35+ Lapsettomat

Hei maariaa, minulla tuo arvo oli normaali. Päättelisin, että kortisoni saattaisi auttaa alkionsiirron yhteydessä sinua. Kannattaa jutella vielä lääkrin kanssa. Olisipa hienoa, jos tuon "häiriön" hoitaminen auttaisi sinua ja ensi kerralla tärppäisi :heart:
 
Heippa kaikille!

Olen juuri lähdössä joulun viettoon ja sen vuoksi sitten nettipimennossa ainakin viikon verran. Siksi jo tässä vaiheessa:

kaikille Joulurauhaa ja muutenkin mukavaa puuhaa!

PS. Kyllä me ehkä varmaan sitten katsotaan se toinen kierros vielä. Nyt pitkällä kaavalla.
 
Listamme

Vaahtokarkki 36/34 v / yritystä 6/2007 /selittämätön, kilpirauhasen vajaatoiminta, siittiöt ei pääse munasoluun /2xICSI, 1 PAS, josta +.

Jäyhis 36/35 v / yritystä 11/2006 / rakenteelliset viat ja miehen laiskat simpat. Kolmas IVF/ICSI -hoito alkamassa alkuvuodesta.

Hillevi
44/45v / yritystä 2003 / ikä + miehellä normaalia vähemmän normaalimuotoisia simppoja / 3 IUI, 2 IVF omilla ja 1 IVF lahjamunasoluilla, kaikista negaa / akupunktio, IVF marraskuussa, PP10, testaus 12.12.

Saara10 41/43 v / yritystä kevät/2007 / miehen simpat / 1 ICSI-hoito alkamassa, lyhyt kaava, punktio ja siirto syyskuun loppupuolella.

Jannika07 37v/33v / yritystä kevät /2003/lievä PCO(kierto epäsäännöllinen) , mies kunnossa/ 3IU, 1IVF , 6PAS/KU 08/07 ja KM 02/08

maaaria 38(39)/37 v /yritystä 03/04 / kilpirauhasen vajaatoiminta ja miehellä vähänlaisesti normaali muotoisi siitiöitä, selittämättömiä, hoidot v. 2005

Sitruunapommi
37/45v / luomuilua vuodesta1992 / Hoitoihin 2002 / simpat / 4 X ICSI, pitkällä kaavalla / 1 Tyttö / 1 hyperi / 4 X PAS joista aina nega / PAS hormonihoidoilla vko:lla 37 / siirto suoritettu 9.9.2008

Sinivatukka 39/36v / yritystä 2004 / Miehellä huippulaatuiset simpat ja itselläkin kaiken pitäisi olla ok / km 2004, 2005 /hoidot 2006 7 IUI 3 tuulimunaa / eka IVF vko 41, nega, 1olki pakkaseen/pas 2.12.

Snow White 38/39 v. / yritystä vuodesta 2002 / 6 ivf/icsiä pitkillä kaavoilla vuosina 2003-2007, joista yksi lapsi sekä alkuraskauden KM / miehellä heikohko sperma ja minulla huono vaste stimulaatiolle (ei koskaan mitään pakkaseen) / seuraava yritys ensi vuoden puolella?

Kris 35v. Yritystä ainakin 3 vuotta./Hoidot 2007 alk./ 3. IVF alkaa/ Lyhyt kaava jatkuu/ miehellä heikohkot simpat ja vähäinen määrä, itselläni ei selkeää syytä.

saru69 39/36v. Yritystä 4-vuotta, joista reilu vuosi hoitoja: takana yksi inssi=nega ja 1. IVF alkanut syyskuussa.

Vesiheinä 38/42. Lievä PCO, mies OK. Takana yritystä 9-vuotta ja lukuisia inssejä, yksi km. Ensimmäisestä IVF:stä menneeltä syksyltä plussa=tuulimuna. Seuraavaksi PAS helmikuussa 2009.

