*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol.10 ***

Pikainen päivitys tännekin puolelle. Olen teitä seuraillut, mutta en ole ennättänyt kommentoimaan.

Meillä oli eilen ultra ja semistihän siellä oli kaikki hyvin. Pieni suolenpätkä oli vielä ulkona ja ensi viikolla kontrolloidaan. Muuten kaikki vammat ja viat on suljettu pois eli voi huokaista helpotuksesta.

Parisuhde voi ihan ok, parempaan päin ollaan menossa ja ultra vahvisti miehenkim tunnetta lasta kohtaan.

Työkuviossa kävi juuri niin miten arvelinkin, että menetin työni, mutta sain korvaavaksi työksi päiväduunin ja vapaat viikonloput. Kiukuttaa vaan kun syy on raskauden ja lapsen.
 
Miu84,ajattelin kans että en tarvi niitä testejä niin montaa.
Hukkaan menee jos tilaa liikaa.No eilen,menin ja tilasin aivan jäätävän kasan testejä.Jäin koukkuun tohon testaamiseen halpatesteillä.Hupinsa kullakin :LOL:

Lili85,kiva kuulla että ultrassa kaikki hyvin ja miehellekin alkanut konkretisoitumaan asia ja on siun kanssa yhdessä odottamassa :love:
Sen sijaan tuo työpaikkakuvio kuulostaa uskomattomalta,että kuinka raskaus voikaan vaikuttaa! Onneks sait kuitenkin korvaavan,jossa viikonloput vapaat,aikaa muullekin elämälle :giggle:
Ja minne tää aika menee kun oot jo niin pitkällä odotuksen kanssa! Vastahan plussasit :p

Täällä kamala flunssa.Ei kuumetta,mut kurkku kipeä,nuha ja päätä särkee.Arvon nyt tässä et voinko mennä iltaan töihin.Aina vaan se tartuttamisriski.Tunnollisena työntekijänä se kuume on olevinaan aina kriteeri.:censored:

Kohta aletaan olla oviksen korvilla.Vaikka ei sitä varmaan ees tapahdu.Elän kuitenkin toivossa ja yritetään talletuksia parhaan mukaan,ennen ku toisin todistetaan.:ninja: Kumpikin vaan on flunssainen niin vähä heikentää mielenkiintoa.
 
Tilulilu Onhan se ikävästi alkanu kun 100% epäonnistuminenki vaikka onkin 100%plussat. Hankala kuvailla kun monella ei ole edes sitä plussaa.. Tosiaan ei se paljoa lohduta tässäkääntilanteessa kun se vaan käy ja menee pois:confused: Sama lopputulos kaikilla..ei vauvaa(n)..
Mietin vielä sitä listaa kun tällä taustalla enimmäkseen lueskelen :)

Vilijonkka Olen tosi pahoillani. En voi edes käsittää miltä tuntuu kun noin kauan kuitenkin yritetty ja se vedän pois. Tosi paljon tsemppiä(y)

On: Ovista odotellessa..Kp 11. Ehkä jotain limaa tuli yöllä vessassa. Kiva kun mies yövuorossa niin näkee vasta huomenaamuna sitä ja tuskin se alkaa touhuaan sillon väsyneenä. Mutta jos tää nyt muuttuu päivän aikana limasemmaksi niin pakko :LOL: Toivotaan vaan ettei mene ohi kun talletuksia oli viimeksi sunnuntaina...
En oo vielä alkanu tikuttaan ovista..aika hyvin sen tunnen..vielä ei vaan oo sitä kipua toisella puolen mikä normisti on. Eli ehkä se tulee vasta viikonloppuna niinku laskeskelin..

Miten muilla tikuttelut joko on plussaa tullu ovistesteihin?
 
Ihan pikainen omanapa. Dpo 10 ja ihan blanko testi. Ei edes masenna, mutta turhauttaa ja kyllästyttää (tekisi mieli kiroilla tähän). Turvotukset ja krampit meni, mutta niin on käynyt joskus ennenkin. Menkkoja odotellessa. Mietin jo, että pitäskö jättää loppuvuosi tauolle yrityksen suhteen (ei edes tjottailua) ja keskittyä johonkin muuhun, vaikka painon pudotukseen... Ei vaan jaksa tätä menkka-ovis-kierrettä.
 
