaa johtua?

Ja minä vielä kävelen aina tien laidoilla ja ojan pohjillakin omaa koiraa ulkoiluttaessani. Kerään jätökset, jos ne ovat tiellä, muuten en. Ihan turhaa viedä maatuvaa tavaraa muoviin käärittynä kaatopaikalle tuottamaan kasvihuonekaasupäästöjä...
 
jälkien siivoja


eiks sun ressu saa ruokaa kun tupakantumppeja joutuu syömään...?ja keskelle tietä täytyy paskoa, kai sä vedät siinä samalla omat.... ja kuin sun koiranpaskatus paikalle, keskelle on kaikenmaailman grilliruuan (ruoan) jätökset tullut... no hyvä koiran ruokintapaikka sinänsä, sitä ruokaa varmaan on paljon..[/quote]

juu ei saa ressu ruokaa.siks just syö tupakin tumpit ja grilliruokien jätökset.sitte raukka litkii niistä lasinpaloista viimeset kaljan rippeet ja päissään koira parka sitte paskoo keskelle tietä.
 
Me kyl kerätään oman koiran paskat tienvarsilta.. toinen asia onkin sitten, jos koira tekee jonnekin pusikkoon, jonne ei itse pääse tai jonnekin kauas metsäpolulta..

Minua ei niinkään haittaa koiran paskat metsässä, mutta ihmisen paskat haittaa siinä polun varrella.. kerran kuljettiin yleisellä luontopolulla koiran kans ja eikös joku ihminen ollut mennyt tekemään paskat sinne polun reunaan ja meidän koira meni pyörähtämään siihen.. voitte vain arvata sitä hajua ja sitä vauhtia, kun me sit ajettiin lähimmälle rannalle uittamaan koiraa, et saatiin pahimmat paskat pestyä pois.. kotona sitten jouduimme pesemään pari kertaa koirashampoolla, että haju lähti ja viitsimme taas halata ja rapsuttaa koiraa.. sen vuoksi tiedämme, että se läjä oli ihmisen tekemä, sillä koiramme ei ole koskaan pyörinyt toisten koirien läjissä ja haju oli selvästi ihmisen paskan hajua..
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja M:
Laskekaapas tänään iltakävelyllä roskat ja paskat. Tulokset tänne.

(veikkaan että roskia on huomattavasti enemmän)
Ei ne roskat, kuten tupakantumpit tai lasinsirut, tartu ainakaan meidän rattaiden renkaisiin tai lasten kenkiin, mutta paska tahtoo tarttua ja on just mukavaa siinä eteisen matolla sitten.
 
Joka keväinen koirankakkakeskustelu taas vauhdissa. B)
Tiedoksi:
a) Omistajien kuuluu kerätä ne koiriensa kakat.
b)Kissat eivät saa olla vapaana ulkona kuten eivät koiratkaan.
Näin sanovat ainakin oman kaupunkini järjestyssännöt.

Hyvää kevättä kaikille tasapuolisesti :saint:
 
ja jos ei kerran haittaa
Alkuperäinen kirjoittaja Nunneliini:
Jos ne koiranpaskat ei omistajia haittaa niin paskattakoonsa sitten koiransa omaan pihaansa, sinnehän ne maatuu ;)
tässä peesaan ihan täysin... täytyyks niitä paskattaa tonne ihmisten kulkuväylille...
 
neukkis
Harvempi aikuinen ihminen heittää roskia ja lasinsiruja maahan. Tämän homman hoitaa yleensä teiniväestö ja dokut.
Oma lajinsa on sitten nämä koiranomistajat, jotka eivät koiransa paskaa taivu keräämään, vaikka läjä olisi keskellä tietä. Onhan se nyt liikaa vaadittu että koiranjätökset joutuu nostamaan kun nuoriso ja dokutkin jotain roskaa ympärilleen levittelevät.
Enkä ole tavannut koiranomsitajaa, joka omalle pihalleen ilkeäisi koiransa paskattaa.

Niitä paskoja varten myydään maatuvia pusseja, jos luonnosta haluaa huolehtia.
 