Tikru
38/36. Endometrioosi taustaa. Yritys aloitettu elokuussa 2004. Yksi inssi ja kolme IVF-hoitokierrosta. Ensimmäinen plussa viimeisestä hoidosta.

Plussanneet :heart:

Tikru70
Hillevi
Vaahtokarkki


Mies lähti juuri ajelemaan mökille 500 km päähän. Itse ajelen perästä ensi tiistaina 23.12. työpäivän jälkeen, samana päivänä on muuten ensimmäinen neuvola. Onpa koti hiljainen!

Ulkona on niin synkkä ja sateinen sää, että taidanpa keittää ison kupin teetä ja käpertyä nojatuoliin lueskelemaan kirjaa. Mukavaa lauantaita kaikille!

Tikru & pikkutikru 7+3
 
Hei, tuo TPO vasta-aine on kilpirauhasen toimintaan liittyvä vasta-aine. Oliko sullakin maaria kilpirauhasen vajaatoiminta todettu? Toinen vasta-aine tässä yhteydessä olisi fosfolipidivasta-aineet, jotka taas liittyy veritulppariskiin, mutta niiden koodi (tuo TPO:ta vastaava) on eri.

Osaa kertoa aiheesta ainoastaan omasta kokemuksestani. Eli mulla vasta-aineet lähes 1000,joten sun arvo ei mitenkään hurja korkea ole :LOL: Skaala on tässä laaja eli arvot saattaa olla isoja. NOrmaali viitearvo alle 60.. Minun tapauksessani se tarkoittaa, että kilpirauhasen vajaatoiminnan syynä on juuri nuo oman elimistön kehittämät vasta-aineet, käytännössä tila nimeltä autoimmunityreoidiitti. Se tarkoittaa että kilpirauhasen vajaatoiminnan aiheuttaa tulehdus, jossa oma kilpirauhanen on "hyökännyt" omaa kudosta vastaan ja tuhoaa itse itseään. Kuulostaa dramaattiselta, mutta ei sitä tietenkään oireina ole. Mutta lapsettomuuteen nämä autoimmunipuolen jutut saattaa vaikuttaa siten, että vasta-aine reaktion ollessa kyseessä oma kudos hyökkää muuallakin omaa kudosta vastaa eli esim. hylkimällä omaa kudosta peräisin olevaa alkiota. Vasta-aineet kertoo siis juuri siitä, että tietyn tilan aiheuttaa käsittää elimistön oma toiminta omaa kudosta vastaan = maallikon yleistys. Jos sulla maaria ei ole todettua kilpirauhasjuttua niin sitten en osaa yhtään sanoa. Tämä kuulostaa tosiaan ehkä dramaattiselta, mutta suurin osa naisista tulee raskaaksi ihan normaalisti.

MInun lääkärini suostui ottamaan mukaan kortisonilääkityksen, mutta ei kyllä perehtynyt tarkemmin näihin vasta-aineasioihin tässä yhteydessä, se otettiin mukaan kilpirauhasjuttujen vuoksi ihan yleisesti. Hänen mukaansa käytäntö ei ole Suomessa vielä vakiintunut, mutta sitä käytetään silti jonkin verran. Jännä on kuulla, miten eri lailla klinikat näitä asioita hoitavat, kuulostaa siltä että muualla tosiaan paneudutaan huolellisemmin tähänkin puoleen.

Huh, olipa romaani. Mutta Maaria, hyvä että arvo on selvitetty ja kortisoni on kuitenkin mahdollinen apu kiinnittymisen tueksi.

Joulumieltä kaikille!
 
Heippa !
Kyllä minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, ollut jo n. 10 vuotta. Luin netistä että arvon pitäisi olla alle 10. Ja minulla on 210.
Minun kilpirauhasesta löydettiin "patti" ja siitä otettiin ohutneula näytteet, ultra tutkimuksia on tehty vähän väliä, ettei tule mitään yllätyksiä. Papereissa lukee, että minulla on krooninen tulehdus.
Minun lääkäri ei suostunut antamaa ennen kortisooni lääkitystä, kun arvot piti mitata ensin.
t.maariaa :wave:
p.s. kiitos kun vastasit !!!
 
