ÄÄNIHYÖKKÄYS LÄNSI-SUOMESSA!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kenellä vastuu teollisuustuulimyllyjen negatiivisista vaikutuksista? Luontoa raiskataan, puita kaadetaan, silti sähköä emme tarvitse enää niin kuin ennen. Kerskakulutus on historiaa!

Maapallo ei kestä ennen koronaa ollutta järkyttävää kulutusta. Siihen emme voi palata. Turhat myllyt jäihin!
Ihania metsiämme ei saa tuhota typerien myllyjen vuoksi!

Luontoarvot kunniaan! Huraa! Huraa! Huraa!
 
vierailija
Matalataajuiset äänet aiheuttavat oksettavaa oloa, sydämen rytmihäiriöitä, painetta päässä ja korvissa, tinnitusta, ripulia, huimauksen tunnetta - elimistöllistä hätää ihmisille ja eläimille. Ylisuuret tuulivoimalat Länsi-Suomessa aiheuttavat ympäristöllistä matalataajuista äänisaastetta, joka leviää kymmenien kilometrien päähän ja sairastuttaa elollista elämää! Hallitus ja kuntapäättäjät sammuttakaa roottorit asutusten ja metsien läheisyydessä!! Kunnioittavasti, Erittäin huolestunut 100-vuotiaan Suomen kansalainen läheisten ja luonnon puolesta. Löydämme kyllä parempia energian lähteitä!! Tsemppiä me!!
Infraäänet olivat silkkaa satuilua eikä edes linnut kuole vaan lintututkan mukaan väistävät tuulivoimalat.
 
urmaskankinen
Kyse lienee psykosomaattisista oireista. Infrahaittoja ei ole dokumentoitu? Ainakaan Ilmajoen Santavuoren tuulivoimalat eivät aiheuta mitään, itse asun aika lähellä. Monesti herkät naisihmiset hätääntyvät näistä, kun ovat kuulleet asiasta...
 

Yhteistyössä