9.9.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v......kp 5/28..............yk 21............luomu
Lennis………….…..30v…....kp 12/28.................yk 7..............luomu
Mustikk4...........28v......kp 12/26-29............yk 9..............luomu
BlackCat...........29v......kp 13/24-28............yk 14.............luomu
Tilulilu..............34v......kp 14/27...............yk 18.........lz+pr+l+ins
Hupikonna.........32v.....kp 16/29................yk 2..............luomu
Keinuilija...........31v.....kp 28/30-32...........yk 9..............luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa, Karoliiniska

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.
Vilijonkka_ ..........32 v....ya 2012 ..........20.8 1. IVF/2.PAS...km
MamaBoo.............31v.......yk9...............22.8

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Daniella, mä haluaisin tehdä noin, että alkaisi tuolle tulee jos tulee-meiningille, mutta en kyllä vaan pysty siihen. Muistan ulkoa mikä kiertopäivä on menossa millonkin ja väkisinkin sitten niinä tärppipäivinä toivo herää ja on enemmän yritystä ja sitten niiden menkkojen odotus taas alkaa. Todella raivostuttavaa! :mad: Jos jollakin on antaa jotakin hyvää vinkkiä tuon tjottailun toteuttamiseen, niin otetaan mielihyvin vastaan! :LOL:

Mä kävin nyt sitten siellä gynellä. Ei löytynyt minkäänlaista vikaa! Olin niin sekasin sieltä lähtiessä, että lähdin väärään suuntaan ajamaan kotiinkin ja on vaikea vieläkin uskoa. Sanoi, että kohtu ja limakalvo näytti ihan terveeltä ja limakalvon paksuus normaali. Munasarjoista vasemmassa oli johtofollikkeli jonka epäili irtoavan huomenna. :eek: Sinäänsä hassua, kun niinä kahtena kertana kun oon tikuttanu ovista niin ovisplussa on tullut vasta joskus kp15 aikoihin ja nyt se olis sit niinkun kp13 jos se tapahtuu silloin kun gyne epäili.
Ihmettelin gynellekin sitten sitä, että tuntuu niin kummalliselta, että mitään vikaa ei näy (ainakaan minussa) ja mitään ei sitten tapahdu. Ja melkein alkoi itkettämään, kun kerroin sitten sitä miten lannistavalta ja rasittavalta se tuntuu, että koko ajan tutuille ja kavereille tulee lapsia ja meillä ei onnistu. Hän sanoi, että joka kuussa terveellä pariskunnalla on 17%n luokkaa raskauden mahdollisuus tai todennäköisyys, eli aika pienihän se on. Silti se ihmetyttää, että miksi moni mun tutuista on sitten tullut raskaaksi heti joskus kolmen kuukauden jälkeen!
Hänen mielestä voidaan nyt rauhassa yrittää vielä ja sitten hakemaan sitä lähetettä jos vuosi tulee täyteen eikä ole tärpännyt. Meillä on siis vielä noin 4 kuukautta aikaa siihen.

Nyt on tietysti paneloitu ihan oikeen olan takaa ja toiveet on tietysti korkeella ja ollaan nyt käytetty sitä pre seediäkin. :LOL: Saa nähdä auttaako se mitään. Mun mies on myös lopettanut tupakoinnin reilu pari viikkoa sitten. :)

Eli ei siis auta muuta kuin odottaa vain ja jatkaa yrittämistä! :eek:
 
Danniella ja Mustikk4,yrittämisen unohtaminen ois aivan loistoidea! Mut kuten Mustikk4 kirjoitti,ei toivoakaan unohtaa kiertopäiviä tai olla tuntematta omaa kroppaa.Pitäs alottaa ehkäisy,jotta voisin unohtaa tän projektin. :LOL:

Hyvä juttu Mustikk4,että gynellä kaikki kunnossa! Vaikka ei se nyt siihen auta ettei ole tärpännyt.Se on vaan näköjään niin tuurista kiinni.

Tää flunssa vaan pahenee,happi ei kulje ollenkaan.Oon ku persiiseen ammuttu karhu.Seksi ei kiinnosta pätkääkään. Taitaa todella tulla hukkakierto :poop:
Vihreää teetä ja villasukat.
 
Lennis, aika menee kyllä uskomattoman nopeaan. Latasin puhelimeen appsin ja jäljellä olevaa aikaa on enää 6kk.