Sopiiko joukkoon vielä yksi:

40v/42v / hoidoissa keväästä 2007, miehellä vähän ja laiskoja siittiöitä/ 2 ICSI, 1. kerralla 2 pv. ikäiset alkiot -> kaikki negaa, 2. kerralla 3 pv. ikäiset alkiot eivät elinkelpoisia. Odotetaan Felicitaksen siittiö-DNA-tutkimusta (ehkä tammikuussa), jonka jälkeen mietitään uudestaan, mitä tehdään. Jos DNA-vaurioita, ei nykyisiä hoitoja kannata jatkaa.

Voimat on aika vähissä. Luopuminen ottaa koville. :'(
 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Tervetuloa Electra mukaan! Kovan tien olette tekin kulkeneet. Toivotaan, että uusi vuosi toisi tullessaan sen ihanimman yllätyksen.

Minulla on huomenna ensimmäinen neuvola, sen jälkeen käyn pyörähtämässä työpaikalla. Sitten onkin aika hypätä autoon ja ajella kohti mökkiä. Siitä alkaa vihdoin joulurauha!

En taida ehtiä tänne kurkkaamaan ennen sitä, joten oikein lämpöistä ja tunnelmallista joulua kaikille!

Kohta loppuu kiire, lento
- alkaa Joulun aika rento.
Hiljaisuutta kuulostele,
nuku, syö ja nautiskele :)
Kunnossa on silloin kuosi
kun taas alkaa uusi vuosi!

Tikru & pikkutikru 7+5 :xmas:
 
Täältä taustalta toivotan teille kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2009 !
Kaikille PLUSSANNEILLE hirmuisesti onnea ! Olen teidän puolesta NIIN iloinen :wave:

Lumienkeli
Istuu hiljaa lumessa,
kuun hohde kasvoillaan
Katsoo kohti taivasta,
lumipeitto suojana,
pakkanen hänet kaunistaa,
timantit päälle varistaa
Hän luonamme on,
enkeli pienoinen,
lumesta me teimme sen.



:heart: della Jannika
 
Hyvää joulun aikaa ihan jokaiselle ja tervetuloa pinoon Electra!

Tumma taivas jouluyönä,
tähdet tuikkii valovyönä.
Ilmassa on ripaus taikaa,
rauhallista joulunaikaa!
Loistaa kuu ja illan tähti,
tontut ne hämyssä liikkeelle lähti.
Minne vain kulkee tonttujen retki,
siellä on ilon ja riemun hetki!
Kun taivas on tumma ja pohjoisesta tuulee,
silloin enkelin laulun kuulee.
Se rakkautta ja lämpöä koteihin laulaa,
ja kaikille toivottaa joulurauhaa.

Lämpimin jouluterveisin,
hyvävointinen Hillevi 5+6
 
Plussatuullia uudelle Vuodelle!

Hei vaan pitkästä aikaa, tulin vilkaisemaan mitä tänne kuuluu..
Isot halaukset Hilleville, Vaahtokarkille ja Tikrulle plussista! Kiva lukea onnistumisista. Se antaa meille muillekin voimia ja uskoa näihin hoitoihin. :hug:

Itse kävin ennen joulua vielä sillon kun piti tehdä se pas. johon ei selvinnytkään yhtään siirrettävää alkiota, niin vasta-ainekokeissa. Lisäksi otettiin hyytymistekijät. Mieheltä otettiin samassa yhteydessä hormoniarvot. Pyysin näitä kokeita aiemmin jo, mutta lääkäri totesi, että ne voitaisiin katsoa myöhemmin. Itseäni ihmetytti tuolloin se, että onko tosiaan tarkoitus ensin rahastaa ne julkisen puolen tarjoamat kolme hoitoa (meidät on siirretty julkiselta yksityiselle) ja sen jälkeen, kun ja jos asiakas jatkaa yksityisellä, niin sitten otetaan kokeita ja selvitellään syitä tarkemmin... :whistle: Itsestä tuntuisi vähän järkevämmältä tutkia jo alkuvaiheessa syitä ja tehdä siitä johtopäätöksiä hoidon suhteen.

