Hakutulokset

  1. N

    Onkos tämä palsta jo kesäajassa???

    Oukei. Eli en siis ole sekoamassa:laugh: eikä koneessakaan vikaa. Kiitos:saint:
  2. N

    Onkos tämä palsta jo kesäajassa???

    Ja ihan esim. vauva.fi palstan kello on oikeessa...
  3. N

    Onkos tämä palsta jo kesäajassa???

    No sepä se kun koneen aika on kumminkin oikein, mut ainoastaan tän palstan ajat heittää...
  4. N

    Onkos tämä palsta jo kesäajassa???

    Niin mut eiks kello ole nyt 13.38? Mulla ainakin näkyy esim tuossa edellisessä viestissä aikana "Tänään 14:35". Eikö muilla??? Onks mun konees jotain häikkää: /
  5. N

    Onkos tämä palsta jo kesäajassa???

    Kattelin vaan tuota aikaleimaa, joka viesteihin tulee :whistle:, mut kai se on hyvä ajoissa, niin ei ainakaan jää kellot siirtämättä:laugh:
  6. N

    mitenhän saisin kasaan 10000kcal päivässä :O?

    Kuivatuissa hedelmissä on aika kivasti sokeria ja varmaan ihan kivasti silti vitamiinejakin jäljellä. Esim. rusinapaketissa 750kcal. Sellasen nyt heittää ihan tosta vaan välipalaksi :)
  7. N

    Mitäs nyt?

    Eli siis mitä tänään tehtäisiin? Olisiko jollain ajatusta minne mennä ja mitä tehdä tänään iltapäivällä lasten kanssa? Oma pää ihan tyhjä:headwall:
  8. N

    Apua, attakaa! Vauva huutaa yötä päivää jalat ja kädet kankeina!

    :laugh::laugh: Tää oli ehkä eka kirjoitus moneen päivään jolle olen nauranut ihan ääneen. Voimia sulle AP sinne lääkäriin. Voisit ehkä antaa vähän palautetta neuvolaasi, miksi sieltä ei jo aiemmin ole ohjattu lääkäriin, että täytyy sekin neuvo täältä palstalta asti käydä hakemassa.
  9. N

    yliaikasuuskontrolli, mitä tehdään?

    Naistenklinikalla ultrasivat ja tekivät sisätutkimuksen (painoarvio, lapsiveden määrän tsekkaus, kohdunkaulan kypsyyden arvio ym.). Antoivat joo ajan käynnistykseen. Siellä käynnistetään automaattisesti kahden viikon jälkeen.
  10. N

    MIKSI osatat marinoituja lihatuotteita ?

    Laiskuuttani :ashamed: Mutta se on kyl harhaa luulla et ne olis halvempia. Marinoiduissa tuotteissa vaan maksat siitä marinadista ihan yli kallista kilohintaa ja lihaa on vähempi/pakkaus.
  11. N

    vinkkejä 4 v uhmaajan kanssa!!

    Meillä ainakin väsytystaistelu hyvä keino, mutta vaatii aikaa ja kiireettömyyttä. Vaadit niin kauan, että tapahtuu ja sillä välin ei tapahdu mitään muuta. Myös hyvien suoriutumisten kehuminen ja niiden muisteleminen huonossa paikassa (esim. oi muistampa kuinka hienosti lelut siivottiin eilen...
  12. N

    Multa pääsee kohta itku kun tuo lapsi ei opi kuivaksi.

    Meillä kävi pottakeiju silloin kun neiti opetteli kakkaamaan pottaan. Pissan kyllä teki sinne mielellään, mutta kakka ei tullut sitten millään muualle kun vaippaan. Aina kakkaamisen jälkeen vessaan ilmestyi karkki :) Oppi tosi pian. Eikä ehtinyt hampaat kärsiä moisesta herkuttelusta :p
  13. N

    Minkä ikäisenä lapsesi lopetti päikkärit?

    Meillä 4v nukkuu vielä 1-2h päikkärit 10-11h yöunien lisäksi. Taitaa olla melkoinen unikeko... Tosin nukkumaanmeno on aina yhtä ikävä juttu, mutta nukahtaa heti kun malttaa rauhoittua paikoillen.

Yhteistyössä