Tsemiä yrittämiseen ja flunssailuun. Täällä on myös yksi nuhanenä, joka raahautuu tunnollisena töihin. Ajattelin, että varmaan joutuu raskaudesta saikuttamaan loppuvaiheessa, joten flunssassa sitä joutuu raahautumaan töihin.
 
PikkuPöllö: Ymmärrän kyllä, eihän ne plussat tosiaan lohduta jos ne eivät ole pysyviä. Tuleehan siinä aina se ilo joka sitten muuttuu karvaaksi pettymykseksi. Eli omalla tavallaan jopa rankempaa kuin tämä plussattomuus. Mut kuten sanoit, samassa veneessä tässä kaikki ollaan - ilman lasta. (n)
Toivottavasti en mitenkään loukannut aiemmalla viestilläni, tarkoitus oli vain kannustaa. Mulla vaan on paha tapa sanoa ennen kuin ajattelen, ja vaikka ajattelisinkin niin saatan silti tahtomattani loukata toista :unsure: En siis osaa oikein pukea sanoiksi sitä mitä ajattelen, enkä siis tosiaan tarkoita kenellekään mitään pahaa :LOL: Kiitos ja anteeksi :love:

Lili85: Kiva kun kävit taas pistäytymässä ja ihana kuulla, että teillä menee jo hyvin :) Niinhän se varmasti onkin, että koko asia valkenee miehelle viimeistään kun näkee sen pikkuihmisen siinä ultrassa. Muutenhan kaikki 'faktat' lapsen olemassaolosta ovat vain äidin tuntemukset.. :) Hyvää jatkoa teille! Käyhän taas kertomassa kuulumisia!

Danniella: Vanha kulunut lause, mutta vielä on toivoa! :love: Siinä viime kuun kemiallisessa(?) sain ekan haalean viivan (valoa vasten..) vasta DPO13!! Että itse ainakin yritän malttaa testailla jatkossa sinne menkkojen alkuun asti.. (Katotaan vaan, niin ens viikolla itken täällä blankoja testejä jo DPO8..) Ymmärrän kuitenki turhautumisen. :( Niinku muutkin sanoivat, se tjottailuhan ois ihan paras 'elämäntapa' tässä vaiheessa, mut mulle myös ihan mahdoton ajatus.. Kyllä ne ovistikut ja kiertopäivät polttelee sen verran. Sanoinkin just kaverille, että jos oisin 20v niin voisinkin tjottailla vaikka seurvaavat viis vuotta!! (ehkä..)

Mustikk4: Jee! (y) Hyvä, että kaikki oli kunnossa! Se helpottaa kyllä kummasti mieltä kun ei tartte enää pohtia, että puuttuuko kohtu tms. ;) Tietty tilalle tulee se murhe, että miksei sitte vauvaa tuu jos kaikki on ok?! Mut silloin pitää muistaa toi lääkärinkin mainitsema 17% mahdollisuus, se on kuitenkin suht pieni. Että jos on tosi huono arpaonni, niin panelia joutuu nakuttelemaan parikin vuotta :eek:
Pakko vielä mainita tuosta ovulaatiosta: Niinä kertoina kun oon käyny ultrassa ennen ovulaatiota ja lääkäri on sanonut, että ovis tapahtuu tänään tai huomenna, oon joka kerta saanut tikutettua ovisplussan vasta 2 päivää tuon ultran jälkeen! Eli se itse ovis on kuitenkin tullut tyyliin 3 päivää myöhemmin kuin mitä gynekologi epäili! Että sekin on kyllä mahdollista.. (y) Eikun vaan jatkamaan lapsentekoharjoituksia!!

Oma napa: Täällä ei oo tullu kummempaa ovistulosta kummallakaan tikkumerkillä. Hymynaama vilkutteli eilen kuudetta päivää ja liuskassa ei mitään merkittävää. Tissit ei kipeytyneet, joten epäilen et ovis on vasta tulossa. Se sunnuntaiaamun melkein plussa ois nimittäin tarkottanu sitä, että se oikea plussa ois jo ollut la-iltana ja siinä tapauksessa tissien pitäis jo olla kipeytyneet (siis mikäli ovulaatio on edes onnistunut). No enivei, koska en ole varma mistään ja kiertopäivä oli eilen jo sen kp14, iskettiin se Pregnyl vatsamakkaraan varmuuden vuoksi. Siitä kun ei ilmeisesti oo haittaa oviksen jälkeenkään. Viimeeksi pistettiin lääkärin määräyksestä kp12 . Nyt on tissit kipeet ja ovistesti kirkuva plussa! Pregnylin ansiota joo, nyt voin lopettaa ovistikuttelun ja siirtyä niihin raskaustesteihin.. :LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Lennis
10.9.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v......kp 6/28..............yk 21............luomu
Lennis………….…..30v…....kp 13/28.................yk 7..............luomu
Mustikk4...........28v......kp 13/26-29............yk 9..............luomu
BlackCat...........29v......kp 14/24-28............yk 14.............luomu
Tilulilu..............34v......kp 15/27...............yk 18.........lz+pr+l+ins
Hupikonna.........32v.....kp 17/29................yk 2..............luomu
Keinuilija...........31v.....kp 29/30-32...........yk 9..............luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa, Karoliiniska