Noh, nyt kumminkin ollaan menossa tammikuun 12pv kuulemaan noiden kokeiden tulokset ja aloitellaan sitten neljättä ivf.hoitoa.

Oikein rauhaisaa ja rentouttavaa vuoden vaihdetta kaikille!
 
Kaikille tämän pinon naisille plussakasta uutta vuotta! :heart: :heart:

Kiitos paljon Kris onnitteluista. :) Toivottavasti jotain tilannettanne valaisevaa selviäisi testituloksista. oikein paljon onnea teille neljännelle kierrokselle!

Meillä on perjanataina varhaisultra ja kun ei oireet ole yhtään lisääntyneet, pelottaa ettei mitään asukasta olekaan...

Hillevi, 7+0
 
Kiitos Kris haleista ja onnitteluista. Teilläkin hoidot jatkuvat, toivotaan että uusi vuosi tuo tullessaan sen, mitä jo pitkään olette toivoneet. Hyvä, että pääsitte testeihin.

Meilläkin on Hillevi perjantaina ultra, toivon teille oikein ihania ultrakuulumisia. Varhaisultrahan meillä tehtiin pari viikkoa sitten 7+1, sydän löi lujasti, mutta alkion koko vastasi vain viikkoja 6+1. Toivotaan, että pikkuinen olisi ottanut kasvuspurtin ja kaikki olisi kunnossa huomisessa uusinta ultrassa. Jännittää... :ashamed:

Toivotaan, että tästä vuodesta 2009 tulee loistava vuosikerta ja saadaan paljon plussia vihdoin tähän ketjuun.

Tikru + pirpana 9+1
 
Nyt on aika mennyt ihan vaan joulu ym hössötyksiin. Jahkä tämä vuosi pyörähtää kunnolla käyntiin, niin enköhän ehdi taas tännekin enemmän. Tsemppiä Tikrulle, Hildelle ja Vaahtikselle!!!

Tervetuloa joukkoon, Electra! Toivon teille voimia jatkaa hoitoja, vaikka välillä se tuntuu niin mahdottoman raskaalta :hug:

Kris, olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi noista vasta-aineiden ym tutkimisesta ennen hoitoja. Minäkään en millään sitten ymmärrä, miksei niintä voida tutkia ensin ja vasta sitten alkaa polttaa raha hoitoihin. Meillekään ei lääkäri lämmennyt vielä näiden kahden hoiton jälkeen niille kokeille, mutta oli kuitenkin sitä mieltä, että ne kannattaa ottaa ennen yksityiselle siirtymistä. Ja ihan varmasti ne myös otetaan, mikäli kolmas hoitokaan nyt sitten ei tuota tulosta, siitä kyllä aion pitää huolen.

Jaksuja ja voimia kaikille!!! :heart:
 
Toivottavasti kuullaan kivoja kuulumisia ultrista Hilleviltä ja Tikrulta :heart:

Electra, mistä syystä teillä tehdään tuo siittiöiden dna-testi? Kuten kerroin, meillä on tosi nihkeästi suhtauduttu kaikkiin testeihin. Klinikka tekee vain naikkarin ohjeen mukaisesti ivf.paketin.. kolme hoitoa. Nyt ne on tehty ja nyt sitten kun suunnitellaan neljättä ivf.hoitoa, ollaan klinikalla valmiita tekemään mitä minä haluan tai ehdotan. Oletteko helsingissä hoidossa?
 
