<3 USKOVAT ODOTTAJAT 2010 <3

6.1.10 tann :heart: tyttö 4150g ja 54cm
22.1.10 zizu
28.01.10 kiaralA
31.1.10 vihreäsateenvarjo

4.3.10 krokodiili :heart: tyttö 3.3.2010 3770g ja 50cm

9.3.10 myli
18.3.10 ilo81 :heart: poika 7.3.2010 3615g ja 50cm
26.3.10 Tiitu87

4.4.2010 wilhelmiina1979
8.4.10 pingviini100
9.4.10 rebecca80
10.4.10 feles
12.4-24.4.10 Donu

torakka

3.7.10 katmat
15.7.10 marie1981

17.9.10 roosamaria69
09/ 2010 salmiakkiruutu
10.10.2010 miukatti
 
:attn: huhuu? mitä muille kuuluu? :wave:

täällä voidaan paksusti ja isoa vauva on odotettavissa ainakin mahan koon perusteella, pääsen nyt loppukuusta äitiyspolille lääkärille keskustelemaan tulevan synnytyksen kivunlievityksestä kun sain edellisessä synnytyksessä allergisenreaktion spinaalista ja epiduraalissa on samaa vaikuttavaa ainetta, ihan mukava käydä siellä kun kyllähän tuo tuleva koitos hieman mietityttää, vaikkakin ilmankipuahan synnytksestä ei tietenkään voikaan selvitä mutta onhan se aina kivempi jos niihin kipuihin jotain helpotusta on tarjolla..

Raamatussahan sanotaan että kivulla olet maailmaan lapsesi synnyttävä ja monet ovat raskautesi vaivat..että tähän kun valmiiksi asennoituu, niin kyllä se siskot siitä sitten :heart:

siunauksin ilo ja poju rv 30+3
 
Krokodiili
Kyllä me täällä ollaan muutkin. Itsellä vähän työ vielä haittaa harrastuksia, ei ehdi hengailla täällä netissä.... Vielä on 12 arkiaamua ennen äitiyslomaa. Toivon, että jaksan olla loppuun asti nyt töissä.

Ja on tod. näk. sama homma kuin Ilo81:llä, että iso vauva tulee. Harkitsen pelkosektiota, ovat luvanneet tehdä jos päädyn siihen. Mutta en tiedä.

Siu, kamut.
terv. Krokodiili 32+4
 
tannn
Terve! :)

Pitkästä aikaa pääsen konelle. :)

Meille syntyi 6.1.10 suloinen tyttö vauva ja strategiset mitat oli 54cm ja 4150g. Tyttö oli tulossa naama edellä ulos, joten siinä sitten päädyttiin hätäsektioon ja nyt haavaa paranellaan kotona. Kävin toissa päivänä näyttämässä haavaa ensiavussa ja sain antibiootti kuurin kun se oli tulehtunut. Kyllä on tän haavan takia monen monet itkut itketty kun välillä sattuu niin paljon, mutta kun kattoo sitä lahjaa minkä on saanu niin enään ei niin pahalta tunnu. Tyttö ei vielä oo löytäny mitään rytmiä, viime yönä valvottiin puoli 5 asti. mut eiköhän se parin viikon päästä sitten jo oo hiukan toisenlaista. :) Onneks äiti lupas tulla 2 seuraavaks yöks valvoon tytön kanssa.

Kyllä se elämä muuttu niin paljon heti kerralla että, mutta kaikki on hyvin ja kiitollisia ollaan tästä lahjasta. :heart:

Miten muilla sujuu? on olllu hiljasta palstalla.. :D Voimia kaikille ja hyvää viikonlopun alkua!
:flower: :hug:

Tannn ja minttu 9vrk
 
tannn
Kiitoksia onnitteluista.. =) Kyllä tää arki on sitten ihmeellistä. Viime yö meni hyvin nukkuen, rappukäytävässä oli poliisit vieraillu ja minä vaan nukuin ihan tietämättömänä kaikest. =) aamulla ihana herätä valmiiseen aamupala pöytään ja alottaa päivä virkeenä. :p kiitos vaa äitille.
Kaikille hyviä vointeja ja onnea odotukseen! :) :flower: :hug:

Joo, vauva oli tosiaa aika pitkä ja muutenkin yllättävän iso, maha ei meinaan antanu yhtään sellasii viitteitä et olis noin iso vauva tulos, mut onneks kuitenkin saatiin ulos ettei jääny masuun. :p

Tannn ja minttu 10vrk
 
Onnea tytöstö tannn! :)

Täällä viikkoja huomenna tasan 38. Viime viikolla kävin äitipolilla ultrassa ja kokoarvio oli 3kg, nyt sitten torstaina taas uudestaan. Minullahan on tuo raskausdiabetes niin tarkkailevat ettei kasva liian isoksi vauveli. Iltainsuliinin aloitin edellisen äitipolikäynnin jälkeen.
Liitoskivut on yllättäen nyt helpottaneet, outoa kun ei moneen viikkoon pystynyt liikkumaan juuri ollenkaan ja nyt ei sitten yhtäkkiä juurikaan ole enää kipuja.
 
Onnea Tann! Sitä ei oikeasti osaa yhtään kuvitella miten elämä muuttuu, kun vauva tulee tuohon 24/7.

Mun LA on muuten 15.7.

Tänään oli neuvola ja sydän löi tasaisesti. Verenpaineet oli kovin matalat, se selittää sen miksi pyörryttää jatkuvasti.

Mullakin on töissä vähän stressiä ja miehellä kans, onneksi on kohta 1,5 viikon loma.

Omat viikot tuntuu tosi pieniltä, kun moni huitelee jo yli kolmenkymmenen tai ainakin kahdessa kympissä. Mutta kun merkkasin kesälomalistaan äippäloman alkamisen, niin silloin tuntui että viikkoja ei ole enään montaakaan jäljellä.

Marie 14+5
 
Tannn onnittelut tytöstä! :flower:

Uusille tervetuloa!

(.) Vatsa on kasvanut viimeisen viikon aikana hurjasti. Liikkeitä tuntuu niin paljon ja sellaisella voimalla, että ilmeisesti on menevää sorttia kuten esikoinenkin. Vaivoja on jonkin verran, mutta kuitenkin vähemmän kuin alkuun pelkäsin ja oletin. Ensiviikolla ultraan ja sitä seuraavalla neuvolaan. Taitaa olla sitten enemmän kerrottavaa kun nyt. :)

Siunattua alkanutta vuotta kaikille!

Donu ja Pikkuinen 27+1
 
Krokodiili
Olipas pinomme pudonnut!!

Olen toista päivää äityslomalla. Keskiviikkona oltiin synnytysvalmennuksessa, alkoi pelottaa ehkä entistä enemmän... Mutta ensi viikolla sovin taas ajan synnytyspelkokeskusteluun. Ja ensi viikolla on synnytyksen suunnittelu! (Jännittää, mutta odotan kovasti.)

Olisin täysin kypsä lapsen syntymään, en jaksa enää elämää jättimäisen mahan kanssa... Toivottavasti ei enää kovin montaa viikkoa tarvitse kitua.

terv. Kroko 35+1
 
voimia kroko<3 tiedän tuon tunteen :hug: meillä vkoja nyt 33+1 mutta vauva on iso, eilen ultrattiin kun mulla oli lääkäri ja tämän hetkinen koko arvio vauvalle oli 2400g, yöt varsinkin on hankalia tän jätti mahan kanssa eikä unta enään tahdo saada, mutta toivotaan että aika kuluis nopsaa =)

siunattua vkonjatkoa kaikille
ilo ja poju rv33+1
 
Täällä yksi alkutaipaleella oleva syyskuinen nelikymppinen. Voisin tännekin ilmoittautua, kun syksyn synnyttäjiä näyttää olevan vielä niin vähän. Toki vielä eletään tämän raskauden kanssa epävarmoja aikoja, mutta yritän uskoa, että pikkuinen jaksaa matkassa, kun sydänäänetkin jo ehdin nähdä :heart: !

