Hakutulokset

  1. M

    1v3kk ja öiset raivarit

    http://www.hus.fi/default.asp?path=1,28,824,2547,6444,6445,7649#taustaa Tuolta löytyi jotakin asiaa...
  2. M

    1v3kk ja öiset raivarit

    Itsekkään en haluais totuttaa yösyöttöihin kun ollaan vihdoinkin niistä päästy eroon mutta kun ei rauhoitu niin mikä avuksi? Annanko toisen huutaa ja raivota omassa sängyssä kunnes nukahtaa, JOS nukahtaa...?
  3. M

    1v3kk ja öiset raivarit

    Mikä avuksi?? Poika "herää" melkein joka yö huutaen eikä rauhoitu ilman maitoa. Ollaan yritetty antaa tuttia, mutta heittää sen menemään, ollaan silitelty ja kokeiltu vaikka mitä mutta maito ja meidän sänkyyn pääsy on ainoa mitä auttaa. Poika ei edes ole hereillä kun alkaa huutamaan, silmät...
  4. M

    2aikuista +lapsi kaksiossa... oliko lapsella omahuone

    Me asutaan kaksiossa ja nukutaan kaikki samassa huoneessa. Ensi vuonna muutetaan kolmioon et poika sais oman huoneen. Leluja säilytetään olkkarissa kun poika niin tykkää siellä touhuta. Pojalla ikää 1v3kk.
  5. M

    Länsi-vantaalaiset äidit

    Täällä olisi 21v äiti ja reilun vuoden ikäinen poika jotka etsivät ulkoilu/kahvittelu seuraa. Olemme kesällä muuttaneet Kajaanista vantaalle eikä tunneta täältä ketään, joten olisi mukava saada uusia ystäviä. :) :wave:
  6. M

    Kavereita Vantaalta???

    Täällä olisi nuori äiti ja reilun vuoden ikäinen poika länsi-vantaalta ilman kavereita. Olen itsekkin jäännyt aika pyöreäksi synnytyksen jälkeen ja olisin iloinen jos saisin lenkkeily kavereita. :)
  7. M

    kavereita vantaalta

    Täälä olisi vantaalainen äiti ja poika vailla kavereita. Poikamme ovat melkeinpä saman ikäisiä. =) Olisi mukava tavata. Asumme Myyrmäessä.
  8. M

    Korkea kaliumarvo

    :attn:
  9. M

    Korkea kaliumarvo

    Banaania ei ole syönyt pariin viikkoon... Harmittaa kun en tajunnut kysyä lääkäriltä mitä tuo tarkoittaa.. Poika parka kun ei äiti tiedä mikä toista vaivaa.. :ashamed:
  10. M

    Korkea kaliumarvo

    Poika kyllä juo erittäin paljon, kun on juuri ollut kuumeessa. Näin luki siellä tohtori.fi sivulla: Kaliumin tasapaino on äärimmäisen tärkeä sydämen (normaali johtuminen ja rytmi), hermoston (hermoimpulssin johtuminen) ja lihaksiston toiminnalle. Mutta mitä tuo tarkoittaa?
  11. M

    Korkea kaliumarvo

    Osaako kukaan kertoa minulle selvällä suomen kielellä mitä tarkoittaa kun pojalla on korkea kaliumarvo. Yritin lukea Tohtori.fi sivulta mutta en ymmärrä. Onko siitä jotain haittaa? Ja miten sen saisi normaaliksi? Hölmöyttäni unohdin kysyä lääkäriltä mitä tuo tarkoittaa... :ashamed:
  12. M

    Käytiin lapsen kanssa ultrassa.

    Pojalla tullut verta jo monta kuukautta pissan mukana ja nyt toissa päivänä saatiin lähete jorvin sairaalaan. Siellä sitten oltiin tiistai päivä, käytiin verikokeissa, pissatestissä ja nieluviljelyksessä. Lasten lääkäri sulki pois joitain "sairauksia" mutta epäili että pojalla olisi joko...
  13. M

    Lapsi ei syö...

    Poika 1v 2kk. On sairastanut flunssaa nyt vajaan viikon verran eikä ole kolmeen päivään syönyt juuri mitään. Ei edes jogurttia mitä muuten vetäisi vaikka kokoajan jos saisi. Eilen nousi kuume (38,6 astetta), annoin nestemmäistä panadolia ja laski melkein heti. Tänään aamulla oli taas lämpöä...
  14. M

    TvShop:n Core Rhythms

    Haluaisin itse kokeilla mutta en ole varma haluanko maksaa 70? siitä kun en tiedä toimiiko se edes.. :/
  15. M

    TvShop:n Core Rhythms

    Onko kukaan kokeillut? Toimiiko?
  16. M

    Mistä sisustustarroja?

    Tietääkö kukaan mistä saisi lasten sisustustarroja?
  17. M

    Monta kummia lapsillanne?

    no minä halusin vain uteliaisuuttani tietää montako kummia muiden lapsilla on... en kaipaa mitään selityksiä miksi ovat valinneet niin ja niin monta.
  18. M

    Monta kummia lapsillanne?

    Montako kummia lapsillanne on? Meidän pojalla on 5. :)
  19. M

    Mitä teillä syödään tänään?

    Minä söin riisiä ja espanjalaista kanapataa (painonvartijaruokaa), tosi hyvää oli! Illalla teen miehelle tonnikalawokkia, sekin painonvartijaruokaa vaikka mies oikein hyvässä kunnossa.:) Ei jaksa tehä kahta eri ruokaa... :p
  20. M

    Miten saan 1-v päiväunille??

    Meillä oli sama juttu pojan kanssa, ei suostunut nukkumaan päivisin. Neuvolassa anto unikoulu-oppaita. Kokeilin heti samana iltana ja nyt nukahtaa itekseen omassa sängyssä ja ilman huutoja. Poika 1v. Anna maitoa ennen nukkumaan menoa jossain muualla kuin makuuhuoneessa ja vie sitten lapsi...

Yhteistyössä