Bovaer, tutkimuksissa hiiriltä kivekset pienentyneet

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Lispetti
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti

Lispetti

Tunnettu jäsen
16.09.2012
66 088
16 514
113
Onko Bovaer tuttu jo? Jos kiinnostaa mielenkiintoista keskustelua asiasta esim. täältä:


Äxästä löytyy varmasti myös paljon keskustelua aiheesta!

Tein jo joku aika sitten kyselykierrosta yrityksiltä, että mitkä kytkökset heillä on Bovaeriin, suosittelen tätä kyselyä muillekin! Näin annamme signaalin että olemme kiinnostuneita siitä mitä meille syötetään ja juotetaan!
 
Ei ole, en käytä sitä, enkä myöskään maitotuotteita tai lihaa.

Kuuntelin tuosta alun, huvittaa lähinnä se, että syyttelevät toisiaan valheista ja sillä perustelevat omaa kantaansa😂

En kannata eläinten elimistön ohjailemista pelkästään ihmisten tekemien virheiden kompensoimiseksi.
Tässäkin tapauksessa parempi tapa vaikuttaa haittoihin on lihantuotannon vähentäminen.

Mitä taas kasvihuonekaasuihin tulee, niin niiden vaikutukset eivät ole mielipiteistä kiinni.
 
Ei ole, en käytä sitä, enkä myöskään maitotuotteita tai lihaa.

Kuuntelin tuosta alun, huvittaa lähinnä se, että syyttelevät toisiaan valheista ja sillä perustelevat omaa kantaansa

En kannata eläinten elimistön ohjailemista pelkästään ihmisten tekemien virheiden kompensoimiseksi.
Tässäkin tapauksessa parempi tapa vaikuttaa haittoihin on lihantuotannon vähentäminen.

Mitä taas kasvihuonekaasuihin tulee, niin niiden vaikutukset eivät ole mielipiteistä kiinni.
Liha on ihmisen primääri ravinto, sitä ovat ihmiset syöneet aina.
Nyt jonkin uuden trendin tultua sitten liha on yhtäkkiä ilmastovääryys tai syövän levittäjä - tuo on ihan täyttä kukkua.
Maalaisjärjellä pärjää. Hyvä muistaa, että mitä kauemmaksi siirrymme luonnosta ja luonnollisuudesta, sitä sairaammaksi tulemme - kaikin tavoin.
 
Liha on ihmisen primääri ravinto, sitä ovat ihmiset syöneet aina.
Nyt jonkin uuden trendin tultua sitten liha on yhtäkkiä ilmastovääryys tai syövän levittäjä - tuo on ihan täyttä kukkua.
Maalaisjärjellä pärjää. Hyvä muistaa, että mitä kauemmaksi siirrymme luonnosta ja luonnollisuudesta, sitä sairaammaksi tulemme - kaikin tavoin.
Ei lihaa ole ennen muinoin syöty joka päivä eikä tällaisia määriä mitä nykyään. Lihankulutus hlöä kohden on ihan hirveän suurta nykyään.
Syöpiä ei ole ehtinyt ennen tulla, koska ihmiset ovat yleensä kuolleet muuhun sitä ennen. Eiköhän nykyäänkin pahimmat ole sokeri ja prosessoidut elintarvikkeet, ei niinkään lenpeästi käsitelty liha (ei prosessoitua, ei liian kuumaa kypsennystä tai käristämistä).
Ennen on ollut kovia vatsakipuja tulehduksista ja huonosta ruokavaliosta johtuen (mm. ihan liikaa sulamatonta kuitua mm. puista). Nykyään kun ihmiset voisivat olla terveimpiä kuin ikinä ennen ihmiskunnan aikana, niin olemme homman itse pilanneet ylensyömällä sokeria ja ylipäätään liialla ravinnonsaannilla, sekä saastuttamalla ilmakehän ja vesistöt.
 
