Äitiyspakkaus 2010!

Mä kans tykkään :) Moni on moittinut poikamaiseksi, no onhan siinä esim. tuo makuupussi vaaleensininen mutta mä kylä pojan odottajana olen tohon tosi tyytyväinen. Oma la heinäkuun lopulla ja aattelin laittaa hakemukset vasta sit toukokuun loppupuolella, et saisin ehkä ton uuden paketin.

Ottaako Kela huomioon noita toiveita äp:n vuosimallista? Oon luullut, että he automaattisesti sieltä varastosta lähettää ensin ne vanhat paketit pois ja sitten vasta nää uudet..? Ovatko parantaneet asiakaspalvelua ;) ?

Tässä vielä linkki Kelan sivulle paketin kuviin:
http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/100502155308EH?OpenDocument
 
Luulen aika vahvasti, etteivät ota toiveita huomioon. Kela sivuilla sanotaan selvästi, että uusia lähetetään vasta, kun vanhat ovat loppuneet.

http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/100502155308EH
 
Haluaisko joku vaihtaa -10 pakkauksen -09 pakkaukseen? Sain itse -09 pakkauksen ja haluaisin mielumminen -10 pakkauksen. En ole vasta kun avannut pakkauksen ja katsonut läpi mitä se sisältää. Oppaat olen kertaalleen lukenut, mutta nehän on ihan samat molemmissa pakkauksissa. Voisin tuoda Espoon lähialueille (hki, vantaa, kirkkonummi) paketin kotiovellesi ja vaihtaa.
 
Kun raskaus on kestänyt 154 vrk eli rv22 saat neuvolasta todistuksen, että olet raskaana. Samalla kerralla saat myös lapun jolla voit hakea äitiysavustusta, äitiyspäivärahaa sekä lapsilisää.
 

Yhteistyössä