40+ so what wol.13

Pikaisesti taustalta totean että yli 40-kympisenä ei tarvitse mennä punktioon jos ei halua. Punktioon voi mennä nt-ultran sijasta. Eikä tarvitse mennä ultraankaan jos ei halua.
Minä esim. Valitsin nt-ultran ja verikokeen. Tulos oli matala todennäköisyys downin ja turnerin syndroomiin (downissa 1:2500, turnerissa 1:100000, kun riskiraja on 1:250)

Ikää minulla oli tuolloin 42 ja terve esikoispoika syntyi kun olin 43-vuotias viime joulukuussa. Ihan luomusti poika sai alkunsa. Nyt mietinnässä että yritetäänkö vielä toista vai ei...

Tsemppiä kaikille teille!
 
Yrittäkää ihmeessä Hanne nyt toista, raskaus kun on vielä kehon muistissa niin oon kuullut sen auttavan seuraavan alkua.

Näin etukäteen ajateltuna omalla kohdalla JOS raskautuisin, niin jos nt-ultrassa ja verikokeessa ei ole suurentunutta riskiä, ei ehkä lähtisi punktioon ollenkaan. Jos taas jotain riskiä sieltä löytyy, niin sitten se punktio voisi olla ajankohtainen. Mutta en tiedä paljonko sitä panikoi sitten siinä vaiheessa kun päätös pitää tehdä. Voipi olla, että haluaakin olla 100%varma, että sieltä ei yllätyksiä löytyisi, ja mies varmasti painostaisi. No, ehkä sitä aikaa ei koskaan tule.

Sain lahjaksi hampaiden laservalkaisun synttäreilläni alkuvuonna. Nyt kävin siellä tarkastuksessa, että voiko sen tehdä, niin eihän sitä tehdä jos on raskaana. Olisihan se voinut jo puhelimessa sanoa asiasta. Kismittää, että tuhlasin sen 65 euroa ehkä ihan turhaan. Lahjakaan ei ole voimassa kuin kesän loppuun. No tottakai se jäis toissijaiseksi (lahjoittaisin pois) jos nyt testistä plussaa tulisi, mutta harmittaa, ettei tuota infottu alussa.
 
Tiistai 04.03.2014

nimi / ikä........................kp / kierron pituus

Fleur (39)..........................26kp / 25-27
Tuuliannaliina (40).............25kp /28
Tyydeli (40)......................20kp /28-30
Äiti seiskanelonen (40).......19kp /28
Vauvahaaveita (40)...........16kp /28
Piksukka (39)....................15kp /--
Vesipossu (--)....................14kp / --
Marza (43)........................13kp /30
Esteri1 (40).......................13kp /28
Minttu71 (42)....................11kp/30
Nipsu74 (39).....................--kp /29-30

Uudet tervetulleet :)
Iines* (40).....................36kp /28-32
Lumikki1970 (43)............29kp / 28-32

Piinailupäivät:
Tuuliannaliina (40)...........dpo9
Lumikki1970 (43) ...........dpo8
Äiti seiskanelonen (40).....dpo6
Tyydeli (40)....................dpo3
Esteri1 (40)....................dpo0
Vauvahaaveita (40).........dpo0


Plussanneet: :heart:
Saana72 - 02/2014
Iines* - 03/2014

Taustailijat:
Susseli72 (41)
Memmu05 (40)
Bugsy (43)
SoturiPrinsessa (43)
Jadee (39)
Tiuku74 (39)
PippuriPiia-70 (43)...........--kp /26-28
Tintti-Tiivari (43)..............--kp /20-27
Fiialiia (40+).....................--kp /25-39


Fertility Calendar Tool | babymed.com


"All will be well as long as we do our best"
 
Viimeksi muokattu:
Päivitin listaa, arvon leidit, kuten huomaatte. Siirsin pari mimmiä taustalle, kun ei ole kuulunut päivityksiä. Hihkaisu vaan (punaisella/boldilla) niin siirrän takaisin, samalla periaatteella muutellaan tietoja. Iines, lisäsin sut plussanneisiin :heart:

fleur: Miltä näyttää, tätiä tullut kylään tai testiä ostoskassiin?
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Lumikki1970
Kiitos kaikille onnitteluista!

Oli tehtävä vielä uusi testi epäuskoisena ja entistä vahvempi oli viiva.