On kyllä inhottavia noi kotieläinten jätökset pitkin poikin. Koirat paskatetaan postilaatikon juureen, vaikka tien toisella puolella on mettää silmän kantamattomiin. Uusin paikka, josta löysin jätökset on meidän makuuhuoneen ikkunan alla :headwall: :headwall: :headwall:

Ja noi irti kulkevat kissat pitäis ampua :headwall: :headwall:
 
jopu
Alkuperäinen kirjoittaja Vieras harmaana:
Joka keväinen koirankakkakeskustelu taas vauhdissa. B)
Tiedoksi:
a) Omistajien kuuluu kerätä ne koiriensa kakat.
b)Kissat eivät saa olla vapaana ulkona kuten eivät koiratkaan.
Näin sanovat ainakin oman kaupunkini järjestyssännöt.

Hyvää kevättä kaikille tasapuolisesti :saint:

Omistajien KUULUU kerätä ne koiriensa kakat ja uskon et moni tekeekin niin, eli ajatelkaapas jo nekin kuuliaiset kansalaiset jättäis sen tekemättä niin sithän me kaikki hukuttais siihen paskaan...

Ei pidä kaikkia koiraihmisiä syyllistää! Ja paska lähtee pesemällä! Elämä on!
 
Entisenä koiranomistajana en voi ymmärtää miten toiset koiranomistajat antavat haukkujensa pissata ihmisten postilaatikoiden kylkeen ja pihapiiriin.Minä en edes kehtais. En minäkään kakkoja mistään ojanpohjalta kerää mutta jos nyt sattuu vääntämään keskelle tietä tai puistoon niin ei se ole hankala homma napata pussiin.
 
Ei ole tosiaan mitään niin ärsyttävää kuin koiranpaskat nurmikolla tai vaikka lumihangessa (missä lapset juoksee).. niin ja keskellä kulkuväylää. Kyllä siinä puliukotkin jää ärsyttävyydessään toiseks... :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nappi82:
On kyllä inhottavia noi kotieläinten jätökset pitkin poikin. Koirat paskatetaan postilaatikon juureen, vaikka tien toisella puolella on mettää silmän kantamattomiin. Uusin paikka, josta löysin jätökset on meidän makuuhuoneen ikkunan alla :headwall: :headwall: :headwall:

Ja noi irti kulkevat kissat pitäis ampua :headwall: :headwall:


No mitäs mieltä olet sitten nalkuttavan ihmisen ampumisesta?

Mun mielestä ei olis pahitteeksi sekään :saint:

Ja tiedoksi: mulla ei ole kissaa, koiria vaan.Me asutaan niin syrjässä että meidän koirat ei voi paskoa kenenkään muun tontille kun meidän omalle.Lenkillä kun ollaan niin meidän koirilla ei ole lupa nostaa jalkaa kenenkään postilaakon kohdassa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vankkis:
Saako sen koiran pjaskan kerätä ja kärrät omistajan postilaatikkoon?
Tossa mein kotikadulla on tosi hiljanen liikenne, joten se on suuressa suosiossa koiranulkoiluttajien keskuudessa. joo, ihan vapaasti ja kivahan se on että ihmisillä on lemmikkejä. Mutta JUMALAUTA kun ne paskotetaan tohon portinipeleen ja kaikki asfaltinreunat on piukassa sitä ihteensä. Ja sit ollaan naamat norsunvitulla kun huomauttaa asiasta. Kerran tuli yks sakemannin uloiluttaja, joka aina jättää piskinsä paskat tohon, niin vastaan ku mie tulin lasten kanssa puistosta. Me kävellään siis aikalailla keskellä katua tossa, koska ne reunat on yksinkertasesti niin kaameessa kunnossa että muksujen popojen pohjat ois täynnä pjaskaa jos reunassa mentäis. no tää ukko alko märiseen ku ei voi sit väistää et muutki pääsee kulkeen .No minä kyllä annoin tulla ihan kunnolla. Että jos vaikka siivoisit joskus ne rakkis kasat niin voitas mekin kävellä siel reunassa!!! |O |O |O

Ja sanonu olen tosiaan muutamalle paskattajalle, että tiedän kyllä missä asut, saattaa huomenaamulla olla postilootassa muutakin tuoretta ku aamulehti!! |O
Tahi vastavuorosesti meen ite rykistään niitten portinpieleen oikeen kunnon tortut. Ja paperitki viikkaan nätisti kasan päälle. *painokelvotonta tekstiä tähän viel!!!!*
 
vieras
Koiraveroa sais nostaa niin kauan 50? vuodessa, kunnes ne paskat kerääntyisivät pussiin piskien omistajilta. Vaikka miten maatuisi, niin vähemmän hauskaa sitä on kaivaa kengänpohjasta tai lapsen suusta lumen mukana...
 

Yhteistyössä