  • Haha
Reactions: Lispetti
Ei lihaa ole ennen muinoin syöty joka päivä eikä tällaisia määriä mitä nykyään. Lihankulutus hlöä kohden on ihan hirveän suurta nykyään.
Syöpiä ei ole ehtinyt ennen tulla, koska ihmiset ovat yleensä kuolleet muuhun sitä ennen. Eiköhän nykyäänkin pahimmat ole sokeri ja prosessoidut elintarvikkeet, ei niinkään lenpeästi käsitelty liha (ei prosessoitua, ei liian kuumaa kypsennystä tai käristämistä).
Ennen on ollut kovia vatsakipuja tulehduksista ja huonosta ruokavaliosta johtuen (mm. ihan liikaa sulamatonta kuitua mm. puista). Nykyään kun ihmiset voisivat olla terveimpiä kuin ikinä ennen ihmiskunnan aikana, niin olemme homman itse pilanneet ylensyömällä sokeria ja ylipäätään liialla ravinnonsaannilla, sekä saastuttamalla ilmakehän ja vesistöt.
Biodiversiteetti on melko arvokasta säilyttää, se tuhoutuu keinolannotteilla. Lehmät lannoittavat pellot luomusti ja me saamme ravinnerikasta ravintoa.

Rasvaista nisäkästä on vedetty aikamme alusta asti aina kun sitä on vain saatu, tästä löytyy todisteina muun muassa välineistö ja löytyy meiltä kulmahampaatkin.

Yliprosessoiduille tuotteille tulisi määrätä 50% haittavero ja tukea tällä suomalaista luomutuotantoa, loput vaikka verovaroin. Lähes kaikki yliprosessoidut tuotteet sisältävät teollisuusjätteitä joita yksinkertaiset ihmiset ostavat ja maksavat näistä vielä!
Näissä on ÄLYTTÖMÄT katteet, siksi niitä myydään! Ja toki yliprosessoidut tuotteet sisältävät koukuttavia kemikaaleja, ihan ovat huumeisiin verrattavissa olevia aineita.
 
Mikään ei ole niin viisas kuin tuulipukututkija, oikeat tutkijat ovat tutkineet tuotakin ainetta jo yli 15 vuotta eikä jäämiä ole onnistuttu löytämään lihasta eikä maidosta. Ja kyllä sinne rehuihin laitetaan vitamiineja, entsyymejä, seleeniä, kivennäisaineita, säilöntäaineita, väri ja makuaineitakin ja paljon muutakin. Suomen ulkopuolella myös antibiootteja ja lääkkeiksi luokiteltuja aineita.
 
Ei lihaa ole ennen muinoin syöty joka päivä eikä tällaisia määriä mitä nykyään. Lihankulutus hlöä kohden on ihan hirveän suurta nykyään.
Syöpiä ei ole ehtinyt ennen tulla, koska ihmiset ovat yleensä kuolleet muuhun sitä ennen. Eiköhän nykyäänkin pahimmat ole sokeri ja prosessoidut elintarvikkeet, ei niinkään lenpeästi käsitelty liha (ei prosessoitua, ei liian kuumaa kypsennystä tai käristämistä).
Ennen on ollut kovia vatsakipuja tulehduksista ja huonosta ruokavaliosta johtuen (mm. ihan liikaa sulamatonta kuitua mm. puista). Nykyään kun ihmiset voisivat olla terveimpiä kuin ikinä ennen ihmiskunnan aikana, niin olemme homman itse pilanneet ylensyömällä sokeria ja ylipäätään liialla ravinnonsaannilla, sekä saastuttamalla ilmakehän ja vesistöt.
Kasvit ja ulkomailta lennätetyt/vesiteitse kellutetut hetelmät yms. ovat enemmän saastuttavia/luontoa kuluttavia.
 