Nyt vaan on koitettava pitää pää kylmänä sinne ar-ultraan asti, silloin aika tarkkaan vuosi sitten ar-ultrassa löydettiin sikiö, mutta ei sykettä ja jouduin tekeen lääkkeellisen tyhjennyksen. Karmea kokemus :'(

Jos siellä kaikki näyttää hyvältä, menen ilomielin Saanan kanssa sinne 40+ odottajiin ja sinne toivottavasti tulee täältä pian lisää sakkia.

Äiti seiskanelonen ja Lumikki, sekä muut: ei niistä oireista tai oireettomuudesta voi mitään päätellä, mutta senhän jo tiesittekin:) Ei mulla ollut mitään tuntemuksia noista kahdesta aiemmasta plussauksesta, ei niin mitään. Nyt taas, kuten aiemmin jo olikin puhetta, se menkkaolo alkoi jo dpo7, eli alavatsakivistykset ja rintojen kivistys, siis kaikki samat mitä aina ennen menkkojakin. Eli on oireita tai ei, kaikki on mahdollista niin kauan kunnes "lihava leidi laulaa" ;)

Peukkuja pitelen ja plussia toivon teille kaikille!
 
Kiitos äiti74 listan päivityksestä!

Iines: kiva kun tulit päivittämään kuulumisia. Tosi onnellista että tuollaisen lapsettomuustaistelun jälkeen teillä on lapsi ja toinen tulossa!

Tilasin testit perhoset.com (vai oliko fi) sivustola. Voin suositella. Tulivat parissa päivässä ja ei toimitusmaksuja. Myös niitä herkkiä, eli 10.

Täällä julmettu palelu jatkuu, etenkin iltaisin, mutta myös kurkku kipeä, joten en nyt osaa kauheesti täpinöidä. Mitään muita 'oireita' ei ole. Ne finnitkin katosi.

Mites muut piinailijat? Onko mitään plussaan viittaavaa tuntemusta?
 
En ole varma omasta mielikuvituksesta, se voi keksiä kaikkea. Tänäänkin päivällä vessassa jotain rusehtavaa vv:tä. Hei tietty liihottelin pilvissä, että kiinnittymisvuotoa olis. Muttta tuskin se oli, ei oo sen jälkeen näkynyt. Lisäksi kylmänväreitä tulee, mutta päivällä. Ja nyt on kyllä aika koleaa välillä. Edelleen maha on jotenkin arka :O
 
Päiviä,

Eiks Tuuliannaliina tuo ole aika normaali raskausoire tuo iltaisin palelu?? Samoin kuin flunssan alkuoireet kurkkukipuineen. Sehän voi ounastella vaikka mitä :O

Minä en ole järin luottavainen, tuo aamullakin väläytteli jotain ruskeaa vuotoa ja tajusin, että ennen hormonilääkityksiä mun kierto vois olla jopa 21 päivää lyhyt ja alkaa tuhrulla, joten tää voipi ounastella tätiä :( Kun kerran taas ilman lääkkeitä mennään :(
Olishan se ollut kiva jos olis johtunut kiinnittymisestä tuo vuoto, mutta tietenkään en 100 varma voi olla. Tuntuu vaan siltä. :headwall:
 
Moikka

Kiitos kannustuksesta äiti74, mutta en kyllä oikein jaksa uskoa, että nää oireet olisivat raskausoireita. Palelusta olen kuullut ja sitä kokenutkin itse yhdessä raskaudessa mutta voiko kurkkukipukin olla raskausoire??? Mahdollista innostuneisuutta lieventää kyllä se, että muillakin miehellä ja mummilla on myös kurkkukipua ja lapsella on nuha.... Että siksi en oikein jaksa uskoa. Myöskään mun lämmöt ei ole yhtään koholla. Eikö niiden pitäisi olla jos on pulla uunissa?

Ei tästä ota selvää, testipäivä lähenee, jos ei sitä ennen jo kurvaa täti kylään. Nää kierrothan on olleet vähän mitä sattuu synnytyksen jälkeen...

Peukkuja meille kaikille!
 
Eikun luin vaan pari kommenttia toisesta ketjusta, molemmilla plussaajilla oli ollut flunssaoireita siinä ennen plussatestejä. Mutta jos teillä on muutenkin, niin eiköhän se selity sillä.:( en ole lämpöjä seuraillut.

Herkät testit voi näyttää jo dpo 10 ;)
 
Viimeksi muokattu:
Lumikki, peli on menetetty vasta kuin menkat alkaa.... hyvin samanlaisia oireitahan sitä on raskaudessakin...

Kiitos päivityksestä, äiti seiskanelonen.

