Hakutulokset

  1. T

    Asunnonvaihtokeskus ei vastaa puheistaan!

    veljeni osti uuden auton ja vei vaihdossa auton(-00) liikkeeseen ja kysyi että haluatko tietää autosta, ei halunnut kuulla mitään.onkai helpompi valehdella ku ei tiedä mitään... :laugh:
  2. T

    Asunnonvaihtokeskus ei vastaa puheistaan!

    Aika hyvin ollaan selvitty. kiitos kysymästä =) oikeuskäsittelyä edeltävänä päivänä saimme kauppasumman pois, myyjän isä hommasi rahoituksen. Kuinka pitkällä oot meidän jutusta vai tunnetaanko kenties?
  3. T

    Asunnonvaihtokeskus ei vastaa puheistaan!

    Vielä tännekkin kirjoitan varoitukseksi! Eli se siitä välittäjien luotettavuudesta ja ammattitaidosta...Yleensäkkin puhutaan että asunnot kannattaa ostaa välitysfirman kautta... niissä on tietty turva. Ymmärsin näin että välittäjä pitäisi olla vastuussa puhumisistaan, mutta todellisuudessa näin...
  4. T

    ok talossa hieman kosteutta

    Miettikää ja tutkikaa tarkkaan kyseinen kosteus... hometalo loukussa on niin moni perhe eikä siitä pääse helpolla! Kokemusta on. Myyjä ei ole vastuussa aina myymästään talosta, vaikka hometta löytyisi kuinka paljon.
  5. T

    Asunnonvaihtokeskus ei ole vastuussa puheistaan!

    Olkaa varovaisia jotka suunnittelette asunnon ostamista. Asunnonvaihtokeskus vakuuttaa omilla nettisivuillaan kuinka luotettavaa on ostaa talo heidän välityksellään. Välittäjät ovat ammattilaisia, luotettavia yms... todellisuudessa he eivät ole näköjään vastuussa mistään...Puhuivat meille taloa...
  6. T

    sydänkarkeista..

    mistä löytyisi sydämen muotoisia karkkeja? hääkarkeiksi meinasin..entäs onko kukaan nähny suklaasydämiä jotka olisi sinisessä foliokääreessä? :)
  7. T

    sädesienestä..

    Minä tiedän kans yhden perheen joilla oli kyseistä hometta. kaikki oli jätettävä ja talo poltettava. Meillä itsellä on pari vuotta sitten ostettu talo jossa kaikki mahdollinen home. Myyjän kanssa tapellaan ja odotellaan vasta valmistelevaa istuntoa. Onneksi päivääkään ei keretty asua hometalossa.
  8. T

    ETSITÄÄN!

    :attn:
  9. T

    ETSITÄÄN!

    Kesä tulee ja ystävät puuttuvat,,etsimme ystävää Kajaanin suunalta hiekkalaatikolle,kahvitteluun jne..Löytyykö teitä :wave:
  10. T

    LOHJA-LOJO

    Täällä ja monta aloitusta onkin, Lohja on hyvin edustettuna. Jollekulle,ken oli sähköpostinsa julkaissut aiemmin laitoinkin jo viestiä. Pistä nyt kuitenkin uuden viesti ketjun Pienten lasten kotiäiti haluaa tutustua ulkoilun ja kahvin merkeissä muihin äiteihin. Muutimme viime vuoden lopulla...
  11. T

    LOHJALTA JA LÄHIYMPÄRISTÖLTÄ ODOTTAJIA???

    Nosto! Laitan kaikille sähköpostinsa julkasseille "Ystävä anomuksen" :laugh: :wave: Olen itsekkin Lohjalta.
  12. T

    LOHJALAISIA??!!

    Moikka! Lähetin sähköpostia. B)
  13. T

    Lohja, lähiympäristö

    Pienten lasten kotiäiti haluaa tutustua ulkoilun ja kahvin merkeissä muihin äiteihin. Muutimme viime vuoden lopulla, Lohjan keskustaan. En laita nyt sähköpostia,koska se on on omalla nimelläni, joten vastaileppa tähän ketjuun B)
  14. T

    makaroonisalaatti

    Mä tein joskus tämmöistä ja vieraat tykkäs. 1pss perhos makaroneja 2 sipulia renkaina kinkkusuikaleita jäävuorisalaattia (ei tarvitse tätä välttämättä) herne-maissi-paprikaa kirsikkatomaatteja Kermaviilikastike 1prk kermaviiliä 2rkl sitruunanmehua 1tl rouhittua pippuria (mustapippuria) ripaus...
  15. T

    Kirjoita runo, kiitos =)!

    Tommya ja joitakin muita lainatakseni... Ihminen tarvitsee ihmistä ollakseen ihminen ihmiselle, ollakseen itse ihminen. Lämpimin peitto on toisen iho, toisen ilo on parasta ruokaa. Emme ole tähtiä, taivaan lintuja. Olemme ihmisiä osa pitkää haavaa. Ihminen tarvitsee ihmistä, ihminen ilman...
  16. T

    rakkaus on muuttunut

    Rakastuminen on jännä tilanne varsinkin sitten kun se rakastumisen huuma katoaa, eikä se todellakaan tarkoita sitä että sillon tarttis lähtee nosteleen. Rakastuminen syventyy rakkaudeksi, joka sinänsä on paljon kestävämpää...vaikkakin tuntuu tylsemmältä.Se on sitä arkea.

Yhteistyössä