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.
Vilijonkka_ ..........32 v....ya 2012 ..........20.8 1. IVF/2.PAS...km
MamaBoo.............31v.......yk9...............22.8

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Tilulilu et tosiaan loukannu :) Hankala tää kirjoittaminen kun riippuu aina miten toinen lukee tekstin :whistle: Saattaa kirjoittaa niin että toinen ymmärtää väärin:LOL:

Onko teillä muilla ollu tarkoituksena oottaa näin "vanhoille" päiville ennen esikoisen tekoa? Mulla ei ole ollu semmosta parisuhdetta ennen tätä ja siks oon oottanu. Tämäkin suht tuore suhde mutta tiedän että tässä haluan olla harmaapäisenä kiikkustuoliin asti ;) Eikä minusta olis ollu parikymppisenä äitiksi..tai olis ollu mut omat menot ja rillutukset kuitenki tärkeet ja nyt ei sit tartte miettiä et en oo aikoinaan menny kun on voinu.

ON: Talletukset aamulla kun mies tuli yövuorosta. Kp12 nyt sit vissiin eikä ovista näy. Tosin mun kierto on varmaan sen 30 tai jotain..en oikein tiedä kun normi kiertoa ei ole ollu. Km jälkeen oli 37päivää tiputtelua ennen ku menkat alko ja se nyt ei ollu normi. Ja ennen oli ne pillerit.. No varmaan viimeistään maanantaina ehkä. Ärsyttävää oottaa:mad:
Tästä palstasta on tullu mun uus harrastus. Menee monesti jututki sekaisin ku luen neljää eri keskustelua o_O
No nyt reippaana töihin.
 
PikkuPöllö,ei täälläkään ole odotettu tarkoituksella.Edelliset suhteet on ollut pitkiä,mutta ei oo lapsen teko tullut kysymykseenkään.Nyt vihdoin sellanen ihminen vierellä,jonka kanssa ollaan yhtä,ei tarvinnut kahta kertaa tätä projektia miettiä :love:

Tilulilu,mones inssi teillä on menossa?
Kyselin lapsettomuushoitajalta paljonko maksaa lapsettomuushoidot noin suurinpiirtein,se sano et 2000 julkisella ja yksityisellä tuohon voi heittää ykkösen eteen! :eek:
Jessus sentään,tulee kalliita lapsia!

Samoissa mennään taas monien kanssa,joten piinaillaan yhdessä :barefoot:
Täällä ei kyllä siitä oviksesta (jota en usko ees tulevan) ole mitään merkkejä.Huh kun ei jaksais oottaa sitä lääkäriä,mitä se sanoo.
 
Hyvä, PikkuPöllö, että et ymmärtänyt juttujani väärin :) Se tässä kirjoitetussa tekstissä on just vaikeaa, että voi tulkita väärin..

Meillä odoteltiin tarkoituksella tänne vanhemmalle iälle. Mulla kesti tositosi pitkään (ehkä johonkin 28-vuotiaaksi,), että keksin ylipäätään haluavani lapsia. Siihen asti oli olo, että ei koskaan. Sitten meni muutama vuosi miestä valmistellessa ;) Ja yhdessä ollaan siis oltu yläasteelta asti! Ollaan saatu elää omaa elämää ja matkustella maailman ääriin. Nyt on sopiva hetki. Kun se prkleen lapsi nyt sitten tulisi! ;)