Eli la. on 17.9.

Siunattua talven jatkoa kaikille :hug: !
 
tervetuloa roosamaria69 :flower: ja siunausta odotukseen<3

täällä heikotusta ja ihme sydämmen tykytyksiä:( varmaan jotain seurausta valvotuista öistä, meillä pienin ollu flunssassa ja itsellä nää raskausvaivat herättelee öisin monta kertaa :'( toivottavasti pian helpottas et sais joskus nukkua..onneks päästään pienelle lomalle kohta perheen kesken :)

mitä muille kuuluu?

siunausta kaikille ja mukavaa loppuviikkoa =)

väsynyt ilo ja poju rv 33+6
 
Kiitos Ilo, ollaan ihan eri vaiheessa raskautta, mutta mullakin taas vaikea yö, heräilin monta kertaa juomaan ja vessaan ja kääntyilemään kun mahassa möyrysi ja jomotteli. Kävin nimittäin eilen monen viikon tauon jälkeen jazztanssitunnilla, enkä tiiä oliko liikkeet raskautta ajatellen parhaasta päästä :ashamed: , mammajumppa vois olla parempi, mut en ole löytänyt sellaista mahdollisuutta täältä kotikaupungista.

Pahoinvointi on myös jatkuvaa ja väsymys, mikä johtuukin varmaan alhaisesta hemoglobiinista (111). Huomenna selviää tarkemmat verikokeet, onko syytä aloittaa rautakuuri.

Harrastan myös kuorolaulua, ja jotenkin siinäkin tuntui henki loppuvan, kun nenä on tukossa ja maha turvoksissa. Onnellinen silti olen oireista :heart:

Paljon iloa ja siunausta Ilolle :wave: ja muille taivaan isän lapsille =)
 
Krokodiili
Tervetuloa joukkoomme roosamaria 69. :flower: Vaikeista öistä pientä kokemusta täälläkin, en ole viikkokausiin nukkunut yli 2-3 tunnin yötä (ja pisin yhtämittainen unijakso on 30 min)... |O Haluan jakautua NYT!!

terv. Krokodiili 36+0
 
Tervetuloa mukaan joukkoon roosamaria. Nuo toiset ovat jo niin pitkällä raskaudessa, että kiva että joku muukin on vasta alkupuolella. Mulla puoliväli häämöttää.

Tänään on tullut verta nenästä 6 kertaa, siis ihan vuotamalla vuotanut. Oon vähän flunssassa, joten se kai aktivoi tuon vuodon. Edellisessä raskaudessa kärsin tästä enemmänkin.

Puolentoista viikon loma takana ja matkapahoinvointia tuli koettua. Että nyt näitä epänormaaleja oireta ilmenee sitten, muilla ne taitaa olla alkuraskaudessa jo.

Tänään tuli meidän tytön kuolemasta ja syntymästä vuosi. Oikeastaan sitä en ole paljon ehtinyt miettimään, lähipiirissä on nyt tosi paljon vakavia sairauksia, että mun ymmärrys on tippunut jo kauan aikaa sitten. Viime vuosi oli täynnä läheisten kuolemaa ja syöpää ja tää vuosi nyt on alkanut ihan samalla tavalla. Itseni takia en ole huolissani, mutta kun niin moni noista ihmisistä ei ole uskossa, niin se painaa.

Marie 17+0
 
Tervetuloa roosamaria!

Krokodiili :hug: Toivottavasti tilanne helpottuu!!!

Marie :hug:

Nukkuminen on täälläkin alkanut muuttua huonommaksi. Toivottavasti ei vielä pysyväksi vaivaksi muodostu. Esikoista odottaessa viimeiset viikot olivat tosi hankalia kun hyvää asentoa ei löytynyt vaikka tyynyjä oli runsaasti. Kääntyminen oli kamalaa ähinää ja puhinaa sen valtaisan mahan kanssa. Ja kääntyähän olisi pitänyt jatkuvasti jostain syystä...

Siunausta!

Donu ja Pikkuinen 29+2
 

Yhteistyössä