3-vuotiaiden äidit

  • Viestiketjun aloittaja Kirsi -74
  • Ensimmäinen viesti
Meidän neito täytti 3v maaliskuussa. Pieni on, juhannusaaton aattona käytiin kasvuseurannassa neuvolassa ja 3v3kk mitat ovat 91cm ja 11,5 kg. Mutta koosta huolimatta hyvin kehittynyt ja erittäin leikkiväinen neiti. Ihana kuopuksemme!!!
 
Toukokuun alussa tuli tytöllä 3 vuotta täyteen. Mitat olivat "hurjat" 92 cm ja 12,5 kg. On kyllä syntynytkin pienikokoisena ja kulkenut omaa alakäyräänsä tasaisesti. Reipas ja tempperamentikas tyttö, välillä leikit raisuja poikaleikkejä, välillä taas niiiiiiin neitimäinen mekkojen vaihtoineen ja tukan laittoineen kaikkineen...Syö huonosti, senpä takia tainnut pysyäkin tuommosena sirpakkeena. :heart:
 
nitkula
Meidän poika täyttää 3 heinäkuussa, joten neuvolassa ei olla vielä käyty. Näyttää että pituutta olisi tullut aika paljon, mutta paino pyörii varmaan jossain 12 kilon paikkeilla. Tuon painon takia oltiin seurannassakin, mutta kaksivuotiaana saatiin "vapautus" kun käyrä ei enää laskenut vaan meni vaakasuoraan :) Oon kyllä itse ollu aina sitä mieltä että poika on vaan rakenteeltaan hoikka, niin kuin minäkin olen ollut. No, saapa nähdä antaako tuo meidän vesseli tehdä mitään mittauksia neuvolassa vapaaehtoisesti...
 
Tchibo
Meillä poika täytti huhtikuun viim. päivänä kolme enkä ole tiennyt, että neuvolassakin olisi pitänyt käydä! Olemme asuneet ulkomailla aiemmin enkä oikein näköjään tunne täkäläistä käytäntöä. No, varasin hänelle nyt ajan neuvolaan.

Hän on oikein reipas pikkumies, pituudeltaan nyt noin 103cm ja painaa 17kg. Talvi oli rankka: ilmaston muutos Suomeen muuton myötä aiheutti neljä korvatulehdusta, joista viimeisin oli bakteerin aiheuttama todella paha tulehdus eri puolilla päätä. Hän joutui suonensisäiseen lääkitykseen ja oli todella vakavassa tilassa. Sen jälkeen leikattiin kitarisa ja huuhdottiin poskiontelot ja siihen loppui sairastelu.

Elokuussa hän aloittaa päiväkodissa puolipäiväisesti vuotta vanhemman veljensä seurassa, mikä tuntuu hänelle tosi hyvältä. Tähän asti hän on ollut mummolassa, missä jatkaa nyt iltapäivät.
 
Pupsi Simmu-Imukka
tyttö täytti helmikuussa 3 vuotta. Mitat oli 92 cm ja 13,2 kg. Ensimmäisen ikävuotensa oli painotarkkailussa moninaisten ruoka-aine -allergioiden vuoksi, mutta nyt on jo ikätovereidensa kokoinen.

Pikku-prinsessa löytyy välillä ja välillä kaikesta uhmaava tuholainen, mutta se taitaa kuulua tähän ikään...
 
Bonehill
Meillä kuopus täyttää heinäkuun 5. kolme vuotta. Neuvola-aika on vasta elokuulle lomien takia, sitten vasta tiedetään tarkat mitat. Pieni sirppanahan tuo on aina ollut.
 
Juuh, 13.4.02 on meitin esikko syntyny :wave: 3v. tarkastukses oli 99cm ja 17.5kg, nyt on siitä taas kasvettu ihan hurjasti, koska 100cm vaatteet on pieniä, etenkin housut. :x Ens kuussa tää miehenalku tulee toisen kerran isoveljeksi :heart:
 
son
Meidän nuorempi tyttö täyttää joulukuun 3päivä 3vuotta että sitten vasta tiedetään tarkat mitat.Viime yönä oli ekaa kertaa ilman yö vaippaa ja pysyi koko yön kuivana kun kävi yöllä uhden kerran itse pissillä ja nytten on sitten toinen yö saa nähdä tuleeko vahinkoa,mutta täytyy toivoa että ei tule.
 
meillä täytettiin 3 v toukokuun lopussa. painoa on n.16 kg pituuttakin tarpeeksi (ei olla käyty juuri nyt neuvolassa) Ruoka maistuu useimmiten huonosti. Kuivaksi opittiin itse puoli vuotta sitten ilman opettelua. omaa tahtoa löytyy liiankin kanssa, mutta poika on kova auttamaan kotiaskareissa ja muutenkin. Nalle pun ja puuha pete ovar lempi videoita ja uimaan pitäis päästä järveen vaik olis kuin kylmä. =)
 
Tintti1010
meidän poika täyttää elokuussa kome ja tänhetkiset mitat on n. 87 cm ja 11 kg eli taitaa olla pienin näistä kolmivuotiaista :) Meidän pikkumiehestä tuli isoveikka toukokuussa ja kovasti on ollut äitin apurina hoitamassa vauvaa! :heart:
 
h-illa
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.06.2005 klo 09:38 Kirsi -74 kirjoitti:
Onko muita huhtikuussa 2002 synnyttäneitä? Täällä yksi... Poika kasvaa ja kehittyy. 3-vuotistarkastuksessa pituutta oli 101,5 cm ja painoo noin 17 kg.
aaaa \|O aaiikas iso lapsi! meillä painaa vissiin13-14 kiloo
 
Tammikuussa 02 syntynyt tyttö. Silloin oli neuvolassa 97.8cm ja 16kg. Kovasti on kyllä nyt venähtänyt puolen vuoden aikana!

Onkos kaikki muut jo yökuivia?? Meillä on päiväkuiva ollut nyt vuoden verran, mutta yövaippaa vielä tarvitaan. Muutamana yönä on vaippa ollut kuiva, mutta yleensä aina ihan märkä. Oisko jotain vinkkiä?? Vaikka ei kai tässä auta muu kuin odottaa että neiti on siihen valmis! Kun ihan suosiolla vaipan suostuu laittamaan :)

 
hinku harmailee
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.08.2005 klo 14:26 pöööö kirjoitti:
meillä tuli toukokuussa 3 vuotta täyteen ja samalla tuli pojasta isoveli....poika oli 100cm ja 13kg (ei kylläkään ihan samana päivänä pikkuveli syntynyt)
Teilläkin aika hoikka poika.. Ainakin minusta meidän poika näyttää hirmu hoikalta (100cm/16kg). Tietysti riippuu paljon ruumiinrakenteestakin.
 

Yhteistyössä