Hei,
Me nähtiin pienen sydämen syke ultrassa vähän epämääräisen muotoisessa alkiossa, ultralaite oli aika epätarkka ja alkio kohdun seinän vieressä. Kahden viikon kuluttua katsotaan uudelleen ja toivotaan että alkio on kasvanut, sitten kuulemma voi vähän hengähtää. Ollaan oikein tyytyväisiä nytkin :)

Teille kaikille oikein plussakasta vuotta!
Hillevi 7+2
 
Heippa ja oikein rentouttavaa alkanutta viikonloppua.

Onnea Hillevi pikkuisen :heart: :n lyönneistä. Eikö ole huikea näky? Ei kannata olla hurjan huolissaan tuosta ekasta varhaisultrasta, näin voi sanoa ainakin nyt omasta kokemuksesta. Tuossa 7 viikolla alkio on niin älyttömän pieni, että virheitä sattuu usein mittauksessa ja ultranäkyvyyskin on vähän sitä sun tätä. Yritä ottaa ihan rauhassa nyt pari viikkoa, niin pikkuisen on hyvä kasvaa.

Me voimme vihdoin hieman hengähtää helpotuksesta. Siellä se meidän pikkuinen heilui kun heinämies tämän päivän ultrakuvassa. Pirpana oli totisesti laittanut vipinää kasvuun ja vastasi nyt täysin viikkoja.

Nyt sitten vain odotellaan seuraavaa plussaa tähän pinoon. Peukut, varpaat ovat kaikki pystyssä.

Tikru+pirpana 9+2

 
Heippa!
Mahtuisiko vielä porukkaan mukaan yksi 35 rajapyykin ylittänyt?

Meidän historia:
35/41/ 4. vuosi yritystä alkoi juuri, hoidoissa 12/06 alkaen, pco tyyppiset munasarjat, toinen tuuba tukossa, ei omaa kiertoa/mies ok/1xIUI -> nega/1. IVF: vain 1 kypsä solu + hyperi -> nega/2. IVF: ei yhtään solua + endolöydös. Nyt odotellaan maaliskuun IVF -hoitoa, joka käytönnössä lasketaan nro 2:ksi, kun lokakuun hoidossa ei päästy hedelmöitykseen asti.

Tällä hetkellä käytän Divinaa. Mahtaako muilla olla siitä kokemusta? Lääkäri tuumasi, että oviksen tikuttaminen sen aikana on turhaa. En edes tajunnut pieleen menneen hoidon pettymykseltäni kysyä, että miksi. Totesi kyllä, että raskaaksi saa tulla, jos on tullakseen.

Ihana on ollut lukea teidän raskautuneiden kokemuksia! Saa vähän toivon kipinää vahvemmaksi myös omalla kohdalla. Lämpimät onnittelut teille! :flower: :flower: :flower:

Kaiken kaikkiaan on kyllä tekemistä, että kestää tsemppi päällä tämän asian kanssa... Edes takas menee fiilikset: antaa olla koko touhu vs. en anna vielä periksi! Tänään käytiin 3 v. synttäreillä ja just nyt tuo en anna vielä periksi -tunne on voimakkaampana. =)

Plussarikasta uutta vuotta kaikille!
Sitris
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kris:
Electra, mistä syystä teillä tehdään tuo siittiöiden dna-testi? Kuten kerroin, meillä on tosi nihkeästi suhtauduttu kaikkiin testeihin. Klinikka tekee vain naikkarin ohjeen mukaisesti ivf.paketin.. kolme hoitoa. Nyt ne on tehty ja nyt sitten kun suunnitellaan neljättä ivf.hoitoa, ollaan klinikalla valmiita tekemään mitä minä haluan tai ehdotan. Oletteko helsingissä hoidossa?
Ekassa ICSI:ssä Väestöliitossa saimme useita alkioita, jotka kaikki siirrettiin 2 pv:n ikäisinä (1 tuore + 2 PAS), olivat 4-3-soluisia. Kaikista tuli negaa.