Joo, flunssaoireet ja palelu kuuluu oireisiin myös. Mua jo ihan jännittää teidän puolesta!! Joko te tällä viikolla testaatte?! Miten niin kärsimätön... JA mulla ei tosiaankaan pidä olla mitään oireita, ei tietenkään kun on dpo4 tänään, mutta eilen oli niin julmettu väsyminen, että meinasin tipahtaa sohvalle. Sitä käy harvoin.

Katsottiin vkl leffa, 21 tapaa pilata avioliitto. Vähänkö repesin, kun siinä oli se yksi nainen, joka ei voinut tehdä mitään, ei auttaa muutossa tms. koska SAATTOI olla raskaana. Ja ei siis oikeesti ollut. Mutta meitä on nyt täällä monta, jotka ovat siinä tilassa, että SAATTAVAT olla raskaana... :D

Ja toinen asia, minkä juuri huomasin. Täytyy taas muistaa, että voi ostaa vain valkoista vessapaperia. Kun olin raskaana, niin huomasin saman, että paperin kuvioinnissa ei voi olla punaista, kuten nyt tää runovessapaperi. Mä en halua nähdä mitään punaista vessapaperissani. En moniin kuukausiin!! :D
 
  • Tykkää
Reactions: Äiti seiskanelonen
Niin, siis valkoista Lambia. Nää rakkausrunotkin on lambia.... Se oli niin kiva ajatus. Että saisi lukea runoja vessassa. Mutta jo ensimmäinen rulla häiritsi. Siis kun siinä on punaista. Ja jos runo-wc-paperissa lukee:

Noin suuri. Ja kokonaan minun.

Niin mitä ihmettä se tarkoittaa?!
Yritänpä tässä keventää fiilistä ja keksiä itsellekin muuta ajateltavaa... :ashamed:
 
Ai nekin on lambia, meillä vaan soft embot käytössä ja niistäkin taitaa löytyä jotain design versiota jossa jotain vaal.punaista kuvioo (??). Tai no, voihan emboissakin olla valikoimaa enemmänkin, en niin ole huomannut seurata. Musta se on jo huvittavaa kun wc paperissa pitää lukea jotain. Pitäsköhän niitä alkaa keräilemäänkin kohta :D

Ei uppoa minuunkaan tuo runo, taitaa olla jopa Tommysta uudempaa kastia... ;)
 
Heippa, täällä ilmoittautuu uusi kuumeilija. Olen 42-vuotias 2,5-vuotiaan ihanan pojan äiti ja pikkusisarus olisi kovasti toiveissa. Esikoinen sai alkunsa aika nopeasti, varsinkin kun ottaa huomioon, että lopetin e-pillerit 13 vuoden jälkeen ja ikää oli 38 vuotta (kun yritys alkoi) ja olin juuri täyttänyt 39 vuotta kun tärppäsi, taisi olla 4. yrityskerta. Olin silloin varautunut siihen, että kestää pitkään, jos yleensäkään onnistuu, juuri sen pitkän e-pillereiden käytön ja korkean ikäni takia, mutta nopeastihan se raskaus sitten kuitenkin alkoi. Jotenkin kuvittelin kai siksi, että olen helposti raskautuvaa tyyppiä ja että toinen raskaus alkaisi yhtä nopeasti, mutta olen saanut huomata, että ikä tekee kepposensa. Yritystä takana nyt yli vuosi, aloitimme viime vuoden tammikuussa. :/ Harmittaa, ettemme aloittaneet toisen yrittämistä heti kun kuukautiset palasivat 9 kk synnytyksen jälkeen, mutta silloin tuntui, että esikoisen pitää saada olla pieni rauhassa ilman että joutuu kilpailemaan vanhempien huomioista pikkusisaruksen kanssa, ja kuvittelin tosiaan, että toisenkin kerran tärppäisi helposti. Pyh! Nyt on sitten kuukausi toisensa jälkeen joutunut pettymään, kun kuukautiset joka kerta tulee. :( En kuitenkaan ole luovuttanut, vaan jatkamme sinnikkäästi yritystä. Nyt pitäsi itse asiassa olla ovulaatio lähellä, olen sekä eilen että tänään saanut ovistestiin vahvan testiviivan, joten luulisin ovuloivani tänään tai huomenna.

