1 kk vauva

  • Viestiketjun aloittaja ei vaan käsitä
  • Ensimmäinen viesti
oikein
Fortunate on aivan oikeassa. Ei kannata arvailla miksi on näin ja miksi on noin, joillekin se tosiaan on se voimistava asia. Ei se tarkoita, että vanhempi olisi juoppo tmv! Kunhan lapsi on hyvässä hoidossa, niin ei ole ongelmaa ellei tämä sitten toistu lähes päivittäin, sitten jo alkaisi näyttää huolestuttavalta!
 
ei luoja
Alkuperäinen kirjoittaja voivoi sentään;28722310:
No teillä on ainakin kehuttava luottosuhde sinun ja miehesi välillä, jos kauppareissun aikana jo pelkäät ettei isä pärjää lapsen kanssa.
öö.. jotain ongelmia tekstinymmärrysessä kenties?
 
BailaMama
Totta kai äidin pitää päästä viihteelle ja esim hakemaan kunnon panoa. Kotona voi olla miehellä stressiä ettei kalu seiso niin baarista löytyy joku kunnon pano mies ja siitä kesällä vaikka pusikkoon tai talvella rappu käytävään ja suku elimet paljaaksi ja kunnolla monessa asennossa (esim takaa päin ja lähetys saarnaaja). Ymmärrän täysin viihtellä ja radalla käynnit ja biletyksen.
 
Me odotetaan nyt esikoista ja mies sanoi eilen, juteltuaan yhden 2 lapsen äidin kanssa, et sit kun vauva on syntynyt niin hän haluaa etten jää kotiin vaan käyn ulkona kavereiden kanssa kiin paljon kuin vaan haluan. :) saa nähdä mikä on si käytännön toteutus..
 
"vieras"
Miks ylipäätään kellään on hinku viihteelle? Rahat menee ja seuraavana päivänä on kamala olo. Noh, ihminen on tyhmä. Tai ainakin osa porukasta...
Koska kaikille viihteelle meno ei tarkoita kännäämistä ja alkoholiila läträystä. Niin suomalaista taas. Itse käyn viihteellä, välillä yhden viinilasin otan, välillä ihan vesilinjalla mennään. Saa sitä tanssimista harrastaa ja kavereiden kanssa seurustelua vaikka lapsia olisikin.
 

Yhteistyössä