Erinäisten vaiheiden jälkeen vaihdettiin Felicitakseen, jossa alkoita kasvatettiin päivän pidempään. 2 päivän kuluttua elossa oli 4 alkiota, 3. päivänä alkiot olivat kuolleet tai kuolemaisillaan, joten niitä ei kannattanut siirtää. Lääkäri epäili, että on mahdollista, että edellisessä siirrossa alkiot ovat saattaneet myös hyytyä 2 päivän jälkeen, koska kaikki raskaustestit olivat negatiivisia.

Kun tutkitaan siittiöiden DNA-vaurioita, sen perusteella päätellään, johtuisiko alkioiden elinkelvottomuus siittiöiden DNA-vaurioista. Jos näin on, ei hoitoja kannata jatkaa ainakaan omilla siittiöillä. Miehellä on vähän ja huonosti liikkuvia siittiöitä. Mun puoleltani hedelmällisyyden pitäisi olla kunnossa. Munasolujen DNA-vaurioita ei voi kuitenkaan testata, joten vielä jää arvoitukseksi, johtuisiko tämä mun munasoluista.

Hoidoissa ollaan Helsingissä.
 
Listamme

Vaahtokarkki 36/34 v / yritystä 6/2007 /selittämätön, kilpirauhasen vajaatoiminta, siittiöt ei pääse munasoluun /2xICSI, 1 PAS, josta +.

Jäyhis 36/35 v / yritystä 11/2006 / rakenteelliset viat ja miehen laiskat simpat. Kolmas IVF/ICSI -hoito alkamassa alkuvuodesta.

Hillevi
44/45v / yritystä 2003 / ikä + miehellä normaalia vähemmän normaalimuotoisia simppoja / 3 IUI, 2 IVF omilla ja 1 IVF lahjamunasoluilla, kaikista negaa / akupunktio, IVF marraskuussa, PP10, testaus 12.12.

Saara10 41/44 v / yritystä kevät/2007 / miehen simpat / 1 ICSI-hoito lokakuussa, haamuplussa, 2 ICSI suunnitteilla

Jannika07 37v/33v / yritystä kevät /2003/lievä PCO(kierto epäsäännöllinen) , mies kunnossa/ 3IU, 1IVF , 6PAS/KU 08/07 ja KM 02/08

maaaria 38(39)/37 v /yritystä 03/04 / kilpirauhasen vajaatoiminta ja miehellä vähänlaisesti normaali muotoisi siitiöitä, selittämättömiä, hoidot v. 2005

Sitruunapommi
37/45v / luomuilua vuodesta1992 / Hoitoihin 2002 / simpat / 4 X ICSI, pitkällä kaavalla / 1 Tyttö / 1 hyperi / 4 X PAS joista aina nega / PAS hormonihoidoilla vko:lla 37 / siirto suoritettu 9.9.2008

Sinivatukka 39/36v / yritystä 2004 / Miehellä huippulaatuiset simpat ja itselläkin kaiken pitäisi olla ok / km 2004, 2005 /hoidot 2006 7 IUI 3 tuulimunaa / eka IVF vko 41, nega, 1olki pakkaseen/pas 2.12.

Snow White 38/39 v. / yritystä vuodesta 2002 / 6 ivf/icsiä pitkillä kaavoilla vuosina 2003-2007, joista yksi lapsi sekä alkuraskauden KM / miehellä heikohko sperma ja minulla huono vaste stimulaatiolle (ei koskaan mitään pakkaseen) / seuraava yritys ensi vuoden puolella?

Kris 35v. Yritystä ainakin 3 vuotta./Hoidot 2007 alk./ 3. IVF alkaa/ Lyhyt kaava jatkuu/ miehellä heikohkot simpat ja vähäinen määrä, itselläni ei selkeää syytä.

saru69 39/36v. Yritystä 4-vuotta, joista reilu vuosi hoitoja: takana yksi inssi=nega ja 1. IVF alkanut syyskuussa.

