5v mitat?

Meillä 101cm ja 15,8kg. Myöskin me ollaan pysytty omilla käyrillä ilman suurempia nousuja tai laskuja. Pikku sisko tuntuu olevan vielä pienempää kalipeeria. Katsotaan nyt, tuleeko minkään sortin kasvypyrähdyksiä. :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.04.2005 klo 09:53 Äeti kirjoitti:
Meillä pian edessä. Mitä kaikkea siellä piti osata? Tiedän, että tätä on kysytty, mutta en ehdi kaivaa vanhoja...
Meillä 4v neuvola on kattavampi. Nyt piti leikata saksilla, piirtää, kirjottaa oma nimi, piirtää mallista kuvioita, kertoa kuvasta. Myös kuulo tarkastettiin ja tietenkin otettiin strategiset mitat. Meillä on sitten vielä erikseen lekuri, jonka yhteydessä kai vielä tarkastetaan jotain kehitysjuttuja ja tehdään yhteenveto vanhempien täyttämästä lomakkeesta.
 
Tuolla 5v neuvolassa nämä normaalit jutut eli mitat,kuulo ja näkö.
Sitten meillä äidin pitää täyttää kyselylomake sillä aikaa,kun lapsi on terv.hoitajan luona kaksin.(katsotaan pystyykö lapsi irtoutumaan äidistään).Sitten lapsi piirtää oman kuvansa,kirjoittaa nimensä,katsotaan osaako numerot 1-10,rakentaa erillaisia kuvioita palikoista mallin mukaan,käsitteitä isompi vai pienempi,kevyempi vai painavampi,kuvasarjoja mikä kuuluu joukkoon jne.
Sitten kropan hallintaa,yhdellä jalalla pomppimiset jne.
Tällästä meillä,vaihtelee varmaan jonkin verran paikkakunnittain.Joillakin on kuulemma lääkärintarkastuskin samassa.Meillä lääkärineuvolat on vain 3kk,1,5v ja 6v. :flower:
 
Sandels harmaana


Tytöllä oli tänään 5v neuvola.Pituutta 115,5cm ja painoa 22 kg.
Oli yksin melkein koko toimituksen ajan terkkarin kanssa ja hyvin
meni kaikki.
Piirsi perheemme kuvan,leikkasi paperista ympyrän,teki kirjaimia,
piirsi mallista(terkka ensin ja sitten tyttö),Katsottiin tasapaino eli
yhdellä jalalla hyppiminen jne.
Myös näkö ja kuulo testattiin.
 

Yhteistyössä