Kävimme alkuvuodesta lapsettomuusklinikan vastaanotollakin, jossa todettiin UÄ:n, veri- ja siemennestekokeiden perusteella, että kaikki on kunnossa. Mulla todettiin kaikki hormoniarvot hyväksi, ovuloin ja miehen uimarit ovat "erinomaisia" (lääkärin sanat :D). Lääkäri totesi, että jos haluamme, niin koeputkihoito voisi olla meille vaihtoehto, mutta että ensisijaisesti kannattaa vielä kokeilla luomusti, koska kummassakaan ei ole mitään vikaa ja olemme aiemmin raskautuneet helposti. Ongelma on siis ikäni. :( Sehän oli tiedossa, mutta oli kuitenkin hyvä saada tietää, ettei mitään muita ongelmia ole. Mies ei oikein tuosta koeputkihommasta ole innostunut ja kallistahan se on yksityisellä eikä onnistumisprosenttikaan mun ikäiselle ole kovin hyvä. En ole itsekään mitenkään hirveän innoissani ajatuksesta, ainakaan tässä vaiheessa. Jos sitä lähtisimme kokeilemaan, se pitää tehdä ennen kun täytän 43, silloin käsittääkseni loppuu KELA-korvaukset hoidoista ja se tulee vielä kalliimmaksi. *huokaus* Toistaiseksi jatkamme luomuyritystä.

Olen niin onnellinen ja kiitollinen tuosta ihanasta esikoisestamme, mutta kovasti toivoisin hänelle myös sisarusta. Tuntuu niin turhauttavalta, että luonto on tällainen. Kuukautisista pitää kyllä kärsiä varmaan reilusti yli 5-kymppiseksi, mutta toivottu lapsi on niin vaikea saada jo 10+ vuotta aikaisemmin. Mutta en luovuta. En vielä pitkään pitkään aikaan. :)
 
Moikat

Jiminalle tervetuloa joukkoon! Meitä on täällä mukava porukka, itse olen pyörinyt palstalla vasta aiak vähän aikaa, mutta viihdyn hyvin. Varoituksen sana: täälläolo pahentaa vauvakuumetta merkittävästi!!! ;)

Kiva kuulla myös, että lääkäri sanoi sulle että kaikki on kunnossa ja ikä ainoa hidaste. Monella on kuitenkin jotain ihan oikeaa häikkääkin taustalla. Vaikka on toki turhauttavaa miettiä että tuleekohan sitä kakkkosta koskaan - tiedän tunteen. Mä itse toivoisin sen tapahtuvan vähintään yhtä paljon esikoisen kuin itseni puolesta, haluaisin hänelle tosi paljon leikkikaverin. Itse leikin ison osan lapsuuttani siskon kanssa.

Tyydeli: mulla on testin paikka viikonloppuna la tai su, jos ei täti ole kurvannut jo aiemmin kylään. Kaikissa aiemmissa raskauksissa on kyllä muistaakseni ollut jotenkin outo olo mahassa (ja rinnoissa myös) ja nyt ei ole yhtään. On vaan tää perheflunssa :(. En aio testata etuajassa, koska en halua riskeerata kemiallisen näkymistä enkä myöskään jotain haamun haamua, jos sellainen olisi tullakseen mutta kuten sanoin, ei taida tulla kumpaakaan. Jos oikein muistan, edellisissä raskauksisa on jotenkin tiennyt olevansa raskaana, siis ollut sellainen intuitio. Nyt ei ole, vaikka toki aina välillä elättelen toiveita.

Vessapaperi: haha. Tajuan kyllä, en itsekään todellakaan haluaisi edes vahingossa säikähtää punaväriä paprussa. Runo oli aika käsittämätön, mielestäni vähän jopa pornahtava. Tai sitten minulla on kiero mielikuvitus....

Tulkaa vinkkaamaan heti kun jotain oiretta piinailijat! Niitä on mukava lukea ja sitten alkaa puntaroida että hei olikohan mullakin jotain tollaista eilen...
 
Olisko sitten se kiero mielikuvitus Tuuliannaliina ;) Itselle kun tuli ensin mieleen suuri suklaakakunpala ja että kukaan muu ei ole lähimaillakaan :D

Tervetuloa Jimima, kiva kuulla, että vielä on kaikki ihan hyvällä mallilla teilläkin. Ja on niin totta, että tuosta yhdestä lapsesta saa olla niin tyytyväinen :heart:. Ítse mietin, että onko se sitten parempi, että on hyvin kaikki ja silti mitään ei tapahdu vai olisko kivempi tietää mikä on vialla, kun yritykset ei tuota tulosta ?? Eli että lapsettomuus johtuu jostain tai on selittämätön. Epätietohan on joskus pahempaa..?