Vesiheinä 38/42. Lievä PCO, mies OK. Takana yritystä 9-vuotta ja lukuisia inssejä, yksi km. Ensimmäisestä IVF:stä menneeltä syksyltä plussa=tuulimuna. Seuraavaksi PAS helmikuussa 2009.

Tikru
38/36. Endometrioosi taustaa. Yritys aloitettu elokuussa 2004. Yksi inssi ja kolme IVF-hoitokierrosta. Ensimmäinen plussa viimeisestä hoidosta.

Electra 40v/42v / hoidoissa keväästä 2007, miehellä vähän ja laiskoja siittiöitä/ 2 ICSI, 1. kerralla 2 pv. ikäiset alkiot -> kaikki negaa, 2. kerralla 3 pv. ikäiset alkiot eivät elinkelpoisia, tulossa Felicitaksen siittiö-DNA-tutkimukset

Sitronella 35/41/ 4. vuosi yritystä alkoi juuri, hoidoissa 12/06 alkaen, pco tyyppiset munasarjat, toinen tuuba tukossa, ei omaa kiertoa/mies ok/1xIUI -> nega/1. IVF: vain 1 kypsä solu + hyperi -> nega/2. IVF: ei yhtään solua + endolöydös, odotellaan maaliskuun IVF -hoitoa

Plussanneet :heart:

Tikru70
Hillevi
Vaahtokarkki


 
OIKEIN hyvää vuotta 2009!

Päivitin juuri tietojamme listalla. Samalla lisäsin teidät, Electra ja Sitronella, listalle. Meillä oli tosi hyvä loppuvuosi ja kolme pinon jäsentä plussasi. Toivottavasti tänä vuonna saldo on vieläkin parempi!

Ihana kuulla teidän Tikru ja Hilde kuulumisia, etenkin kun ne ovat hyviä. Kovasti toivon teille mitä parhainta jatkoa loppuun saakka!

Pidetään kiinni Toivon liepeistä!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Saara10:
Listamme

Vaahtokarkki 36/34 v / yritystä 6/2007 /selittämätön, kilpirauhasen vajaatoiminta, siittiöt ei pääse munasoluun /2xICSI, 1 PAS, josta +.

Jäyhis 36/35 v / yritystä 11/2006 / rakenteelliset viat ja miehen laiskat simpat. Kolmas IVF/ICSI -hoito alkamassa alkuvuodesta.

Hillevi
44/45v / yritystä 2003 / ikä + miehellä normaalia vähemmän normaalimuotoisia simppoja / 3 IUI, 2 IVF omilla ja 1 IVF lahjamunasoluilla, kaikista negaa / akupunktio, IVF marraskuussa, PP10, testaus 12.12.

Saara10 41/44 v / yritystä kevät/2007 / miehen simpat / 1 ICSI-hoito lokakuussa, haamuplussa, 2 ICSI suunnitteilla

Jannika07 37v/33v / yritystä kevät /2003/lievä PCO(kierto epäsäännöllinen) , mies kunnossa/ 3IU, 1IVF , 6PAS/KU 08/07 ja KM 02/08

maaaria 38(39)/37 v /yritystä 03/04 / kilpirauhasen vajaatoiminta ja miehellä vähänlaisesti normaali muotoisi siitiöitä, selittämättömiä, hoidot v. 2005

Sitruunapommi
37/45v / luomuilua vuodesta1992 / Hoitoihin 2002 / simpat / 4 X ICSI, pitkällä kaavalla / 1 Tyttö / 1 hyperi / 4 X PAS joista aina nega / PAS hormonihoidoilla vko:lla 37 / siirto suoritettu 9.9.2008

Sinivatukka 39/36v / yritystä 2004 / Miehellä huippulaatuiset simpat ja itselläkin kaiken pitäisi olla ok / km 2004, 2005 /hoidot 2006 7 IUI 3 tuulimunaa / eka IVF vko 41, nega, 1olki pakkaseen/pas 2.12.nega.

