1-vuotiaasta..

  • Viestiketjun aloittaja titza
  • Ensimmäinen viesti
titza
meijän 1v1kk pojasta on tullu mahoton! ihan kamala kiukkuamaan ja niin kärttynen, jos asiat ei mene niinkun pikku-herra haluaisi.äskenkin syönnin aikana, kun oma syönti ei herralta onnistunut niin sitten ei syöty ollenkaan eikä juotu maitoakaan. ja anna olla jos kakat on housussa ja yritetään vaipat vaihtaa niin, se on jotain ihan hirveätä,niinkun kaikki muukin tuntuu olevan tällä hetkellä.onko tää jotain kehitysvaihetta taas?mä luulin et se ottas vuoden- pari vielä, ennenkuin se paha-uhma tulee.mut kyllä on taistelua jo tämä lapsen elämä!!
 
juu, niin tuttu tunne :\| meillä alko kans nuo "uhman"alkeet jo ennen 1 ikävuotta ja tahti senkun kiihtyy(likka nyt 2,7kk)välillä oli tosin sellainen hyvä jakso, mutta eipä se kauaa kestäny, että voimia ja jaksamisia sinne teillekkin vain :) toivotaan että olisivat sitten jossain ikäkautta oikein kuuliaisia............mutta meidän likan tempperamentin perusteella sitä tuskin on odotettavissa ;)
 
Meillä kanssa 1v 1kk neiti jonka nukkumaanmenosta on tullut niiiin hankalaa että.Aamulla hän herää n.klo 9.00 ,päivällä puolentoista tunnin päikkärit ja sitten illalla valvottaisi vaikka aamuyöhön jos en nukuttelisi häntä.Illalla aloitan nukuttamisen syliin tai viereen n.21.30 mutta mikään ei ole hyvä,neiti tahtoo syödä,leikkiä ja tutkimusretkeillä ympäri taloa.Pari tuntia saan häntä nukutella kunnes hän simahtaa ,yleensä viereeni kun itsekkin olen niin väsynyt että menen nukkumaan.On vähän rasittavaa kun ei jää iltaisin yhtään omaa aikaa ja aamuisin vanhemmat lapset sitten vuorostaan heräävät aikaisin.En tiedä pitäisikö tytön vain antaa valvoa ja yrittää nukuttaa myöhemmin ,mutta luulisi hänen jo olevan yhdeksän jälkeen väsynyt kun nukkuu yhdet päikkärit ainoastaan.kiltti lapsi hän kyllä on,eikä illallakaan kitise muuten paitsi nukkumaanlaittaessa.Voimia kaikille pikkuihmisten vanhemmille ja aurinkoista kesää! :)
 
Meillä on myös hyvin omapäinen poika elikkäs välistä saa oikein kunnon raivarit jos ei homma mene niinkuin hän sen ajatteli,rakkautta saa kyllä yllinkyllin,en kyllä tiedä miten jo tämän ikäisellä voi olla.Toivottavasti ei pahene... :\|
 
Meillä kanssa 11-kuukautisella kiukuteltu/raivottu pari viikkoa. Kun ei jotakin saa niin johan alkaa huuto ja edellämainitut nukkumisongelmat ovat tuttuja. Nukkumaanmenosta on tullut ihan oma show. Aikansa kutakin...
 

Yhteistyössä