**3-kYMPPISET ENSIKERTALAISET, vol.4**

Huomenta.

Täytyy minunkin yhtyä siihen, että on tosi kiva kun pötkylä ja Iida-Liina käyvät kertomassa kuulumisiaan. Se antaa tunnetta siitä, että samaan porukkaan kuulutaan ja me muutkin päästään vielä odottavien puolelle kirjoittelemaan.
Iida-Liinan ultran siirtyminen varmasti koettelee kärsivällisyyttä. Pian se maanantaikin onneksi koittaa!

Hannele kyllä sinun pitäisi pystyä ihan luottavaisin mielin työterveyshuollossa kertomaan lapsettomuusasioista. Ne kuitenkin kysyy, että onko sinulla jotain mieltä askarruttavia kysymyksiä. Vaikea kai siinä olisi näin isoa asiaa jättää kertomatta. Eikä ole syytäkään olla kertomatta.

merilintu Hyvältä kuulostaa, että hormonit ovat auttaneet vähäiseen menkkavuotoon. Varmasti se on merkki siitä, että limakalvotkin ovat nyt vahvemmat ja mahdollisuudet paremmat :heart:

Heksu sinertävät rinnat kuulostaa hyvältä =)
lentoemo sinun itkeskelysi ja lihamielitekosi antavat todella aihetta jännäämiseen =)
Pidetään peukkuja!!

Minä sain taas eilen illalla selvän haamun /haalean viivan ovistestiin. Jotenkin tuntuu, että se ovis oli toissayönä, sillä eilen päivällä mahanpohjassa tuntui kirvelyä ja kirkasta vuotoa oli aika runsaasti. Katin ja Heksun rohkaisemana taidan kuitenkin vielä tänäänkin testata.
Näkyykö testissä haamu miten pitkään vielä ovulaation jälkeenkin?

Reipasta päivää!
 
9.1.
Kuumetta 35v...........kp10/23-26........yk17...............1. yhteinen
Lentoemo-76 31v......kp26/30-41.......yk3................1. yhteinen
Heksu76 31 v...........kp25/26............yk9(???)..........esikoinen
Leidi77 30v..............kp23/26-28........yk4................esikoinen
Tuizu 31v.................kp22/24?..........yk2..........
Tirlittan-75 32v.........kp21/30...........yk6..................esikoinen
Vaahtokarkki 35 v.......kp36/30............yk 7...........1. molemmille
Kati231 34 v..............kp12/28-40.....yk23................esikoinen
gitte 38v...................kp27/28.....................................esikoinen
Kummi 32v................kp26/31.......yk vajaa pari v......1. molemmille

Joulukuun plussat :heart:
Iida-Liina 32v.....yk pari vuotta......1.molemmille
 
10.1.
Kuumetta 35v...........kp11/23-26........yk17...............1. yhteinen
Lentoemo-76 31v......kp27/30-41.......yk3................1. yhteinen
Heksu76 31 v...........kp26/26............yk9(???)..........esikoinen
Leidi77 30v..............kp24/26-28........yk4................esikoinen
Tuizu 31v.................kp23/24?..........yk2..........
Tirlittan-75 32v.........kp22/30...........yk6..................esikoinen
Vaahtokarkki 35 v.......kp37/30............yk 7...........1. molemmille
Kati231 34 v..............kp13/28-40.....yk23................esikoinen
gitte 38v...................kp28/28.....................................esikoinen
Kummi 32v................kp27/31.......yk vajaa pari v......1. molemmille

Joulukuun plussat :heart:
Iida-Liina 32v.....yk pari vuotta......1.molemmille

Hei tytöt! Päivitin tuon listan, ja toivottavasti kaikkien päivät ovat oikein. Monilla on jännät päivät ihan nyt lähipäivinä. Hirmusti plussaonnea kaikille! + + + + + :whistle:

Ja synttärionnittelut Tirlittanille! :flower:

ON: Täällä kärsitään jälleen pms-oireista... :'(

Iloista päivää kaikille!
 
Morjens teille kaikille!
Oma napa:kp1/28 eli täti tuli kylään juuri äsken ja mukanaan toi kamalan migreenin,olo ei siis ole mukava.
Ensi viikon jälkeen sitten tikuttelen ovista,toivottavasti ensi kierrossa tärppäisi sitten ja saisin vauvan masuun kasvamaan,vaikka jouluvauva mulla on tarkoitus saada.

Miten teillä muilla on mennyt?
 
Moi kaikille!

Lentoemo, Iida-Liinan ultra taisi siirtyä ensi maanantaille jonkin paikallisen pyhäpäivän takia. Saadaan siis odotella ensi viikon alkuun niitä uutisia.

Gittelle :hug: . Koita kestää sen migreenin kanssa. On varmasti todella ikävää, kun ns. "tavallinenkin" päänsärky voi olla tosi lamauttava.

Itse aloitan huomenna taas clomien popsimisen, joten ensi viikolle on luvassa munarakkulan kasvujuilintaa. En malta odottaa... :LOL:

Lopuksi vielä Tirlittanille minultakin synttärionnittelut ja Leidille tsemppiä PMS:n kanssa. Juuri oli hesarissa juttu siitä, että melkein kaikki naiset kärsivät siitäkin vaivasta. Tai jospa kuitenkin oireet olisivat jotain muuta...

Nyt siivouspuuhiin...
 
MerilintuAi katos, mähän olin lukenutkin tuon Iida-Liinan viestin, mutta kun painin silloin pahoinvoinnin kanssa, niin eihän se aivoon mennyt... :D Hyvä kun toiset sentään ymmärtää mitä lukevat... Paljon ovispuhureita munarakkulaa kasvattamaan ja sitten hormonimyräkkä "räjäyttämään" esiin oikein terhakka ja yhteistyöhaluinen munasolu! :heart:

Gittelle :hug: migreenin vuoksi, mulla jo tää ajoittainen kuvotus tuntuu pilaavan elämän, niin että voin vain kuvitella miltä tuntuu painia migreenin kanssa.

Paitsi että tänään on mennyt jo paremmin, kuvotusta vain illalla ja silloinkin lähinnä pizzan vuoksi, niin että saattoi jo elää "normaaliakin" elämää

+++++++ :whistle:
 
11.1.
Kuumetta 35v...........kp11/23-26........yk17...............1. yhteinen
Lentoemo-76 31v......kp27/30-41.......yk3................1. yhteinen
Heksu76 31 v...........kp26/26............yk9(???)..........esikoinen
Leidi77 30v..............kp24/26-28........yk4................esikoinen
Tuizu 31v.................kp23/24?..........yk2..........
Tirlittan-75 32v.........kp22/30...........yk6..................esikoinen
Vaahtokarkki 35 v.......kp37/30............yk 7...........1. molemmille
Kati231 34 v..............kp13/28-40.....yk23................esikoinen
gitte 38v...................kp28/28.....................................esikoinen
Kummi 32v................kp27/31.......yk vajaa pari v......1. molemmille
Bella77 30v...............kp13/30........yk4...............esikoinen

Joulukuun plussat
Iida-Liina 32v.....yk pari vuotta......1.molemmille

Heippa tytot!
Huomasin etten ollut viela laittanut nimeani listaan,joten siella se nyt on! Tikku ei ole viela nayttanyt ovulaatiota, kirkas vuoto alkoi tanaan aamulla, lahella taitaa olla. Mies kotona ja vauvan teko paivia! :heart:
 
Huomenta teille kaikille!

Oma napa:kp2/28 ja kovasti jo odottelen,että täti lähtee pois kylästä.

Meillä on tänään perunkirjoitus ja tulee sen takia kovasti mieleen äitini kuolema lokakuulla,vaikeaa on vielä,mutta ei niin aina.Äitini oli sellainen äiti että olisi ansainnut äitienpäivä mitalin itselleen,auttoi meitä lapsiaan kaikissa asioissa ja puhuin hänen kanssaan kaikista asioista.Äidistäni olisi tullut ihana mummi,mutta ei ehtinyt hän kokea sitä,sanoi vain,että on taivaassa mummina pitämässä huolta tulevista lapsen lapsistaan.

Miten teillä muilla menee?

Mukavaa viikonloppua teille kaikille :wave:
 
Kyllä nuo lentoemon pahoinvoinnit kuulostaa aika lupaavilta. Jos sinulla ei tavallisesti ole moisia oireita, niin kyllä minä sinuna hyppelisin jo pelkästä jännityksestä seinille. :D Eikös sinulla ollut jotain kramppejakin? Minulla oli yhdeksän päivää oviksen jälkeen sellainen olo, että tulee uusi ovulaatio, munasarjoja ja vatsaa kramppasi ihan tosissaan.