Snow White 38/39 v. / yritystä vuodesta 2002 / 6 ivf/icsiä pitkillä kaavoilla vuosina 2003-2007, joista yksi lapsi sekä alkuraskauden KM / miehellä heikohko sperma ja minulla huono vaste stimulaatiolle (ei koskaan mitään pakkaseen) / seuraava yritys ensi vuoden puolella?

Kris 35v. Yritystä ainakin 3 vuotta./Hoidot 2007 alk./ 3. IVF alkaa/ Lyhyt kaava jatkuu/ miehellä heikohkot simpat ja vähäinen määrä, itselläni ei selkeää syytä.

saru69 39/36v. Yritystä 4-vuotta, joista reilu vuosi hoitoja: takana yksi inssi=nega ja 1. IVF alkanut syyskuussa.

Vesiheinä 38/42. Lievä PCO, mies OK. Takana yritystä 9-vuotta ja lukuisia inssejä, yksi km. Ensimmäisestä IVF:stä menneeltä syksyltä plussa=tuulimuna. Seuraavaksi PAS helmikuussa 2009.

Tikru
38/36. Endometrioosi taustaa. Yritys aloitettu elokuussa 2004. Yksi inssi ja kolme IVF-hoitokierrosta. Ensimmäinen plussa viimeisestä hoidosta.

Electra 40v/42v / hoidoissa keväästä 2007, miehellä vähän ja laiskoja siittiöitä/ 2 ICSI, 1. kerralla 2 pv. ikäiset alkiot -> kaikki negaa, 2. kerralla 3 pv. ikäiset alkiot eivät elinkelpoisia, tulossa Felicitaksen siittiö-DNA-tutkimukset

Sitronella 35/41/ 4. vuosi yritystä alkoi juuri, hoidoissa 12/06 alkaen, pco tyyppiset munasarjat, toinen tuuba tukossa, ei omaa kiertoa/mies ok/1xIUI -> nega/1. IVF: vain 1 kypsä solu + hyperi -> nega/2. IVF: ei yhtään solua + endolöydös, odotellaan maaliskuun IVF -hoitoa

Plussanneet :heart:

Tikru70
Hillevi
Vaahtokarkki
 
Päivitin omalta osaltani tilanteen.
Maaliskuuhun tuntuu olevan hirveen piiitkä aika :/ ei jaksais odottaa.
Kävin eilen ystävän luona jolla 2 pientä ivf-poikaa, aika ihania jässiköitä :heart: saispa oman...
Hilleville onnittelut sykkeestä, varmasti mieltä liikuttava näky.
Tikru70lle myös onnittelut pikku "heinämiehen" näkemisestä, ihanaa että pikkuinen oli kasvanut oikeisiin mittoihin.
Tervetuloa Sitronella ja Electra.
:wave:
 
Electra, tosiaankin meillä näyttää olevan aika samankaltainen tilanne. Meillä on alkioita siirretty ties kuinka monta, ja kaikki on ollut negaa. Ja nyt vikassa hoidossa alkioita viljeltiin pidempään ja todettiin niiden hyytyvän alkuunsa.. Kahdessa ekassa hoidossa sulatus tehtiin aamulla ja siirrot iltapäivällä.. Mutta nytkin meillä vain testattiin veritestillä itseltäni ne vasta-aineet ja hyytymistekijät ja mieheltä hormonitasoa.. :eek: Missähän vaiheessa meillä tuota dna-testiä pitäs tehdä.. Meillä on myös lääkärin mukaan ongelmana miehen siittiöt ja niiden vähyys ja liikkuvuus.. Olemme samassa paikassa hoidossa. ;)
 

Yhteistyössä