4d ultra.onko pitänyt sukupuoli paikkansa?

Käytiin Felicitas-klinikalla 4d-ultrassa, ja poika siellä näkyi, ja poika tuli. Oli kyllä niin selkeää kuvaa ettei siinä voinut mitenkään erehtyä. Käytiin kaksi kertaa viikoilla 28 ja 35, sikiön koon seuranta syynä.
 
perhoinen84
Me käytiin rv20 brunolla 4d ultrassa ja kertoi että aivan varmasti on tyttö ja tyttö tulikin.itse emme osanneet katsoa mitä sorttia vauva oli kun kuva kulmat olivat aika erikoisia.
 
unelmiensiivin
Onko kellään kokemusta että Bruno C:lla olisi mennyt sukupuoli väärin, pojaksi sanoi mutta tyttö tullut? Kävin viikolla 24 4D-ultrassa ja pojaksi sanottiin. Sain kuvan mukaan ja pippeli vaan näyttää niiiin piiitkältä eikä kiveksiä ole ollenkaan. Pippeli on suhteettoman paksukin sanottuihin jalkoihin nähden, ja eikä ainakaan siinä kuvassa mahdu päättymään selkeästi. Voisiko se olla esim. napanuora tms?
 
perhoinen84
Ja kaikilla kavereillakin on tuo 4d pitänyt paikkansa.Yleensä jos menee vikaa niin sanotaan että tyttö tulossa mutta onkin poika.Mutta jos pojan näkee se ei muutu enään tytöksi.Näin mulle on kerrottu ihan "ammattilaisen" tietoa :D
 
mietiskelijä
nii eikös se oo niin et tytön sukupuolielimet voi olla kohtuuttoman suuret siel masussa ja/turvoksissa ni näyttää pojalta tai et lääkäri ei osaa veikata et 100% varmuudella.joku joskus sanoi näin.
 

Yhteistyössä