Lennis: Yks inssi on tehty (viime kierrossa), tässä kierrossa se jäi väliin kun muutettiin just niihin aikoihin (eli eilen!) toiselle paikkakunnalle. Ehkä tuossa seuraavassa kierrossa sitte hakeudutaan täällä hoitoihin.
Joo'o, kalliiksi tulee lapsenteko! :eek: Vähän kismittää, että maksoin sen inssin Visalla eikä lasku oo vielä edes tullut, vaikka tässä on jo uusikin kierto ehtiny ovikseen asti :LOL: 'Ilolla' maksan 400e tyhjästä... :mad:
Inseminaatio yksityisellä maksoi meille n. 450e (yksi seurantaultra, siemennesteen käsittely+pesu, ultra ja inseminaatio). Plus lääkkeet, jotka on onneksi tosi halvat, yhteensä meni ehkä 15e.
IVF:ää en uskalla ees miettiä yksityisellä. Siinä vaiheessa siirryttäneen julkisen puolen jonoon..

Ihanaa tosiaan kun meistä on niin moni samassa kierron vaiheessa! :rolleyes: Kaikki tuntuu vielä olevan yhtä pessimistisiä :LOL: Kyllä tää vielä piinailuksi kohta meillä kaikilla muuttuu. Ja toivottavasti jollakin vielä iloksikin! :ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: hannuliini
Kaikki taisi ymmärtää niin että mulla olisi tarkoituksena tjottailla loppuvuosi... Ei todellakaan, kun mä elän kalenteri kädessä muutenkin ja seuraan kiertoa niin tarkkaan :D. Mä olin aikeissa jättää yrityksen jäähylle kokonaan loppuvuodeksi, mut enpä tiedä mitä teen. Nyt kuitenkin menkat on jo tuloillaan, vaikka niiden piti tulla pari pv myöhemmin (n). Välillä on näitäkin kiertoja, mut ainoa hyvä puoli kun en ehtinyt odottaa niiden alkua.

Meillä mä olin se jarruttelija lapsijutuissa ja vasta +30 uskalsin ääneen sanoa ajatukseni. Sitä ennen mua stressasi määräaikaiset työsuhteet ja ajattelin, että pitää olla vakityö ennen lasta. No nyt on ollut jo vuosia, mut eipä oo edellenkään lasta... ja joskus mietin olisiko se onnistunut paremmin nuorempana, kun jarruttelin turhaan.

Ja nuo lapsettomuushoidot, huh mitä ne hinnat on yksityisellä! Muutama inssi vielä menisi, mutta tuo IVF:n hinta on päätä huimaava. Jos kerrasta se tärppäisi, niin makselisihan sitä visa-laskua mahaa kasvatellessa, mutta kun sekään ei ole varmaa, niin useampi yksityinen IVF, niin hui.
 
Heissan kaikki!

Huh, on ollut niin kiireistä töissä että ei vaan kertakaikkiaan ole saanut revittyä aikaa kirjoitella tänne. Olen kyllä lukenut kuulumiset kaikki :)

Oon kans kauhulla pohtinut noita yksityisten hintoja tässä kun tää oma yritys taipale venyy koko ajan. Täytyy vaan toivoa ettei niin pitkälle tartte mennä... Inssejä uskaltaisi mennä vielä yksityiselle tekemään, mutta noi IVF hoidot on kyllä niin kalliita, että tarkkaan pitäisi harkita kun pahimmassa tapauksessa on hirveät velat ja edelleen tyhjä syli :poop:

PikkuPöllö Olen teinistä asti ollut sitä mieltä, että ensin pitää käydä koulut ja saada ammatti ennenkuin lapsia tehdään (juu, silloin vielä kuvittelin tosta vaan tekeväni niitä..). Pohtisin että ei ainakaan ennen 25 ikävuotta. Edelliset suhteeni eivät myöskään ole olleet sellaisia johon lasta edes halusin, tämän nykyisen kanssa se vauvakuume sitten iski. Viime vuonna mieskin totesi minun n. vuoden vauvakuumeilun jälkeen, että vauva saisi tulla. Nyt olisi talous- ym. asiat kunnossa, ainoastaan sitä pikkuista vaille tässä enää ollaan..

Mustikk4
Hyvä että kaikki oli kunnossa. Apuva, tuo 17% mahdollisuus hieman "masentaa"... Toisaalta tuo myös lohtua, toivoa luomuna on sittenkin vielä (y) Ja kuten Tilulilu sanoi, saattaa vaan ollu huono arpatuuri ja mennä parikin vuotta, huoh.. Mutta yritän nyt ottaa tän uutisen positiivisesti.

