Äitiystäviä Tampereelta?

Olen 25v yhden lapsen äiti, tyttö nyt 9kk, ja toinen lapsi tulossa, la 17.9.2011.
Olisi kiva saada ystäviä Tampereelta muista äideistä, joilla suunnilleen samanikäinen lapsi (ja voi olla useampikin lapsi tietysti) että olis sitten lapsistakin seuraa toisilleen. :)

Olis kiva käydä vaikka ulkona kävelylenkeillä vaunujen/rattaiden kanssa, lasten kanssa muutenki eri paikoissa. esim. hoplopissa ym.

Me harrastetaan muskaria ja vauvauintia... Mutta ei ole niistä oikein kavereita saanut. Tuntuu että muskarissa ainaki osa jo tuntis toisensa ennestään, ja ne sit juttelee keskenää ym... Et ei ole sielläkää sit sellasta juttukaveria.. ei oikein kukaan tule ainakaa juttelemaan enkä tiedä mikä siinä on... Et me ollaan "yksin" aina joka paikassa, vaikka muita olis ympärillä.. Muille jutellaan, mulle ei...

pari kaveria löytyy joilla on vanhempia lapsia, mutta olis tosiaan kiva saada niitä joilla olis suunnilleen saman ikäinen/ikäisiä. :)

Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen bigsister86@gmail.com
 
heippa=)Tässä olis 10kk ikäsen Helmi-tyttelin äippä, myös Tampereelta, jokunen kilometri keskustasta. Meillä harrastetaan pelkästään kotia ja pihapiiriä, että tervetullutta myös seura=) Helmellä on isosisko 3v ja 4kk
 

Yhteistyössä