No, kelatuki tosiaan loppuu kun 43v, mutta eihän siinä ole kuin joitakin satasia ero kela-tuetun ja normaalin hinnan välillä. Itsekin ensin kuvittelin, että kelakorvaus olis joku maagisen iso summa siitä hoidosta, mutta petyin pahasti. Meillä on tuolla tuommonen lista, jossa on vähän tietoja, että on helpompi seurata missä vaiheessa kiertoa mennään, kuka piinailee ja näkee siitä plussatkin. Että Iineshän sinne viimeksi lisättiin ja hän pääsi samantein plussanneisiin, että laita tietoja tulemaan niin lisäillään. Ties vaikka seuraisit perässä =)

Just koitin poskia kun kuumottaa ja helottaa ja kädet on kuitenkin ihan kylmät. Raskausoireita tietenkin, onon :whistle:
 
Viimeksi muokattu:
Hei taas, kiitos mukavasta vastaanotosta. Tuuliannaliina, juu, paljon myös esikoisen puolesta toivon sitä pikkusisarusta ja tietysti haluan ihan itsekin sen toisen lapsen. Mutta niin monet ainokaiset tuttavapiirissä ovat kertoneet, että toivoivat aina sisaruksia, ja itselläni on veli, jonka kanssa olen aina ollut läheinen, joten tahtoisin niin kovasti tuolle kullanmurullenikin sisaruksen. Niin turhauttavaa, kun ei ainakaan vielä ole onnistunut.

Äitiseiskanelonen, ymmärrän pointtisi ja olen joskus pohtinut samaa. Minulle henkilökohtaisesti taitaa kuitenkin olla helpompi tietää, että kaikki on kunnossa ja että raskauden pitäisi olla mahdollinen ihan luomuna kuin että olisi jokin syy tähän sekundaariseen lapsettomuuteen. Tai onhan syy olemassa, ikäni. Ja jos olisi muita "vikoja", niin se ikä olisi edelleen siinä "lisärasitteena". Ei ole helppoa joka tapauksessa. :(

Itselläni on suht säännöllinen kierto, 28-30 päivää, mutta luteaalivaihe tuntuu olevan sellaiset 16 päivää 14 päivän sijaan, ainakin jos ovistesteihin on uskomista. Nyt lienee DPO -1 tai 0. Oireita "harrastan" tasasin välein, on vilua, alavatsavihlontaa, samantyyppistä valkovuotoa kuin ennen esikoisen plussaa, etovaa oloa, liikuttunut olo ihan yllättävistä jutuista jne. Viime kesänä kuvittelin olevani raskaana, kun kuukautisia ei näkynyt, mutta testasin kaksi negaa ja tulihan se vuoto sitten kp 34. :p Nyt viimeksi toivoin taas kovasti raskautta, niin kuin joka kierrossa, mutta sitten alkoi se raivostuttava ruskea tuhrutus ja toivo hiipui. Kuukautiset olivat kuitenkin oudon niukat, paitsi vuotopäivänä 3, jolloin tamppooni täyttyi kirkkaalla verellä 2,5 tunnissa (yleensä ei todellakaan niin nopeasti eikä yhtä kirkasta verta) ja oli myös tullut läpi (anteeksi nyt nämä inhottavat kuvaukset!). Ajattelin sitten, että voikohan tämä olla keskenmeno, joten testasin ihan vain uteliaisuuttani, mutta negahan sieltä tuli. Tällä viikolla oli maanantaina outo paha olo, jopa oksensin kerran ja hieman lämpöä ja sekä eilen että tänään lievä etova olo välillä. En kuitenkaan viitsi tuhlata toista testiä, kun a) tuli kuukautiset b) raskaustesti viime viikolla nega c) aamulämpötila laski normaaliin kun kuukautiset alkoivat. Eilen tein tämän kierron ekan ovistestin ja se näytti plussaa, kuten myös tänään. Hieman aikaista, mutta välillä vaikuttaa siltä, että mulla voi näyttää plussaa pari-kolmekin päivää. Mene ja tiedä. Mieheni mielestä mun pitäisi lopettaa noi ovistestit, ne vain stressaavat mua. Oikeassa varmaan on, mutta jotenkin pidän siitä, että tiedän aika tarkkaan milloin kuukautisten pitäisi alkaa ja milloin saa mahdollisesti alkaa toivoa. ;) Tosin testailin pari kiertoa myös esikoisen kanssa (ekan kierron pettymyksen jälkeen) eikä mitään tapahtunut, mutta heti kun jätin tikuttamatta, tuli plussa siihen toiseen testiin. <3 Ehkä pitäisi kokeilla jättää nyt tikuttamatta. :)