Lennis Voi harmi jos flunssa pilasi tän kierron:sick: Se on tarpeeksi pyllystä sairastaa, saatika joutua vielä turhalle kierrolle sen takia...

Tilulilu Mä jätin tässä kierrossa kokonaan ovistikuttelun väliin ja siirryn kans suoraan r-tikutteluihin:LOL:

Oma napa:
Paneloitu on muutamaan otteeseen oviksen aikaan, noi pitkät työpäivät vei mehut.. En tikutellut tosiaan ovista tällä kertaa kun en kertakaikkiaan ehtinyt, samperin työt kun haittaa harrastusta:mad: Ihmettelinkin kun ovisoireita ei ollut vielä perjantaina päivälläkään tullut ja oli kuitenkin jo KP 15 ja harmittelin jo etten saanut testailtua ovista, mutta illalla tuli sitten niin mojovat kivut ettei tarvinnut enää ihmetellä oliko ovista vai ei :ROFLMAO: ne jatkui tosi kovina lauantaille asti...Nyt sit alkaa piinailut :)
 
En tiedä onko täällä tarkoituksella odotettu. On vaan mennyt myöhään että ollut ajankohtaista :)

Toi 17% on kyl pieni luku. Pitää vaan oottaa kai.
Ainakin sillon kun oli leikkauksessa ne vakuutteli et paikat olis sellaset kun kuuluukin. Ei vaan jaksais...
 
Mulla ollut kanssa kiireinen loppuviikko enkä oo ehtinyt kirjotella.

PikkuPöllö, mulla kanssa se tilanne, että edellisessä suhteessa mies ei halunnut vielä lasta ja nyt nykyinen mies haluaa ja meillä on yhteiset tulevaisuuden haaveet asian suhteen. :) Mä oon kyllä halunnut lasta monta vuotta jo. Siksi tämä yritysaika varmaan onkin niin raskasta, kun on halunnut lasta pitkään ja kanssa kait tyhmänä kuvitellut, että "pian se tärppää, kun vauvalle annetaan mahdollisuus tulla". :rolleyes: Ja nyt kun sitten tämä onkin kestänyt näin kauan niin tuntuu että on joutunut alkamaan suunnitella elämäänsä ihan erilailla, niin että entä jos niitä lapsia ei koskaan tulekaan niin mitäs sitten? Mä ajattelin aina nuorempana saavani lapset nuorena, mutta tässä sitä ollaan, ei aina kaikki mee niin kuin on kuvitellut..

Pikaiset omanapailut. Blackcat ja Tilulilu, niinhän se on, että lohduttavaa sinäänsä kuulla että kaikki näyttäis olevan kunnossa, mutta just se, että mikä on kun mitään ei tapahdu! Jos mun miehelläkään ei ole mitään vikaa, niin tuntuu epäreilulta, että me tässä yritetään kauan, kun yhtälailla meillä olis voinu tärpätä jo toisella tai kolmannella yrityskerrallakin niin kuin joillakin muilla.

Tuo 17% on kyllä todella pieni luku! Siis ihan ihmetyttää, et miten sitten joitakin edes voi onnistaa niinä ekoina kuukausina jos tuo mahdollisuus on noin pieni! :eek: Onkohan se sitten noin, että joskus voi olla vaan niin huonoo tuuria, että joutuu yrittämään kauan.

Tuntuu et nyt on kyllä jotenkin tosi, tosi väsynyt tähän yritykseen. :(
 
Mustikk4,täällä vähän samat fiilikset tuon yrityksen suhteen.Aika väsynyttä jo,kun ei vaan tärppää. Toisille se tuntuu olevan helppoa.Onneks tää ei vielä parisuhdetta kärvennä.

Täällä mennään jo aika pitkillä kiertopäivillä ja ei merkkiäkään oviksesta.Melko kuiva kausi.
Yövuorot tässä vielä verottaa,kun itse nukkuu kun muut elää normaalia elämää.
Kauheesti ei oo ollu kirjoteltavaakaan,kun kropassa ei tapahdu mitään.

Testailut tässä on kuitenkin mielessä,varmuuden vuoksi.
Ajattelin jos testais kp 25/28,samana aamuna kun ois sinne lääkärille menossa,ois sit vähän faktaa,missä mennään.
 
Mitäs tänne kuuluu? Onko ovulaatioita näkynyt? Tuntuu, että monet ovat aika väsyksissä tästä yrittämisestä, niin myös minäkin... Ehkä tämä alkava syksy saa myös mielen matalaksi. Olisipa kiva, että joku voisi pian kertoa onnistumisesta!

