2,5v nukkumaan meno, Taistelua!!

Meidän tytön nukkumaanmeno on ollut jo pari kuukautta yhtä taistelua. Alkaa olla hyvät neuvot tarpeen.
Alussa meni ihan hyvin sänkyyn ja jäikin sinne joksikin aikaa, jonka jälkeen alkoi rampata takas olohuoneeseen useita kertoja ennenkuin nukahti. Nyt huuto ja taistelu alkaa jo heti kun viedään sänkyyn, haluaa että istun vieressä vähän aikaa, mutta silti saattaa pelata; "peitto, ei peittoa..." Lähden huoneesta ja tyttö huutaa ja pelaa. Vaikka selität illalla ennen rumbaa että mennään kiltisti nukkumaan ja sovitaankin niin. Mutta silti rumba alkaa, hermostuminen ei auta, mutta yleensä johtaa siihen että en jaksa kauaa kuunnella. Isäänsä ei huoli nukuttamaan ollenkaan vaan ainoastaan äiti, jolle sitten kiukkuillaan.
Tyttö on muutenkin takertuvainen, huutaa lahkeessa jos olen joskus harvoin lähdössä asioille ja mummi ja pappa on tulleet hoitamaan. Isänsä kanssa jää hyvin vaikka lähdenkin. Hänellä on päällä aikamoinen uhma ja oma tahto pitää saada aina läpi jos sen pään ottaa. Toivottavasti tää on ohi menevää, mutta ihan kamalan rasittavaa. Muuten niin kiltti ja herttainen tyttö :'( .
 
Katsoin joo. Muutama päivä on oltu ilman päiväunia ja näin jatketaan jatkossakin... Nukahtaa ihan itsekseen jo kesken iltasadun. Eli meidän tapauksessa näyttäis siltä ettei päiväunia enää tarvita, ainakaan joka päivä. Silloin nukkuu päiväunet jos ollaan rattailla siihen aikaan liikenteessä, muuten ei.
 
mammi-83
juu meidänkin tytteli on samanikäinen ja on jätetty jo aikoja sitten päikät pois,nukkuu niin pitkät yöunet että jos niiden lisäx erehtyy välillä nukkua vielä päikätkin niin valvoo tosi myöhään illalla.
 

Yhteistyössä