Mitä muuta... Niin, greippimehua olen juonut viime kesäkuusta asti, ei ole toistaiseksi auttanut pätkääkään. Tosin vasta viime kierrossa luin jostain, ettei pidä juoda koko kierron aikana, vaan vain ovikseen asti. Joten nyt mennään sen ohjeen mukaan. :) Viime viikolla ostin Maca- ja kuningatarhyytelökapseleita ja raskaus- ja imetysajan vitamiineja olen popsinut jo yli 3 vuotta putkeen (taisin aloittaa kun esikoista yritettiin). Toivottavasti Maca ja nämä muut tekisivät nyt tehtävänsä. :)
 
Viimeksi muokattu:
Voihan peevali äiti74!!! :( Tosi tylsiä uutisia. Olet varmaan jo kertonut, mutta mikä lääkitys sulla on siis aiemmin ollut kierron pidentämiseksi ja aiotko palata sille? Pahoittelut etten muista!

Jimina: mielenkiintoista että sulla voi näyttää ovistesti plussaa monta päivää! Mä olin siinä käsityksessä että yleensä se lh-huippu menee aika äkkiä ohi. VAikka parin päivän plussista olen tainnut kuulla joskus. Mä olen myös ajatellut lopettaa ovistestit heti alkuunsa, testasin ekan kerran viime kierrossa kun halusin tietää ovuloinko imetyksestä huolimatta (lapsi täytti just 1v ja imetän vielä monta kertaa päivässä). Mua se positiivinenkin ov-testi kyllä stressaa, tuli sellainen suorituspaine makuuhuoneeseen ja hätä ja hoppu että nyt äkkiä ettei tilaisuus mene ohi. Toivon että tärppäis yhtä nopsaan kuin edelliset jos saisi stressitekijöitä minimoitua, mutta pakko sanoa että tää oma ikä ja heikentyneet mahikset pyörii päässä aika usein. Miehen kanssa just puhuin että musta olisi tosi rankkaa jos sitä kakkosta ei vaan millään tulisikaan. Mies vastasi, että minut tuntien tietää kyllä että ottaisin tosi raskaasti. Voisi ajatella että pitäisi olla kiitollinen vaan tästä yhdestä niinkuin tietysti olenkin, mutta se ei estä toivomasta toista ihan sydämen pohjasta.
 
Kuulosti aivan omalta tarinaltani, Jimina! Esikoinen sai alkunsa nopeasti. Oikeastaan ensimmäisestä yrityskerrasta. Ja olin silloin 39vuotias. Esikoisen syntymän jälkeen söin pillereitä, kun pelkäsin että josko tulenkin heti uudestaan raskaaksi. Tytön täyttäessä vuoden, lopetin sitten pillerit. JA hups keikkaa. Uutta raskautta ei kuulunutkaan. 9kk yritystä, kunnes joulukuussa plussasin, mutta meni kesken jo viikolla 7+0. Nyt sitten uutta yritystä taas.
Ja noista ovulaatioiden bongauksista. Mä löysin siis marraskuussa ehkä syksyn ensimmäisen ja ainoan kunnon oviksen. Muina kertoina en ovuloinut, tai sitten ajoitus oli pielessä. Niin kyllä mä jotenkin puhuisin noiden testien puolesta... Itse en koe sitä stressinä. Päin vastoin. Keskenmenon jälkeen kun joutui vain odottelee, oli pahempaa stressiä. Nyt sentään on toivoa!

Eli siis tervetuloa Jimina!! Tää on paras ketju täällä. :D Ainakin meidän ikäisille! JA tuo on hienoa, että kaikki on kunnossa, eikä sen puoleen esteitä ole.

Hienoa Tuuliannaliina. En pysy pöksyissäni!! Tule sitten heti kertomaan meille! JA ymmärrän, jos haluat tehdä testin jo esim. pe.... ;)

Ja tohon vessapaperikeskusteluun vielä. Se tosiaan taitaa kertoa kunkin ajatusmaailmasta. Tai huumorintaju(ttomuude)sta.. Jos olisin mies, ymmärtäisin sen seksistisesti... (Noin suuri. Ja kokonaan minun) Mutta kun olen nainen, tai ei se siihen liity, mutta ajattelin lähinnä pökälettä... :LOL: Joten eipä aiheesta sen enempää!!!
 
  • Tykkää
Reactions: Tuuliannaliina

Yhteistyössä