Täällä voidaan myös jo rasittavan pahoin, lisäksi pahimpina hetkinä samaan riemuun kuuluu ripulointi. Suolisto on ihan sekaisin vaikka kuinka yrittää syödä kaikkea vatsaystävällistä. Viimeksi tätä riemua kesti 7 viikkoa ja kaksi päivää. Mutta toivottavasti asukkaalla on kaikki hyvin siellä sisäpuolella.

Gittelle voimia! :flower:

Innolla odotan kaikkia viimehetken piinailijoiden tuntemuksia. Niitä on aina kiva lukea.
 
Gittelle :hug: , on varmasti rankkaa käydä tuollaisia asioita läpi näin pian äitisi poismenon jälkeen. Varmasti kuvien ja tarinoiden kautta saat sitten lapsellesi välitettyä enkelimummonkin rakkauden... :heart:

Bellalle paljon ovispuhureita ja rakkautta ensikosketuksella munasolun ja simpan välille.... :D This will be the beginning of a beautiful lovestory Casablancaa omintakeisesti muunnellen...

Iida-Liinalle voimaa pahoinvoinnin kestämiseen. Huomasin tässä, että kuvotus rajoittaa elämää ihan hirvittävästi, vaikka varmaan sitä mieluummin oireilee kuin on oireilematta :D Tarrasukkia ja oikein kunnon vauvaliisteriä alivuokralaiselle :heart: Vilkuta sitten ultrassa masuasukille meidänkin puolesta :wave:
 
Niinpä... Oireet katosivat ikään kuin yhdessä yössä :/ . Pahoinvointia ei oikeestaan olut edes eilen (iltainen hetkellinen pizzakuvotus ei ollut mitään edellisiin päiviin verrattuna) ja väsymyksestä ei tänään mitään merkkiä.

Päinvastoin, aamulla kävin reippaalla 50 min.juoksulenkillä ja vetäisin heti perään punttijumpan ja 70 vatsalihasliikettä. :p

Ei mitään mielialan vaihteluita, vaan oikein pirtsakalla tuulella aamusta asti, jopa niin, että en edes murehdi oireiden katoamista :LOL:

ainoa "oire" ovat kosketusarat rinnat, hipaisukin sattuu, mutta niitä olen aristellut edellistenkin kiertojen loppuvaiheessa. Niin että kyllä tuo muutaman päivän kestänyt väsymys/kuvotus/itkeskely taisivatkin vain osua keltarauhashormonipiikkiin, niin että saan taas lisää kirjoiteltavaa pms-oireisiini... :headwall:

Hm... mitähän tästä nyt sitten ajattelisi... Toisaalta on ihanaa, että olo on parempi, toisaalta olisin pitänyt noita oireita mieluummin raskauden varalla kuin joka kierrossa ilmenevinä pms-oireina. Vaan eihän tämä nyt vielä tarkoita, että joka kierrossa alkaa voida pahoin, voihan olla että kyse oli tällaisesta harvemmin ilmenevästä pms-oireilusta.

Mutta olen vähän niin kuin jo valmis heittämään pyyhkeen kehään tämän kierron osalta :|

Muuta outoa tässä kierrossa: aamulämpö nousi eilen jo muutenkin kohonneesta oviksen jälkeisestä entisestään eli 11 päivää oviksen jälkeen, ja koholla oli tänäkin aamuna. Viime kierrossa tuo oviksen jälkeinen lämpöhuippu oli 8. päivä oviksen jälkeen. Osaako kukaan sanoa, mistä moinen lämpöhuipun myöhästyminen? Siis mun tietojen mukaan oviksen jälkeinen lämpöhuippu tulee luteaalivaiheen keskitienoilla, kun keltarauhanen on suurimmillaan. Muutenkin on eilen ja tänään vihlonut kohdun seudun sijaan tuolla munasarjan suunnalla, eli kyllä se keltarauhanen siellä jotain juonittelee... :LOL:
 
Morjens teille kaikille!

Oma napa:kp2/28 ja kovasti jo odottelen,että täti lähtee kylästä pois.Mulla on ensi viikolla sitten gynelle aika,tutkitaan taas ja otetaan samalla papa-koe.Ei mulla mitään ole löydetty kohdusta eikä munasarjoista,kaikki on ok myöskin hormooni puolella,että sanovat kuitenkin jälleen,että oviksen aikana pupuilua lisättävä,niin kyllä se auttaa saamaan masuun vauvan kasvamaan.Miehenikin on tutkittu ja mitään vikaa ei ole hänelläkään.