Mä olen jotenkin aina ajatellut, että haluaisin melko nuorena lapset. Jotenkin vaan työt ja opiskelut kuitenkin vei mennessään ja tässä sitä ollaan. Ollaan myös haaveilut,että lapsia olisi kolme, mutta se tuntuu tällä hetkellä aika kaukaiselta ajatukselta, kun yhtäkään ei saa alulle.

Menkat eivät ole vielä kunnolla alkaneet, mutta pyyhittäessä tulee jo ruskeahkoa vuotoa eli alkamassa ovat. Päätin että tässä kierrossa en ala tekemään raskaustestejä, kuin vasta jos menkat oikeesti ovat myöhässä. Ne negat testit vaan saa tuntemaan itsensä tosi tyhmäksi. Pistin äsken tilaukseen gelee royalet. Jospa ne vois buustata tätä yritystä.
 
BlackCat Joko sie oot jonottamassa kunnaliseen kun yk:ja niin monta? Kävin vasiten kattoon yksityisten hinnat ja on kyllä päätä huimaavaa.
Mulla kans eilen kun oli KP15 ihan järkkyttävä särky alavattassa. Tunnistan oviksen yleensä juilimisena ja niistä limoista. Nyt vaan tuo hirvee kipu. Tänään ei mitään. Olikohan se ovis nyt siinä?:LOL:Limoista ei merkkiäkään. Ehkä hieman kosteampaa on ollu mut ei muuta:D

Mustikk4 Onhan se epäreilua mutta jos yhtään lohduttaa mulla on tosi läheinen pariskunta ja he yrittivät yli 2vuotta. Saivat sit apua kyllä mutta inssi meni ohi ja seuraavasta kierrosta luomuna nappas kuitenki. Jaksan uskoa että sillä stressillä on jotain syytä tähän kun eka ei tapadu mitään ja sit kun saa apua niin tärppääkin luomu kierrossa :) Älä viel heitä kirvestä kaivoon. Menossa kuitenkin "vasta" yk9(y) Uskon kyllä että tärppää. Tuliko ovis ja hyödynsittekö hyvin?

Keinuilija Mihin ne gelee royalit oli tarkoitettu?

Eiköhän tässä tuo ON tullu tuonne ylemmäs jo että nyt sit ootellaan josko se oli siinä. Mielestäni huono talletus ollu ku eilen ja sitä ennen torstaiaamuna..ei kait ne simpat jaksa esim lauantai iltaan.. En oikein tiiä mihin se ovis tuli nyt sit. Jomottelua kun ollu useamman päivän ja eilen se kunnon kipu. Peukut vaan pystyyn:rolleyes:(y) Lasken dpo:n eilisestä.
 
Unohdin kysyä noista vitskuista että mitä syötte? Oon nähny (en muista missä ketjussa) että moni syö raskaus ja imetysajan vitskuja jo ennen kun on raskaana. Mun mielestä se purkki oli kyl sika kallis verrattuna muihin monivitamiineihin etten kyllä syö ennen kun plussaan. Toki oviksen jälkeen vois syödä jos pelottaa se a-vitamiini mutta muuta syytä en näe tuhlata rahojani turhaan. Onko multa menny joku tieto ohi?:confused: Miten te muut teette?:D
 
PikkuPöllö,mie oon aatellut,että ei ne vitamiinit varmaan pahasta olisi,mutta en oo monivitamiinia kyllä syönyt.Foolihappoa syön kyllä,koska sehän todistetusti vaikuttaa alkuraskauden rakennepoikkeamiin.Ja saa syödä jo 3kk ennen ku siit on hyötyä.
Sit meillä kummallakin maca käytössä,alotettu jo alkuvuodesta.Vaikka ei meillä raskautumiseen ookkaan auttanut,niin jäi käyttöön kun on niin paljon terveysvaikutuksia.
Kikkakolmosista en enää viis veisaa,kun ei omalle kohdalle ole niistä apua ollut.
Peukut pystyyn sinne nyt talletuksien tuloksille! :p

Mitä Tilulilu on puuhaillut viikonlopun?

Olitpa Keinuilija hillitty tämän kierron,kun pystyit olemaan testaamatta! Samaa viileyttä tännekin kiitos :ROFLMAO:
 

Yhteistyössä