Mikään ei ole niin viisas kuin tuulipukututkija, oikeat tutkijat ovat tutkineet tuotakin ainetta jo yli 15 vuotta eikä jäämiä ole onnistuttu löytämään lihasta eikä maidosta. Ja kyllä sinne rehuihin laitetaan vitamiineja, entsyymejä, seleeniä, kivennäisaineita, säilöntäaineita, väri ja makuaineitakin ja paljon muutakin. Suomen ulkopuolella myös antibiootteja ja lääkkeiksi luokiteltuja aineita.
Mikään ei ole niin viisas kuin tuulipukututkija, oikeat tutkijat ovat tutkineet tuotakin ainetta jo yli 15 vuotta eikä jäämiä ole onnistuttu löytämään lihasta eikä maidosta. Ja kyllä sinne rehuihin laitetaan vitamiineja, entsyymejä, seleeniä, kivennäisaineita, säilöntäaineita, väri ja makuaineitakin ja paljon muutakin. Suomen ulkopuolella myös antibiootteja ja lääkkeiksi luokiteltuja aineita.
Niin, tiede on politisoitunutta. Nykyään saadaan helposti tuloksia mitkä miellyttävät globalisteja. Useimmat tutkimukset heidän itsensä rahoittamia.
Eihän meillä kuitenkaan Suomessa mikään virallinen taho väitä että tuote on turvallinen, koska he eivät pysty tällaista väitettä tekemään. Mielellään vain annetaan sellainen mielikuva, että kaikki on tutkittua ja turvallista.
 
Mikään ei ole niin viisas kuin tuulipukututkija, oikeat tutkijat ovat tutkineet tuotakin ainetta jo yli 15 vuotta eikä jäämiä ole onnistuttu löytämään lihasta eikä maidosta. Ja kyllä sinne rehuihin laitetaan vitamiineja, entsyymejä, seleeniä, kivennäisaineita, säilöntäaineita, väri ja makuaineitakin ja paljon muutakin. Suomen ulkopuolella myös antibiootteja ja lääkkeiksi luokiteltuja aineita.
Ja siis löytyy sekä että, tuotetta ja sen hajoamistuotteita ja viitearvot on viilattu ”sopivaksi”. Mutta ei meillä ole pitkäaikaisvaikutuksista mitään tuloksia, tietenkään. Täten, eihän tätä voi kannattaa muuten kuin että lyödään faktat pöytään ja käyttää ken uskaltaa osallistua ihmiskokeeseen.🤷‍♀️
 
Nytkin syöty perinteisesti kotimaisia juureksia, kalaa ja kinkkua. Juustoa, kotimaisra viljaa. Riisi on tosin rahdattu vähän kauempaa.
Eipä se myynti teidän perheen syömisistä varmaankaan ole kiinni.

Katso markettiin! 99 hyllyä ulkolaista roskaa ja yksi hylly kotimaista ravintoa. Marketissa myydään vain sitä mikä menee kaupaksi/kuluttaja osaa vaatia.

Voisimme kaikki alkaa vaatia parempaa!💪
 
Kasvit ja ulkomailta lennätetyt/vesiteitse kellutetut hetelmät yms. ovat enemmän saastuttavia/luontoa kuluttavia.
Onneksi ei ole. Ja onneksi nykyään ei juurikaan lennätetä, vaan kuljetetaan maitse ja meritse (se kyllä saastuttaa myös ja muutenkin häiritsee merieläimiä).

Tästä on ilmeisesti turha vääntää sun ketjussa, koska et kuuntele muita, mutta globaalisti suurimmat maapalloa kuormittavat ja tuhoa aiheuttavat ruuantuotantosuunnat ovat lihantuotanto rehuntuotantoineen sekä nautintoaineiden tuotanto (sokeri, kahvi, suklaa). Huumeita ja tupakkaa ei nyt lasketa mukaan tähän ruuantuotantoon.
Ja suurin syy noiden kuormittavuuteen on hyvinvointivaltioiden ylikulutus.
Ihmisten ahneus ja typeryys on mittaamaton.
 
Onneksi ei ole. Ja onneksi nykyään ei juurikaan lennätetä, vaan kuljetetaan maitse ja meritse (se kyllä saastuttaa myös ja muutenkin häiritsee merieläimiä).