Hyvin meni meidän perunkirjoitus tänään,saa nähdä tuleeko verottajalta peruunkirjoitukseen mukavia vastauksia viimeistään kesällä,toivottavasti tulisi,niin kauan pitää elää jännityksessä.

Miten teillä muilla on mennyt?

Peukkuja teille kaikille ja plussa tuulia kaikille piinassa eläville!
 
Hei

Pikaisesti käymässä, tulen viikonloppuna lukemaan enemmän kuulumisianne. Mulla ovis menossa. Eilisestä asti ollut pientä nippailua mahassa- ja tänään aika tavallakin on kourinut. Eniten tähän mennessä. Mutta se varmaan on hyvä merkki?! Nyt on 3. ovulaatio aukiolotutkimuksen jälkeen, ehkä se avasi paikkoja ja siksi tuntuu enemmän..? Hyödynnetty on etukäteen, toivottavasti myös tänään ja huomenna.... Tahtoo jo vauvan!!!!!!!!!!
 
KUUMETTA:peukkuja sulle pitelen,että nyt saat vauvan masuun kasvamaan ja peittoja nyt pöllytelkää ja pupuilkaa kunnolla,peukut on mulla sulle pystyssä!Hienoa kuulla,että kaikki on sulla ok.

Miten teillä muilla on mennyt?
 
Huomenta teille kaikille!

Oma napa:kp3/28 ja kovasti odottelen tädin lähtöä kylästä pois.Sain siivouspuuskan,että täti lähtisi pois pian,siivoan tänään ja sen jälkeen menen lenkille ja haen kevään kukkia tulpaaneja ilahduttamaan mieltäni.Mieleni ei ole mukava tädin takia,saisi jo lähteä pois ja pian.

Miten teillä muilla on mennyt?

Peukkuja teille kaikille!
 
Huomenna alan pelätä Tiedätte-Kyllä-Ketä... Ainoita "positiivisia" oireita on tuo aamulämmön nousu vielä entisestään... Saa nähdä laskeeko sitten rysäyksellä huomenna... Paljon vielä opettelemista luomukierroista, on noi oireet olleet sen verran outoja tällä kertaa, enkä käsitä, että miksi nuo lämmötkin ovat nousseet entisestään ihan näin kierron lopussa. Jos maanantaina ei tule tuo Kutsumaton Vieras kylään, niin tiistaina testaan... Vaikka tiistaihin on kyllä vielä niin kovin kovin pitkä aika...

Täältä Gitelle hurja hormonipuhuri ajamaan ikävä vieras tiehensä ++++++++ :whistle:
 
Lueskelin tuolta netistä taas noita raskausartikkeleita. Kuulemma 60% hedelmöittyneistä munasoluista "tulee hylätyiksi", ja nainen saa keskenmenon niin aikaisessa vaiheessa, ettei yleensä edes tiedä olleensa raskaana. Eli siitäkö sitten johtuu, että joissakin kierroissa on kaikki mahdolliset raskausoireet, kun taas toisissa ei mitään. Eli ehkä noi oireet, mitä itse kuvittelee pms-oireiksi, onkin raskausoireita, mutta se raskaus vain keskeytyy niin kovin aikaisin :/

Kaikenlaista sitä miettii, kun testipäivä lähenee... =)
 
Kiitos Gitte, kaikki tsempitykset, peukut ja rukoukset ovat nyt tarpeen, kun tänään pitäisi olla kierron vipa päivä... Huijui :D

Positiivista on, että aamulämpö oli vielä tänään koholla, vaikka viime kierrossa se oli kierron vipana päivänä jo laskussa. Ja rintoja ja nännejä oikein särkee, ja nenä on tukossa aamuisin, toisin kuin päivällä. Muita oireita ei ole, alavatsaa nippailee ja juilii, mutta se nyt on mulla normaalia.

+++++++kaikille++++++ :whistle: ++++++++ :wave:
 
Ovis-tikussa kaksi viivaa eilen (jeee!), ja sellainen meno paalla etta mun selka (?) on aivan jumissa! :p Iloisia puuhia myos sinulle Kuumetta!
Lentoemo-76:lle hurjasti +++++++++++++++ :whistle: tuulia! Gitte :hug: ja Leidi77 aukkujen latausta uuteen kertaan!!
 

Yhteistyössä