Tästä on ilmeisesti turha vääntää sun ketjussa, koska et kuuntele muita, mutta globaalisti suurimmat maapalloa kuormittavat ja tuhoa aiheuttavat ruuantuotantosuunnat ovat lihantuotanto rehuntuotantoineen sekä nautintoaineiden tuotanto (sokeri, kahvi, suklaa). Huumeita ja tupakkaa ei nyt lasketa mukaan tähän ruuantuotantoon.
Ja suurin syy noiden kuormittavuuteen on hyvinvointivaltioiden ylikulutus.
Ihmisten ahneus ja typeryys on mittaamaton.
No mikä on suhde kun otetaan huomioon maailman koko kasvi/hedelmätellisuus energia/vesitarpeineen etc?
 
Onneksi ei ole. Ja onneksi nykyään ei juurikaan lennätetä, vaan kuljetetaan maitse ja meritse (se kyllä saastuttaa myös ja muutenkin häiritsee merieläimiä).

Tästä on ilmeisesti turha vääntää sun ketjussa, koska et kuuntele muita, mutta globaalisti suurimmat maapalloa kuormittavat ja tuhoa aiheuttavat ruuantuotantosuunnat ovat lihantuotanto rehuntuotantoineen sekä nautintoaineiden tuotanto (sokeri, kahvi, suklaa). Huumeita ja tupakkaa ei nyt lasketa mukaan tähän ruuantuotantoon.
Ja suurin syy noiden kuormittavuuteen on hyvinvointivaltioiden ylikulutus.
Ihmisten ahneus ja typeryys on mittaamaton.
Onko sinulla mitään käsitystä miten paljon kasveja/papuja/pähkinöitä/manteleita/avocadoja joudut tunkemaan itseesi jotta voisit korvata hyvin pienen pienen palan rasvaista lihaa?
Tämäkin on hyvä ottaa huomioon laskelmissasi…😊
 
Miten on, otetaanko lehmien pierut huomioon tuon lisäaineen kanssa vai ilman?
Ei niihin pieruihin tarvitse kiinnittää huomiota. Turhan tärkeä asia muutettavaksi kun lopputuloksesta emme tiedä. Lehmä on primääri ravinto.

Jos halutaan leikkiä ympäristö/ilmasto ilmareita niin lopetetaan lentäminen mielummin?🤷‍♀️ Miksi aina ensin karsitaan prioriteeteista, asiasta viis, eikö tämä olekin jännää - miksi ihmiset eivät kyseenalaista tätä enemmän?
 
Suomessa on luokkaa 250 000 lehmää ja Intiassa 300 miljoonaa...
Jostan syystä Suomen tuotanto halutaan lopettaa lähes kokonaan ja ostaa kaikki ulkoa! Noh, kun katselee montako alaa/virmaa on mennyt nurin/myyty/annettu/ ulos 80-90 luvun jälkeen niin alkaa suorastaan huimata! Rahanpainokoneetkin ihan vain ANNETTIIN pois - meidän veronmaksajien rahoilla oli nekin ostettu! Onhan Ponsse sentään vielä täysin meidän!😢🙏🏼
 
  • Tykkää
Reactions: kruuttis
Jostan syystä Suomen tuotanto halutaan lopettaa lähes kokonaan ja ostaa kaikki ulkoa! Noh, kun katselee montako alaa/virmaa on mennyt nurin/myyty/annettu/ ulos 80-90 luvun jälkeen niin alkaa suorastaan huimata! Rahanpainokoneetkin ihan vain ANNETTIIN pois - meidän veronmaksajien rahoilla oli nekin ostettu! Onhan Ponsse sentään vielä täysin meidän!😢🙏🏼
suomalaisen maataloustuotannon tarpeeton kurmuuttaminen pitäs lopettaa ASAP

ei oo ihme miks meille kaikki on niin kallista
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä